TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Onderbreking
«
»
10:45 Sturm der Liebe
Erik wil niets te maken hebben met de plannen van Ariane en ze maakt het uit met hem. Ariane doet alsof ze wanhopig is en Robert probeert haar te troosten.
«
»
11:35 Onderbreking
«
»
14:05 High Resolution
Het jonge koppel Erin en Paul biedt het hoofd aan de uitdagingen die het leven in de 21ste eeuw hen voorschotelt.
«
»
15:55 The Goldbergs
De strijd om het beste chanoekafeest is losgebarsten.
«
»
16:25 The Big Bang Theory
Sheldons relatie met Stephen Hawking wordt bedreigd door het spel 'Words with Friends'. Ondertussen schrijft Penny zich stiekem in voor de plaatselijke universiteit.
«
»
16:50 The Big Bang Theory
Howard heeft moeite om bij zijn moeder weg te gaan. Ondertussen zit Sheldon gevangen in een discussie tussen Amy en Wil Wheaton.
«
»
17:15 Superstore
De spanning is te snijden, als Glenn moet beslissen wie hij zal ontslaan. Jonah zit met de gevolgen van een bekentenis aan Amy. Door een tornadoalarm ontstaan er ongebruikelijke koppels.
«
»
17:40 Superstore
Twee maanden na de verwoestingen door de tornado, steken de Cloud 9-medewerkers een tandje bij om op tijd klaar te zijn voor de grote heropening van de winkel.
«
»
18:10 The Goldbergs
Beverly begint haar eigen moedergroepje, terwijl de relatie tussen Erica en Geoff stuk dreigt te lopen.
«
»
18:45 The Goldbergs
Geoff gaat voor Erica's verjaardag met de familie Goldberg mee uit eten.
«
»
19:10 The Simpsons
Bart kan het goed vinden met Skinners moeder door hun gezamenlijke afkeer van Skinner. Bart denkt dat hij vlug geld kan verdienen door vriendschap te sluiten met eenzame, ontevreden grootmoeders.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Howard vraagt zich af waarom Sheldon elke middag verdwijnt. Hij vraagt Raj om mee te helpen bij het onthullen van Sheldons geheim. Leonard is jaloers op de nieuwe klasgenoot van Penny.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
De hele bende geraakt betrokken in een ruzie tussen Howard en Sheldon over de leegstaande parkeerplaats van Sheldon.
«
»
20:35 My Best Friend's Wedding
Julianne en Michael hebben elkaar ooit beloofd dat, als ze op hun 28ste nog vrijgezel zijn, ze met elkaar zullen trouwen. Maar dan blijkt Michael verloofd te zijn met de rijke blondine Kimmy.
«
»
22:40 The Green Mile
Jaren 30. Cipier Paul Edgecomb raakt bevriend met een van de terdoodveroordeelden, een zwarte die vastzit voor de verkrachting en moord op twee meisjes.
«
»
01:50 The Big Bang Theory
Howard vraagt zich af waarom Sheldon elke middag verdwijnt. Hij vraagt Raj om mee te helpen bij het onthullen van Sheldons geheim. Leonard is jaloers op de nieuwe klasgenoot van Penny.
«
»
02:15 The Big Bang Theory
De hele bende geraakt betrokken in een ruzie tussen Howard en Sheldon over de leegstaande parkeerplaats van Sheldon.
«
»
02:35 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Factcheckers' (VRT 1)

Deze week gaan Britt, Jan en Thomas vuilnis opruimen. Ze willen checken hoe erg het gesteld is met sluikstorten op de openbare weg. Jan probeert ook enkele sluikstorters op heterdaad te betrappen. Britt en Thomas willen aan den lijve ondervinden hoe zwaar de job van kinderverzorger in de praktijk is. Ze nemen voor één dag de plaats in van verzorgers in een crèche. En Jan wil te weten komen wat de invloed is van de lakkleur van je auto op de temperatuur in het interieur.

'Factcheckers', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers