
TVgids - njam!
Andere zender »
05:40 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om een smeuïge risotto te maken met kabeljauw en gegrilde asperges in 20 minuten.
«
»
06:05 | Lekker lang leven |
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
06:25 | Het weekmenu |
Gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
07:00 | De gastentafel |
In 'De gastentafel' maakt telkens een van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.
«
»
07:50 | De dagschotel |
Risotto maken. Het lijkt voor velen niet evident, maar in deze aflevering van De Dagschotel helpt Peppe al deze vooroordelen de wereld uit.
«
»
08:00 | Comfort Food |
Met vandaag in de aanbieding epische smaakcombinaties: zoete brochettes in camembert en een stevige lamsburger uit het vuistje.
«
»
08:20 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
09:00 | BBQ vanavond?! |
Gegrild spek met salsa van tomaat, tongfilet op de gril, verloren brood
«
»
09:25 | Het weekmenu |
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
10:10 | De Sterrenkaart - Nederland |
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
10:45 | De smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de Ijsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt.
«
»
11:15 | Puur oosters |
Quyên maakt een gerecht klaar dat iedereen onmiddellijk met de oosterse keuken associeert: kipsaté met pindasaus.
«
»
11:35 | Veggie |
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
11:45 | De Wereldkeuken |
Vanja geeft ons vandaag haar interne keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud: Soto ayam en werkt het geheel af met een es alpukat!
«
»
12:40 | Sportfood |
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan. Chef Michaël en topsportdiëtiste Stephanie maken enkele hartige en glutenvrije on-the-go-gerechtjes.
«
»
13:10 | Beach Barbecue |
Hoewel de weergoden Dagny Ros vandaag niet echt gunstig gezind zijn, wordt het toch een zomers eetfestijn op het strand.
«
»
13:35 | Panklaar |
Vandaag: traditie ten top.
«
»
13:45 | Beach Barbecue |
Chef Bart Desmidt steekt vandaag de barbecue aan op het strand. Op het menu staan heel wat lekkere barbecuehapjes, waaronder Bart's variatie op een hotdog: een 'heten hond'.
«
»
14:15 | Likoké On Tour |
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen. Likoké trekt vandaag naar Bali.
«
»
14:35 | Pasta & risotto |
Dagny Ros maakt van deze risotto een feest van champignons en geeft er haar eigenzinnige touch aan met groene kool.
«
»
14:50 | De smaaktoerist |
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
15:20 | De zomertafel |
Jan Buytaert & Johan Segers maken zomerse gerechten.
«
»
16:00 | Peppe's Toscane |
De familie Martelli maakt al 88 jaar pasta in prachtige bronzen machines. De tijd is er blijven stilstaan en de familieband versterkt de verbeelding.
«
»
16:20 | Pasta & risotto |
Peppe bewijst dat je met een paar eenvoudige ingredienten een overheerlijke risotto met erwtjes, ham en burrata kan maken. Dagny Ros maakt tagliatelle met gehaktballetjes en geroosterde paprika.
«
»
16:40 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
17:30 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de numero uno, niet due van de kook-tv: Giacomazza Peppe! Hij gaat voor een saltimbocca, maar gebruikt roodbaars in plaats van kalfs.
«
»
17:55 | Tot op het Bot: Het Rund |
Iedereen heeft al wel eens gehoord van ossenstaartsoep, maar voor de rest is de staart een onderdeel van de koe dat we niet al te vaak gebruiken in de keuken.
«
»
18:20 | Peppe's Sicilië |
De Siciliaanse keuken is vooral vis, maar ze houden er ook van een goed stuk vlees en dan staat het lam op numero uno.
«
»
18:45 | De Sterrenkaart - Nederland |
In 1982 begon chef-kok Danny een afhaalchinees in het Brabantse dorp Sint Willebrord. Ruim dertig jaar later is het familierestaurant getransformeerd tot een Aziatisch fine dining restaurant.
«
»
19:20 | Peppe's pasta |
Italiaanse pasta op z'n best! Laat dat de definitie zijn van het programma Peppe's Pasta. Het is Peppe Giacomazza die voor de gerechten zorgt en vandaag legt hij trofie op ons bord.
«
»
19:40 | Roger van Damme: Bakken |
Als je in de druivenstreek in Vlaams Brabant op een kermis belandt, is de kans groot dat je een "goei kijstoet" op je bord krijgt. De kaastaart is daar uitgegroeid tot een succesvol streekproduct.
«
»
19:55 | De dagschotel |
Bart Desmidt mixt drie smaken die de meesten onder jullie enkel in hun puurste vorm kennen.
«
»
20:05 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
20:40 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de numero uno, niet due van de kook-tv: Giacomazza Peppe! Hij gaat voor een saltimbocca, maar gebruikt roodbaars in plaats van kalfs.
«
»
21:05 | De smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de Ijsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt.
«
»
21:35 | Het weekmenu |
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
22:20 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
23:00 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de numero uno, niet due van de kook-tv: Giacomazza Peppe! Hij gaat voor een saltimbocca, maar gebruikt roodbaars in plaats van kalfs.
«
»
23:25 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
00:15 | Soep! |
Italiaanse kippensoep met eieren en kaas (Stragiatella a la Romana) / Keteltje met rundsvlees, gevogelte en groentjes (Petite Marmite Henri IV).
«
»
00:40 | Smossen mag |
Elke schooldag hetzelfde liedje. Elke middag dezelfde boterhammen - *zucht*! Maar wat als je jouw brooddoos nu eens zelf zou kunnen vullen, met een stoere wrap, een gezonde taart en een zot soepje?
«
»
01:15 | Tot op het Bot: Het Rund |
Chef Johan Segers staat ervoor bekend om ook de minder bekende delen van een dier met veel liefde te bereiden en vandaag kiest hij dan ook voor de wangen van het rund.
«
»
01:40 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
01:55 | In de Mix (magazine Njam) |
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
02:20 | Roger van Damme: Bakken |
Als je in de druivenstreek in Vlaams Brabant op een kermis belandt, is de kans groot dat je een "goei kijstoet" op je bord krijgt. De kaastaart is daar uitgegroeid tot een succesvol streekproduct.
«
»
02:35 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
02:55 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de numero uno, niet due van de kook-tv: Giacomazza Peppe! Hij gaat voor een saltimbocca, maar gebruikt roodbaars in plaats van kalfs.
«
»
03:20 | De smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de Ijsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt.
«
»
03:45 | Het weekmenu |
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
04:20 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
04:55 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de numero uno, niet due van de kook-tv: Giacomazza Peppe! Hij gaat voor een saltimbocca, maar gebruikt roodbaars in plaats van kalfs.
«
»
05:20 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»