TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Onderbreking
«
»
11:30 Sturm der Liebe
Hannes zorgt er stiekem voor dat Maja haar hoeden in het Fürstenhof kan verkopen. Maja wil Florians geluk met Shirin niet langer in de weg staan en ze laat Florian los.
«
»
12:20 Onderbreking
«
»
14:50 V.C. Andrews' Heaven
De intelligente Heaven Leigh Casteel wordt thuis slecht behandeld. Ze ontdekt een duister geheim over haar familie en een tragedie zet vervolgens haar leven compleet op zijn kop.
«
»
16:30 The Goldbergs
Lainey, Erica en Barry organiseren een groot feest als Laineys vader een paar dagen weg is. Murray ergert zich aan het feit dat Adam zo vaak met Dana belt.
«
»
16:55 The Good Doctor
Shaun, Morgan en Lim behandelen een 25-jarige loper met een ernstige zwelling. Wanneer de situatie verslechtert, roept Shaun de hulp in van Carly.
«
»
17:45 Parks and Recreation
Leslie en Ron worden elkaars concurrenten wanneer een snoepfabrikant wedijvert om een contract. Alle anderen helpen - zij het met enige tegenzin - Tom met verhuizen.
«
»
18:10 Parks and Recreation
Leslie en Justin proberen haar moeder voor Valentijnsdag te herenigen met een oude vlam, maar krijgen daar al gauw spijt van. De man blijkt compleet geschift te zijn.
«
»
18:40 The Goldbergs
Beverly vraagt Miss Cinoman om Adam te laten playbacken in de schoolmusical aangezien hij de baard in de keel heeft. Murray spoort Erica aan om naar de schoolreünie te gaan met Geoff Schwartz.
«
»
19:00 The Goldbergs
Murray bouwt samen met Adam een robot, maar door botsende creatieve inzichten worden ze uit elkaar gedreven. Barry wist per ongeluk Beverly's dierbare video van zijn vijfde verjaardag.
«
»
19:25 The Simpsons
Marge ontdekt dat ze grijs aan het worden is en besluit zich een nieuwe look aan te meten. Moe is het beu om alleen te zijn en besluit een cursus te volgen om met meer vertrouwen te krijgen.
«
»
19:50 The Big Bang Theory
Sheldon heeft Elisabeth Plimpton, een knappe vrouwelijke professor, uitgenodigd om enkele dagen in hun appartement te logeren.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Leonard vertelt Penny over zijn eerste kennismaking met Sheldon en waarom hij destijds besloot om een appartement met hem te delen.
«
»
20:35 Wild Card
De verstokte gokker Nick Wild werkt als bodyguard. Op een dag schiet hij een vriendin te hulp die door een gangster wordt lastiggevallen. Dat brengt hem echter in een lastig parket met de maffia.
«
»
22:15 The Last Kingdom
Wanneer Uhtred ontdekt waar Aethelhelm zich bevindt, stelt hij een gewaagde aanval voor om Aelfwynn te redden en zijn geboorterecht te herstellen. Edward is op zijn hoede.
«
»
23:15 Emergence
Jo en Chris proberen de FBI te ontlopen terwijl ze onderzoek doen naar de cyberterroristen. Een mysterieuze vrouw brengt Piper en de hele familie Evans in gevaar.
«
»
00:05 The Big Bang Theory
Sheldon heeft Elisabeth Plimpton, een knappe vrouwelijke professor, uitgenodigd om enkele dagen in hun appartement te logeren.
«
»
00:25 The Big Bang Theory
Leonard vertelt Penny over zijn eerste kennismaking met Sheldon en waarom hij destijds besloot om een appartement met hem te delen.
«
»
00:45 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen' (VTM 2)

Torenkraanmonteurs Angelo en Maarten hebben welgeteld één dag de tijd om een torenkraan af te breken. Op een rail die niet breder is dan een voetzool, 44 meter hoog boven de stad, beginnen ze aan hun dagtaak. Ook boomverzorger Til is allesbehalve bang van hoogtes. Hij klimt met zijn kettingzaag in de hand 10 meter hoog in enkele dennen en maakt ze een kopje kleiner. Steven en Jacques, twee ontmijners bij DOVO, rukken dan weer uit om oorlogsmunitie op te halen en onschadelijk te maken.

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen', om 21.00 uur op VTM 2.

Dossiers