TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen Uitzending
«
»
13:25 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle gaan naar Palestina. Xena had de reus Goliath immers beloofd hem daar te ontmoeten om samen het gevecht te herdenken waarbij zijn familieleden omkwamen.
«
»
14:20 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle keren terug naar Griekenland. Ze ontdekken dat er jonge vrouwen verdwijnen in de buurt van het bos. Xena vreest dat Bacchus aan het werk is.
«
»
15:15 The A-Team
Kapitein Winnetka en zijn knappe dochter Carrie zijn hun Wild West Show aan het voorbereiden, wanneer ze het bezoek krijgen van drie ruige figuren.
«
»
16:15 Xena, The Warrior Princess
Koning Lias denkt dat hij stervende is. Hij vraagt aan Xena hem te helpen om zijn dochter, prinses Diana, vredig de troon te laten bestijgen.
«
»
17:15 Stargate SG-1
Cameron Mitchell staat voor een verscheurende keuze.
«
»
18:10 Zware jongens - Police Interceptors
Een gewapende man zorgt voor onrust. Rob en Dan zetten ondertussen de achtervolging in op een voortvluchtige chauffeur. In een parkeergarage leggen Phil en Spencer beslag op een onverzekerd voertuig.
«
»
19:05 Zware Jongens - Ice Road Truckers
De strijd om de heerschappij op het ijs wordt steeds spannender. Todd Dewey, de topchauffeur van Polar Industries, moet zich uit bergen verse sneeuw zien te graven.
«
»
20:05 Border Security: Australia
Met ongekende toegang tot alle gebieden van de nationale veiligheid patrouilleren we in de frontlinie samen met de mannen en vrouwen van de douane en grensbescherming, immigratie en bioveiligheid.
«
»
20:35 Exodus: Gods and Kings
Mozes wordt als kind te vondeling gelegd door zijn wanhopige moeder en gevonden door de dochter van de farao. Hij groeit samen met de toekomstige farao op bij de Egyptische koninklijke familie.
«
»
23:15 Shut In
Kinderpsychologe Mary zorgt thuis voor haar zoon, die zwaar verlamd raakte bij een auto-ongeluk, waarbij haar man het leven liet. Tijdens een sneeuwstorm verdwijnt haar patiënt Tom, een doof jongetje.
«
»
01:00 Bless the Harts
Violet en Betty halen herinneringen op.
«
»
01:30 Stargate SG-1
Cameron Mitchell staat voor een verscheurende keuze.
«
»
02:20 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ooit Vrij' - seizoen 3 (Play4)

In het arresthuis van Antwerpen wordt een geheime drugsactie voorbereid. Politiehonden gaan in de cellen op zoek naar drugs en verboden voorwerpen. Psychologe Gwen ziet een man met een zware drugs- en seksverslaving. Hij hoopt op een snelle opname in een psychiatrisch centrum. In Hasselt ziet maatschappelijk werkster Mania een man die al voor de twaalfde keer in de gevangenis zit.

'Ooit Vrij', om 22.10 uur op Play4.

Dossiers