TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:05 Jabaloe
De zes cowboys winnen met een gezamenlijk tombolaticket een paard. Maar voor wie is het paard? Joe heeft een idee. De cowboy die het langst zijn slechte gewoonte kan laten, krijgt de prijs.
«
»
06:20 Jabaloe
Twinkly wil auditie doen voor een toneelstuk. Daarom oefent hij samen met Bessy en Slampie de tekst van het stuk in. Twinkly speelt een cowboy die met zijn vriendin wil vertrekken uit Jabaloe Town.
«
»
06:30 Maya!
Tijdens de les van juf Cassandra leren de kleine bijen over de tekortkomingen van Tekla. Wanneer Theo deze verklapt aan Tekla zelf, komt Willy in groot gevaar.
«
»
06:45 Maya!
De zus van Tekla besluit bij Tekla in te trekken. Dit betekent groot gevaar voor de weide, omdat deze spin een erg goede jager is. Maya en Willy zoeken naar een oplossing.
«
»
06:55 Kabouter Plop
Het sneeuwt in het kabouterdorp. Massa's witte vlokjes dwarrelen naar beneden, zoveel zelfs dat de deur van de melkherberg niet open te krijgen is.
«
»
07:00 Kabouter Plop
Plop en Lui hebben het koud. Een glas melk moet hen verwarmen. Klus heeft geen last van de kou en beweert dat een ijsje de oplossing is.
«
»
07:10 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:30 K3 Roller Disco
De meisjes van K3 zijn verslaafd aan hun smartphone. Omdat ze het zelf beseffen, spreken ze af om hun smartphones een ganse dag niet te gebruiken: ze gaan offline.
«
»
07:50 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 VLOGLAB #Stories
Steffi offert zich op om CÚdric uit de nood te helpen, maar daar is Mats niet blij mee.. Chakir, Tristan en ZoŰ doen een zotte ontdekking in Nederland.
«
»
08:35 Lang leve koning Julien
Tekenfilm.
«
»
08:55 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:20 Dance Challenge
In elke aflevering zal Sarah tot het uiterste moeten gaan om op een creatieve manier de dance challenges tot een goed einde te brengen. Daarvoor schakelt ze de hulp in van enkele professionals.
«
»
09:30 Open keuken met Sandra Bekkari
Voedingscoach Sandra Bekkari deelt haar gezonde leefwijze met kijkend Vlaanderen. In haar keuken bereidt ze gemakkelijk gerechten, die niet veel tijd kosten en vooral lekker en gezond zijn.
«
»
09:45 Geen Uitzending
«
»
11:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke zijn op patrouille wanneer ze een noodoproep krijgen. Een getuige heeft gezien hoe een klein kind ontvoerd werd.
«
»
12:20 De kotmadam
De biljartploeg van Jef verliest elk jaar opnieuw de vriendschappelijke voetbalwedstrijd tegen de sportvissers. Maar dit jaar heeft Jef de scheidsrechter aan zijn kant.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Alfons wil zijn kleindochter ontmoeten, maar Benny wil eerst zelf qualitytime met Stefanie. Op aanraden van Louise probeert CÚdric contact te zoeken met een van de andere jongeren in de instelling.
«
»
14:10 Ella
Lukas, die gelooft dat Ella een verpleegster is, stelt alles in het werk om haar te overhalen in De Wingerd te komen werken. Cindy probeert Ella ervan te overtuigen op dit aanbod in te gaan.
«
»
14:40 Ella
Wanneer Frederico hoort dat Ella de kans krijgt om als verpleegster aan de slag te gaan, probeert ook hij haar te overtuigen de job aan te nemen.
«
»
15:15 Gooische vrouwen
Claire krijgt een fikse uitbrander van Cheryl omdat ze ladderzat in slaap is gedommeld terwijl ze op de kleine Remy moest passen. Roelien kan niet stoppen met huilen.
«
»
16:20 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:35 Tien om te zien
Met optredens van: Stan Van Samang, Pauline, Pommelien Thijs, Olivia & Paul Sinha, Berre, The Starlings, CAMILLE, Kate Ryan, Andy, Liliane Saint-Pierre en Gala.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke krijgen een noodoproep: een vrouw heeft een klap tegen het hoofd gekregen met de kolf van een geweer toen ze haar verloofde wilde beschermen tegen overvallers.
«
»
18:20 De kotmadam
Jeanne kan maar niet begrijpen dat men er niet in slaagt de daders van een diamantroof op te sporen. Zelfs zij herkent een misdadiger van de andere kant van de straat.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:00 Familie
Benny komt tot een overeenkomst met Samira en de kinderen. Guido besluit de drugs die hij nog heeft aan Mira te geven, zodat ze naar het buitenland kan vluchten.
«
»
21:00 Waarheid, durven of doen
De laatste week van dit tweede seizoen wordt afgetrapt door Jo Hens, Slongs Dievanongs, Justine De Jonckheere en Yanina Wickmayer.
«
»
22:05 Vakantiehuis for Life
Het is D-day voor de deelnemers. Welk duo wint hun eigen gerenoveerd vakantiehuis?
«
»
23:20 Chicago Fire
Het team van Firehouse 51 probeert zo goed en zo kwaad mogelijk om te gaan met de gevolgen van de gekapseisde reddingsboot. Gallo, Ritter en Violet maken plannen voor de toekomst.
«
»
00:20 Gooische vrouwen
Claire krijgt een fikse uitbrander van Cheryl omdat ze ladderzat in slaap is gedommeld terwijl ze op de kleine Remy moest passen. Roelien kan niet stoppen met huilen.
«
»
01:25 Geen Uitzending
«
»
01:55 Geen Uitzending
«
»
05:55 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers