TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Onderbreking
«
»
10:55 Sturm der Liebe
Gerry hoopt kans te maken bij Shirin en Erik geeft hem tips. Hannes is op zoek naar fondsen voor het onderzoek van professor Berthold.
«
»
11:40 Onderbreking
«
»
14:15 The Meddler
Weduwe Marnie Minervini vertrekt vanuit New Jersey naar Los Angeles om dichter bij haar dochter te zijn. Ook hoopt ze er nieuwe vrienden te maken en gaat ze er op zoek naar het geluk.
«
»
16:05 The Goldbergs
Barry gaat bij het footballteam. Wanneer hij bij gebrek aan talent op de bank belandt, denkt Barry dat de coach hem op de proef wil stellen.
«
»
16:30 The Big Bang Theory
Howard probeert op een goed blaadje te staan bij de vader van Bernadette door hem mee te nemen voor een namiddagje vissen. Ondertussen is Sheldon verplicht de zieke Amy te verzorgen.
«
»
16:55 The Big Bang Theory
De jongens zijn van plan om het spel 'Dungeons and Dragons' te spelen. De meiden zijn niet uitgenodigd. Dit zorgt voor een discussie tussen de twee groepen. De meiden gaan een avondje uit.
«
»
17:20 Superstore
Na een mislukte overval loopt de spanning op tussen de medewerkers. Amy ontdekt dat haar collega's geregeld zonder haar afspreken. Glenn vindt het moeilijk om de bewaker te ontslaan.
«
»
17:45 Superstore
Een griezelige ontdekking tijdens Halloween bezorgt Glenn en Dina een paniekaanval en brengt de klanten in de war.
«
»
18:15 The Goldbergs
Terwijl Adam een vervolg op 'Raiders Of The Lost Ark' wil maken, denkt Barry dat hij Murray kan overtuigen dat hij de beste Philly cheesesteaksandwich van New Jersey heeft gevonden.
«
»
18:45 The Goldbergs
Wanneer Beverly een blik werpt op haar binnenkort lege nest, vervangt ze haar kinderen door de gebroeders Mellor. Erica en haar kamergenoot werken de anderen in hun slaapzaal op de zenuwen.
«
»
19:10 The Simpsons
Na een succesvolle campagne voor dierenrechten mogen de honden van Springfield doen en laten waar ze zin in hebben. Al snel vormen de honden roedels die de mensen laten merken wie er de baas is.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Sheldon wordt valselijk beschuldigd van ongewenste seksuele intimiteiten en betrekt ongewild Leonard, Raj en Howard bij de zaak.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Wanneer de wagen van Leonard wordt gestolen op weg naar de comicbeurs in Bakersfield, stranden de vrienden, verkleed als personages uit 'Star Trek', ergens op een verlaten plaats.
«
»
20:35 The Day the Earth Stood Still
Klaatu, een buitenaards wezen dat de drastische klimaatveranderingen op zijn eigen planeet wist te overleven, komt naar de aarde om de mensen te waarschuwen over de toestand van hun planeet.
«
»
22:35 Sliver
Na haar echtscheiding heeft uitgeefster Carly Norris haar intrek genomen in een kleine luxueuze flat in Manhattan. Ze verneemt dat er de laatste tijd enkele dodelijke ongevallen gebeurden.
«
»
00:35 The Big Bang Theory
Sheldon wordt valselijk beschuldigd van ongewenste seksuele intimiteiten en betrekt ongewild Leonard, Raj en Howard bij de zaak.
«
»
01:00 The Big Bang Theory
Wanneer de wagen van Leonard wordt gestolen op weg naar de comicbeurs in Bakersfield, stranden de vrienden, verkleed als personages uit 'Star Trek', ergens op een verlaten plaats.
«
»
01:25 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Factcheckers' (VRT 1)

Deze week gaan Britt, Jan en Thomas vuilnis opruimen. Ze willen checken hoe erg het gesteld is met sluikstorten op de openbare weg. Jan probeert ook enkele sluikstorters op heterdaad te betrappen. Britt en Thomas willen aan den lijve ondervinden hoe zwaar de job van kinderverzorger in de praktijk is. Ze nemen voor één dag de plaats in van verzorgers in een crèche. En Jan wil te weten komen wat de invloed is van de lakkleur van je auto op de temperatuur in het interieur.

'Factcheckers', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers