TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
«
»
07:15 Een huis vol
De feestdagen zijn aangebroken in Duitsland en de kerstbingo is al in volle gang. De Buddenbruck-kinderen hebben onder leiding van Thaila voldoende lekkers gemaakt.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 A Place in the Sun: Summer Sun
Realityreeks.
«
»
10:45 Geen uitzending
«
»
13:20 A Place in the Sun: Summer Sun
Realityreeks.
«
»
14:10 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
14:45 Neighbours
Yashvi is vastberaden om Kane op te sporen. Hendrix, Paul en Terese maken zich ondertussen zorgen om Harlow, van wie ze al een tijdje niets meer hebben gehoord. Zit Kane hier voor iets tussen?
«
»
15:10 Sturm der Liebe
Cornelius ontdekt dat er mogelijk een getuige is die zijn onschuld kan bevestigen. Hij hoopt op een zorgeloze toekomst met Selina. Christoph kan het idee van Cornelius en Selina samen niet verdragen.
«
»
16:05 Urk!
Op Urk lijkt iedereen tijdens de kerst de harde lockdown vergeten te zijn, maar niets is minder waar.
«
»
16:55 Court Cam
Getuigen, rechters en slachtoffers delen hun kijk op emotionele uitbarstingen en chaotische momenten in Amerikaanse rechtszalen.
«
»
17:20 Een huis vol
De Cudoghams hebben een groot huis afgehuurd met de héle familie. Een mooi moment om samen herinneringen te maken met alle dierbaren om hen heen. Bij de Buddenbrucks is er een mijlpaal bereikt.
«
»
18:15 De Planckaerts
Eindelijk mag de Planckaert-berg zijn nieuwe bewoner verwelkomen: Iluna komt thuis!
«
»
18:55 Ik vertrek
Edwin de Heer (45) en zijn vrouw Jet vertrekken met hun twee zoons naar Limousin, Midden-Frankrijk om er een timmerbedrijf en een Bed and Breakfast te beginnen.
«
»
19:55 Uit de kleren
Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 min. elkaar beter kennen.
«
»
20:30 Steenrijk Straatarm
Het gezin Mallants uit Lommel wisselt drie dagen van leven, huis en budget met de familie Lenaerts uit Koersel.
«
»
21:35 Lady Truckers
Evelyn rijdt met een vuilniswagen, maar wil zo snel mogelijk haar CE-rijbewijs halen, want rijden met uitzonderlijk vervoer is haar doel.
«
»
22:30 Uit de kleren
Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 min. elkaar beter kennen.
«
»
23:05 Beer Masters
De teams gaan aan de slag om hun sterkste bier tot nu toe te brouwen. Daarnaast vertellen ze waar hun passie voor bierbrouwen vandaan komt. Gastjurylid van dienst is Joel Broekaert.
«
»
23:55 Blind getrouwd: Australië
Aleks en Ivan zijn abrupt vertrokken en dat drukt de stemming tijdens de nieuwe verbintenisceremonie. Ook een van de meest veelbelovende relaties komt aan haar eind.
«
»
01:05 Geen uitzending
«
»
02:35 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' (VTM)

Op 30 juni 1993 verdwijnt melkveehouder Roger Kerckaert spoorloos van zijn erf in Moerbrugge. Acht maanden later wordt hij dood teruggevonden in de beerput onder een van zijn stallen. Voor het parket in Brugge is zijn echtgenote Rosie verdachte nummer één. Zij ontkent alle aantijgingen en neemt Jef Vermassen als advocaat onder de arm. Zal Rosie voor het hof van assisen worden veroordeeld voor de moord op haar man?

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers