TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen uitzending
«
»
07:10 A Place in the Sun: Summer Sun
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Singletown
Jeremiah beseft dat hij absoluut het type is voor 'zoenen en vertellen'. Exen Charlie en Elliot krijgen vlinders in de buik wanneer ze zich voorbereiden om terug te gaan daten.
«
»
10:45 Geen uitzending
«
»
12:10 A Place in the Sun: Summer Sun
Realityreeks.
«
»
13:15 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
13:45 Neighbours
Aaron en David zijn verrast wanneer Emmett plots opduikt om mee te zoeken naar zijn broer. Paul vermoedt dat er meer aan de hand is en polst bij Emmett naar de ware reden van zijn terugkeer.
«
»
14:15 Sturm der Liebe
Om Maja's gedachten te verzetten, gaat Hannes met haar een bergwandeling maken. Wanneer ze een grot passeren, besluiten ze binnen te gaan. Maar dan begint de grond te beven.
«
»
15:15 Singletown
Terwijl de zomer warmer wordt, neemt ook het dramaniveau toe. Tash date iemand nieuw en Sophie springt in de ring met bokser Mason. Elliot en Charlie bereiden zich voor op hun tweede afspraakje.
«
»
16:15 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
16:45 B&B zoekt lief NL
Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-uitbaters compleet?
«
»
17:50 De Planckaerts
Junior doet een heel bizarre ontdekking onder een verroest deksel op de Planckaertberg. Het lijkt wel een lijk... Stephanie en Christa vinden dat de politie gebeld moet worden.
«
»
18:35 World's Most Expensive Cruise
In Southampton wordt de Seven Seas Explorer klaargemaakt voor vertrek richting de Baltische staten. De 700 nieuwe gasten aan boord en het slechte weer zorgen echter voor enkele uitdagingen.
«
»
19:30 Dat eet dan gelukkig zijn
Jonas Van Boxstael, beter bekend als Bockie De Repper, trekt op culinaire queeste doorheen het land en ontdekt wat de Vlaming op doordeweekse dagen eet.
«
»
20:15 Special Forces VIPs: Wie durft wint
Deelnemers: Alkan kl, Hannelore Zwitserlood, Gaby Blaaser, Dave Roelvink, Tim Haars, Roy Meyer, Giel Beelen, Jamie Trenit, Nouchka Fontijn en Imanuelle Grives.
«
»
21:25 Costa Belgica
Vlaamse vastgoedmakelaars die wonen en werken in Spanje gaan op zoek naar de droomwoning voor hun Vlaamse klanten en geven een exclusieve blik achter de schermen van luxevastgoedparadijs Marbella.
«
»
22:30 Regi Academy
De tweede auditieronde. Wie kan de zenuwen de baas en blaast Regi, Kathleen, Jaap en Lester omver?
«
»
23:35 Dat eet dan gelukkig zijn
Jonas Van Boxstael, beter bekend als Bockie De Repper, trekt op culinaire queeste doorheen het land en ontdekt wat de Vlaming op doordeweekse dagen eet.
«
»
00:20 Blind getrouwd - Australi
Het is tijd voor de definitieve huwelijksgeloften. Drie koppels nemen de grootste beslissing in hun leven.
«
»
01:50 Geen uitzending
«
»
03:20 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' (VTM)

Op 30 juni 1993 verdwijnt melkveehouder Roger Kerckaert spoorloos van zijn erf in Moerbrugge. Acht maanden later wordt hij dood teruggevonden in de beerput onder een van zijn stallen. Voor het parket in Brugge is zijn echtgenote Rosie verdachte nummer n. Zij ontkent alle aantijgingen en neemt Jef Vermassen als advocaat onder de arm. Zal Rosie voor het hof van assisen worden veroordeeld voor de moord op haar man?

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers