TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Klaar in 20 minuten
Vandaag kookt de man met "liever messy dan spic & span" als slogan: Jelle Beeckman! Nog zo'n favoriete uitspraak van hem is: "Pasta is life". Daarom gaat hij voor smeuïge penne met goed veel room en chorizo. De pangrattato geeft de crunch.
«
»
06:00 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
06:30 Pasta & risotto
Dagny Ros maakt een prachtig groene risotto met gerookte zalm en pesto van erwten en spinazie. Steffi maakt deze lekkere speltpasta met bloemkoolsaus uit de oven.
«
»
06:40 DIY (do it yourself)
Dominique Persoone maakt rijstpap, Dagnny Ros knäckebrod, Bart Desmit tovert pickles op tafel en Roger van Damme maakt aardbeienconfituur.
«
»
07:05 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
07:15 Klaar in 20 minuten
Vandaag in onze keuken de spil van de Limburgse showbizz: Bert Meewis! Hij verrast ons met een vegetarische maaltijdsalade. Maar zoals we van hem gewoon zijn, ook heerlijk klassiek: gebakken champignons, frisée, boontjes en sloten room.
«
»
07:40 Tot op het Bot: Het Rund
De onglet of longhaas is een geheimzinnig stukje rundvlees, en net dat stukje wil onze chef vandaag klaarmaken.
«
»
08:00 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
08:30 Pasta & risotto
Dagny Ros maakt een prachtig groene risotto met gerookte zalm en pesto van erwten en spinazie. Steffi maakt deze lekkere speltpasta met bloemkoolsaus uit de oven.
«
»
08:50 DIY (do it yourself)
Dominique Persoone maakt rijstpap, Dagnny Ros knäckebrod, Bart Desmit tovert pickles op tafel en Roger van Damme maakt aardbeienconfituur.
«
»
09:15 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
09:40 Over (h)eerlijke groenten
Na zijn programma's over vis en vlees, zet chef Johan Segers nu onze eigen groenten in de bloemetjes: bloemkool, doperwten, asperges en grondwitloof.
«
»
10:20 Apero-Dining
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
10:55 Karola's Kitchen
Peulvruchten zijn vaak buitenbeentjes, maar ze verdienen echt een plek in jouw voorraadkast. Daarom maakt Karolien vandaag een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
11:25 Ellemiekes KIDchen
Ellemieke Vermolen vindt het erg belangrijk elke dag een verse en gezonde maaltijd voor haar kinderen te bereiden.
«
»
12:00 Klaar in 20 minuten
Vandaag kookt de man met "liever messy dan spic & span" als slogan: Jelle Beeckman! Nog zo'n favoriete uitspraak van hem is: "Pasta is life". Daarom gaat hij voor smeuïge penne met goed veel room en chorizo. De pangrattato geeft de crunch.
«
»
12:25 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
13:10 De smaaktoerist
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
13:50 De smaaktoerist
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
14:25 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
15:00 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
15:30 De Zomerkeuken
Naast vertrouwde Njam!-gezichten Jeroen De Pauw, Peppe Giacomazza, Dagny Ros en Michiel van der Eerde zijn ook gloednieuwe gezichten Ann-Sophie Breysem en Jord Althuizen van de partij.
«
»
16:00 De Sterrenkaart - Nederland
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand. In 2011 werd hij bekroond met 1 ster, in 2018 met een 2de. Syrco vertelt over zijn visie en onthult 3 straffe signature dishes.
«
»
16:35 Puur oosters
Wie al in het restaurant van Quyên ging eten, heeft ze ongetwijfeld al geproefd: de befaamde lenterolletjes met scampi.
«
»
16:55 De smaaktoerist
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
17:30 BBQ vanavond?!
Kip citroen, aubergine tomaat, gevuld brood met parmaham
«
»
17:55 Het weekmenu
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
18:40 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
19:30 Sportfood
Wielertoerist Staf fietst elke zondag meer dan 100km.
«
»
20:00 Beach Barbecue
Chef Bart Desmidt haalt vandaag de barbecue van stal op het strand. Bart grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata.
«
»
20:30 Panklaar
Vandaag: een kruidenbom, ontploft in 1 pan.
«
»
20:40 Over (h)eerlijke groenten
Na zijn programma's over vis en vlees, zet chef Johan Segers nu onze eigen groenten in de bloemetjes: bloemkool, doperwten, asperges en grondwitloof.
«
»
21:20 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
22:05 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
22:25 De smaaktoerist
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
23:00 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
23:30 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
00:15 Comfort Food
Onder het motto "boost je baaldag!" maakt Jeroen De Pauw heerlijk Comfort Food. Vandaag wordt dat een Mexicaanse schotel met alles erop en eraan, inclusief de nacho's!
«
»
00:40 De smaaktoerist
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
01:15 Klaar in 20 minuten
Vandaag kookt de man met "liever messy dan spic & span" als slogan: Jelle Beeckman! Nog zo'n favoriete uitspraak van hem is: "Pasta is life". Daarom gaat hij voor smeuïge penne met goed veel room en chorizo. De pangrattato geeft de crunch.
«
»
01:40 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
02:15 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
02:50 De dagschotel
Vandaag maakt Peppe zijn versie van "ballekes in tomatensaus", beter bekend als polpette.
«
»
03:00 Beach Barbecue
Chef Bart Desmidt haalt vandaag de barbecue van stal op het strand. Bart grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata.
«
»
03:20 Panklaar
Vandaag: een kruidenbom, ontploft in 1 pan.
«
»
03:30 Over (h)eerlijke groenten
Na zijn programma's over vis en vlees, zet chef Johan Segers nu onze eigen groenten in de bloemetjes: bloemkool, doperwten, asperges en grondwitloof.
«
»
04:05 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
04:45 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
05:00 De smaaktoerist
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
05:30 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
05:55 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ooit Vrij' - seizoen 3 (Play4)

In het arresthuis van Antwerpen wordt een geheime drugsactie voorbereid. Politiehonden gaan in de cellen op zoek naar drugs en verboden voorwerpen. Psychologe Gwen ziet een man met een zware drugs- en seksverslaving. Hij hoopt op een snelle opname in een psychiatrisch centrum. In Hasselt ziet maatschappelijk werkster Mania een man die al voor de twaalfde keer in de gevangenis zit.

'Ooit Vrij', om 22.10 uur op Play4.

Dossiers