TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen Uitzending
«
»
13:25 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle gaan naar Palestina. Xena had de reus Goliath immers beloofd hem daar te ontmoeten om samen het gevecht te herdenken waarbij zijn familieleden omkwamen.
«
»
14:20 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle keren terug naar Griekenland. Ze ontdekken dat er jonge vrouwen verdwijnen in de buurt van het bos. Xena vreest dat Bacchus aan het werk is.
«
»
15:15 The A-Team
Kapitein Winnetka en zijn knappe dochter Carrie zijn hun Wild West Show aan het voorbereiden, wanneer ze het bezoek krijgen van drie ruige figuren.
«
»
16:15 Xena, The Warrior Princess
Koning Lias denkt dat hij stervende is. Hij vraagt aan Xena hem te helpen om zijn dochter, prinses Diana, vredig de troon te laten bestijgen.
«
»
17:15 Stargate SG-1
Cameron Mitchell staat voor een verscheurende keuze.
«
»
18:10 Zware jongens - Police Interceptors
Een gewapende man zorgt voor onrust. Rob en Dan zetten ondertussen de achtervolging in op een voortvluchtige chauffeur. In een parkeergarage leggen Phil en Spencer beslag op een onverzekerd voertuig.
«
»
19:05 Zware Jongens - Ice Road Truckers
De strijd om de heerschappij op het ijs wordt steeds spannender. Todd Dewey, de topchauffeur van Polar Industries, moet zich uit bergen verse sneeuw zien te graven.
«
»
20:05 Border Security: Australia
Met ongekende toegang tot alle gebieden van de nationale veiligheid patrouilleren we in de frontlinie samen met de mannen en vrouwen van de douane en grensbescherming, immigratie en bioveiligheid.
«
»
20:35 Exodus: Gods and Kings
Mozes wordt als kind te vondeling gelegd door zijn wanhopige moeder en gevonden door de dochter van de farao. Hij groeit samen met de toekomstige farao op bij de Egyptische koninklijke familie.
«
»
23:15 Shut In
Kinderpsychologe Mary zorgt thuis voor haar zoon, die zwaar verlamd raakte bij een auto-ongeluk, waarbij haar man het leven liet. Tijdens een sneeuwstorm verdwijnt haar patiënt Tom, een doof jongetje.
«
»
01:00 Bless the Harts
Violet en Betty halen herinneringen op.
«
»
01:30 Stargate SG-1
Cameron Mitchell staat voor een verscheurende keuze.
«
»
02:20 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Het begon als een buitengewoon experiment: een zeer knappe en getalenteerde vrouw wordt kunstmatig bevrucht met een combinatie van het sperma van zes hoogintelligente en fysiek aantrekkelijke mannen. De bedoeling is een superieure baby ter wereld te brengen. De proef loopt echter niet zoals verwacht. Niet één, maar twee baby's worden geboren. De ene is groot, heeft blond haar en glimlacht altijd. De andere is klein, donker, lelijk en heeft een rotkarakter. Julius wordt op een verlaten eiland in de Zuidzee in een overbeschermende omgeving opgevoed tot een knappe, goedhartige bink. Vincent daarentegen, groeit op in een weeshuis en werkt zichzelf voortdurend in nesten. Jaren later verneemt Julius dat hij een tweelingbroer heeft. Hij vertrekt naar de States op zoek naar zijn andere ik, in de hoop dan samen het spoor terug te vinden van hun moeder.

'Twins', film uit 1988 met oa. Arnold Schwarzenegger, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers