TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Onderbreking
«
»
10:55 Sturm der Liebe
Hildegard maakt zich zorgen om Alfons die met de motor op de terugweg is van Rome. Dan krijgt ze een telefoontje van de Italiaanse politie. Erik is geschokt door het verraad van Ariane.
«
»
11:45 Onderbreking
«
»
14:20 V.C. Andrews' Fallen Hearts
Heaven is nu gelukkig getrouwd en is teruggekeerd naar haar geboortestad. Alles lijkt goed te gaan, tot Heaven opnieuw geconfronteerd wordt met haar verleden.
«
»
16:05 The Goldbergs
Terwijl iedereen in de ban is van de populairste band van het moment, ontdekt Erica rockband Rush. Barry vraagt om meer aandacht van hun moeder nadat ze Adam een prijs voor Beste Zoon heeft gegeven.
«
»
16:30 The Good Doctor
Het team weet na een wekenlange strijd tegen het coronavirus eindelijk kleine successen te boeken. De positieve sfeer slaat echter al snel om wanneer een van de teamleden zelf besmet raakt.
«
»
17:20 Parks and Recreation
Chris probeert de gemoederen te bedaren wanneer er commotie ontstaat over het nieuwe schilderij van Jerry. Daarop is namelijk een naakte Leslie te zien.
«
»
17:45 Parks and Recreation
Leslie krijgt af te rekenen met een vijandelijke ex-collega wanneer een buurgemeente een omheining plaatst in een gemeenschappelijk park. Ron schrikt wanneer Leslie zijn verjaardag ontdekt.
«
»
18:15 The Goldbergs
In deze special wordt een blik achter de schermen geworpen en geeft de cast interviews.
«
»
18:45 The Goldbergs
Het is Moederdag en Beverly is boos wanneer ze 'moedercadeaubonnen' krijgt die duidelijk op het laatste moment in elkaar zijn geflanst.
«
»
19:10 The Simpsons
Mr Burns organiseert een variétéprogramma voor de Springfield Bowl.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Leonard moet kiezen tussen zijn nieuwe vriendin Priya en zijn vriendschap met Penny. Ondertussen drijft Howard Sheldon tot waanzin met een magische truc.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Sheldon ontdekt dat zijn 'World of Warcraft'-account is gehackt en hij is in alle staten. De mannen zijn vastbesloten om uit te zoeken wie de dader is.
«
»
20:35 The Foreigner
Quan, een oud-commando, besluit het recht in eigen handen te nemen wanneer zijn dochter sterft bij een politieke terreuraanslag. Zijn zoektocht leidt hem naar oud-IRA-kopstuk Liam Hennessy.
«
»
22:45 The Last Kingdom
De legers komen samen in een epische eindconfrontatie waarin een koningsdroom en de toekomst van Uhtred centraal staan.
«
»
23:55 Emergence
Jo en Books proberen te communiceren met Piper. Ondertussen wil Piper Benny redden uit handen van Helen, die mysterieuze plannen heeft. Alex krijgt een verrassend aanbod dat alles kan veranderen.
«
»
00:50 The Big Bang Theory
Leonard moet kiezen tussen zijn nieuwe vriendin Priya en zijn vriendschap met Penny. Ondertussen drijft Howard Sheldon tot waanzin met een magische truc.
«
»
01:10 The Big Bang Theory
Sheldon ontdekt dat zijn 'World of Warcraft'-account is gehackt en hij is in alle staten. De mannen zijn vastbesloten om uit te zoeken wie de dader is.
«
»
01:35 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers