TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
«
»
06:00 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:10 Jabaloe
Wie is slimmer: Twinkly of sheriff Jack? Moe is het gekibbel tussen hen beu. Ze wil voor eens en altijd dit vraagstuk oplossen en besluit 'De Jabaloe Saloon Quiz' te organiseren.
«
»
06:25 Jabaloe
Wanneer sheriff Jack ontdekt dat Bessy in horoscopen gelooft, wil hij er handig gebruik van maken. Hij zet alle middelen in om Bessy te laten geloven dat hij de liefde van haar leven is.
«
»
06:35 Maya!
Maya en Willy ontdekken dat Barry een kikker grootbracht: Rosita. Willy praat zijn mond voorbij en vertelt dit aan Juf Cassandra, met alle gevolgen van dien.
«
»
06:50 Maya!
Er komt een nieuwe, jonge bij in de korf: Theo. Hij is erg humeurig en weigert te vliegen. Maya ontdekt al snel dat Theo een geheim heeft.
«
»
07:00 Kabouter Plop
Plop heeft een van zijn lekkere plopkoeken verstopt in de herberg. Kwebbel moet de koek zoeken. Ze moet enkel de pijltjes volgen die Plop heeft opgehangen.
«
»
07:05 Kabouter Plop
Vandaag heeft Plop een origineel idee: eendjes vissen. Wie het juiste eendje vist, krijgt een lekkere taart. Lui valt in slaap nog voor het spelletje begint.
«
»
07:10 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:35 K3 Rollerdisco Club
Leer samen met K3 quizzen, koken, zingen, rolschaatsen en nog veel meer in de vertrouwde Roller Disco.
«
»
08:00 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:15 VLOGLAB #Stories
Stien maakt zich klaar om voor de eerste keer naar de universiteit te gaan, terwijl we Chlo volgen op het middelbaar.
«
»
08:45 Lang leve koning Julien
Julien en de jongens werken samen met haaien en proberen een leger te vormen. De kaart van Jarsh-Jarsh brengt Clover en Sage in gevaar. Morts ontsnappingsplan loopt mis.
«
»
09:05 Tarzan en Jane
Nadat Tarzan mensen heeft gered uit een verdachte brand in een Greystoke-magazijn in Londen, beschuldigen journalisten, waaronder Janes moeder, de graaf van nalatigheid.
«
»
09:30 Dance Squad
De danscrew DaJump komt langs. Zij tonen hun choreografie en worden onderworpen aan een danstest.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Lamsspiesjes met nectarine, volkoren couscous en salade & koud soepje op basis van komkommer, avocado en ananas.
«
»
09:55 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Er lopen flink wat klachten binnen van bezorgde ouders dat er hangjongeren rondhangen bij de gemeentelijke speeltuin. Er zouden ook drugs genomen worden.
«
»
12:25 De kotmadam
Eerst komt Sam klagen, dan Ria, en tenslotte betrapt Jeanne Veronique met een jongen in bed. Nu is de maat vol: wie zich niet wil schikken naar de huisregels mag zijn koffers pakken.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Viv heeft het gehad en uit haar frustraties tegenover Jan. Ook Lars hakt een moeilijke knoop door, tot Simon een vreemde ontdekking doet. Lars besluit Marie te contacteren, op aanraden van Amlie.
«
»
14:05 Ella
Ella zit weer zonder werk. Cindy vindt dat ze die vrije tijd kan gebruiken om te leren lezen en schrijven. Wanneer Ella er weigerachtig tegenover staat, verzint Cindy een manier om haar te motiveren.
«
»
14:35 Ella
Ella heeft spijt van haar ruzie met Frederico en ze besluit naar De Wingerd te gaan om hem op te zoeken. Wanneer ze in de kliniek arriveert, komen allerlei herinneringen naar boven.
«
»
15:00 Gooische vrouwen
Anouk geeft een feestje voor de opening van haar expositie. Op het feest probeert Dr. Rossi indruk te maken op Anouk. Ondertussen verschijnt Evert met zijn nieuwe huishoudster Svetlana.
«
»
16:00 Life in Pieces
Joan volgt lessen creatief schrijven bij professor Sinclair Wilde. Wanneer hij vol lof is over haar werk, denkt John al snel dat hij een oogje op haar heeft.
«
»
16:20 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:40 Tien om te zien
Met optredens van Sabien Tiels, CAMILLE, 2 Fabiola, Willy Sommers, Metejoor & Snelle, Sergio & Sam Gooris, Pommelien Thijs, Pauline, Danzel, Kabouter Plop, Opium en Christoff.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke krijgen een oproep binnen dat er koeien loslopen op de weg. Ze trekken ter plaatse en proberen de dieren naar een nabijgelegen weiland te drijven.
«
»
18:20 De kotmadam
Iedereen wil wel zonder zweten rijk worden en Jef is daar geen uitzondering op. Hij koopt een stel bijenkasten en beroept zich op Odilon om die op te knappen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Dierenverzorger Niels heeft z'n best gedaan om een leuke verrijking voor de witte tijgers te maken... hun eten zit verstopt in een scoubidou.
«
»
20:30 Waarheid, durven of doen
Actrice Kadr Grbz, theatermaker en muzikant Jaouad Alloul, ex-K3'tje Klaasje Meijer en tv-chef Wim Ballieu toveren de Oranjerie in Kortrijk om tot de gezelligste plek van Vlaanderen.
«
»
21:30 Vakantiehuis for Life
De vier duo's die bij de vorige game een bouwnadeel aangesmeerd kregen, moeten nu twaalf uur lang van chalet ruilen met een ander duo n de verbouwingen daar verderzetten. Spelen ze het eerlijk?
«
»
22:35 9-1-1: Lone Star
Hoewel Owen na zijn operatie verplicht werd om zich te focussen op zijn herstel, raakt hij toch betrokken bij de zoektocht naar een seriebrandstichter.
«
»
23:30 Gooische vrouwen
Anouk geeft een feestje voor de opening van haar expositie. Op het feest probeert Dr. Rossi indruk te maken op Anouk. Ondertussen verschijnt Evert met zijn nieuwe huishoudster Svetlana.
«
»
00:30 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers