TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Maya!
Rechter Bijenwas moet ruimte maken voor nieuwe larven en dus moet Willy verhuizen naar de stokroos-korf. Dat willen hij en Maya niet. Lizbee wil juist wel verhuizen, omdat haar vriendin ook gaat.
«
»
06:10 Super Monsters
Tekenfilm.
«
»
06:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
06:30 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
06:40 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
07:05 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:30 Hallo K3
Wanneer Kristel met een schilderij van vier blauwe strepen thuiskomt, kan Karen niet begrijpen dat ze zoveel geld uitgeeft aan zoiets onnozels. Kristel vindt dat Karen niets begrijpt van kunst.
«
»
08:00 VLOGLAB #Stories
Clarice spreekt een laatste keer af met de vloggers in het clubhuis voor ze vertrekt naar Congo. Steffi wordt meer en meer geconfronteerd met de ziekte van haar mama.
«
»
08:25 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:40 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:50 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:15 Power Rangers Beast Morphers
Wanneer Devon zijn opgewaardeerde krachten laat zien, zijn de andere Rangers eerst geïrriteerd, maar vervolgens maken ze zich vooral zorgen.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Hete bliksem & wrap van omelet.
«
»
09:50 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een jonge vrouw wordt dood aangetroffen in het park. Alles lijkt op zelfdoding, maar volgens de wetsdokter is ze vermoord en wil de dader het laten lijken op zelfmoord.
«
»
12:25 Lisa
Suzanne vindt dat Arthur het sluitingsuur moet respecteren, maar krijgt meteen lik op stuk. Gijs komt langs in de Keetal. En dit is niet de laatste onaangename verrassing voor Arthur.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Mathias vermoedt dat Véronique jaloers is op Marie. Amélie en Lars komen tot dezelfde vaststelling. Lars overweegt ook een DNA-test om zeker te zijn van het vaderschap.
«
»
14:15 Ella
Ella komt eindelijk te weten wat de oorzaak is van de breuk tussen de zus van Jens en haar ouders. In De Wingerd wordt druk gespeculeerd over het meisje op de foto.
«
»
14:45 Ella
Cindy heeft Alex Cartier gestrikt als producer voor haar radiospotje. Lukas moet met lede ogen aanzien hoe goed Alex en Anthony met mekaar kunnen opschieten.
«
»
15:20 Private Practice
Addison en Charlotte werken samen om het leven van een vrouw in coma en haar ongeboren kindje te redden. Wanneer Meg haar eigen patiënten ontvangt in de kliniek, botst ze met de artsen van Oceanside.
«
»
16:20 Cougar Town
Bobby voelt zich genegeerd wanneer Travis Grayson om liefdesadvies vraagt. Ellie vindt haar gelijke in de barman van een nieuwe wijnbar. Laurie blijft logeren bij Jules, die alle remmen losgooit.
«
»
16:40 Baantjer
Jaqueline De Groot werkt in een peepshow. Wanneer ze dood wordt aangetroffen, gaan De Cock en Vledder op speurtocht in de rosse buurt van Amsterdam, op zoek naar verdachten.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een man heeft met zijn metaaldetector een portefeuille en bril teruggevonden. De portefeuille blijkt afkomstig te zijn van een man die een paar jaar geleden vermoord werd.
«
»
18:20 Lisa
Vic heeft een bijzondere verrassing voor Suzanne. Gijs denkt er het zijne van. Het geduld van Katja raakt op: gaat ze nu acteren in Hollywood of niet? Het antwoord laat niet lang meer op zich wachten.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:00 Familie
Rudi is verrast door het nieuws over Cédric. Kato polst bij Raven naar de situatie tussen Véronique en Lars, en vertelt ook wat ze gehoord heeft over Koen. Ian wil van Jelle weten of Kato vrij is.
«
»
20:35 I Can See Your Voice
Mysterieuze performers gooien hun (valse) stem in de strijd. Aan het kijkersduo en het vierkoppig panel om zich te buigen over de vraag: wie zingt echt, en wie zingt slecht?
«
»
22:30 The Good Doctor
Shaun krijgt af te rekenen met een vader die het niet kan laten om zich te bemoeien met de diagnose en de behandeling van zijn dochter.
«
»
23:35 Chicago Med
Charles en Scott krijgen een patiënt over de vloer bij wie onlangs schizofrenie werd vastgesteld. Stevie, Maggie en Vanessa twijfelen aan de diagnose van een kankerpatiënt.
«
»
00:30 Private Practice
Addison en Charlotte werken samen om het leven van een vrouw in coma en haar ongeboren kindje te redden. Wanneer Meg haar eigen patiënten ontvangt in de kliniek, botst ze met de artsen van Oceanside.
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»
02:00 Geen Uitzending
«
»
05:15 Super Monsters
Tekenfilm.
«
»
05:25 Super Monsters
Tekenfilm.
«
»
05:35 Hatchimals: Adventures in Hatchtopia
Tekenfilm.
«
»
05:36 Hatchimals: Adventures in Hatchtopia
Tekenfilm.
«
»
05:40 Maya!
Er hangt een schaduw over de weide en de bijenkorf: hij komt van een vreemd voorwerp dat in een boom in de weide hangt. Iedereen is bang en moet blijven waar hij is.
«
»
05:50 Maya!
Een dief steelt de honingpotten van de korf. Maya ontdekt dat de dief Max is. Hij doet dit onder druk van een vreemd monster: de Honingvreter. Maya gaat op onderzoek om de zaak uit te klaren.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Maikel belt naar 112 omdat een uitbater gewond in zijn snackbar ligt. Maikel wil zo snel mogelijk weg, maar centralist Bilal draagt hem op om te blijven. De wond moet meteen behandeld worden. Maikel stemt alleen in als Bilal akkoord gaat met een vreemd verzoek: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.

'NOOD', om 22.55 uur op Play5.

Dossiers