
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Het weekmenu |
Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»
06:25 | Nuances |
In 'Nuances' hoopt onze jonge sterrenchef Thierry Theys om iedereen die thuis in de keuken zelf een stapje verder wil gaan, ook vandaag weer een erg inspirerend gerecht te kunnen serveren.
«
»
06:55 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Peppe Giacomazza: Pesto Dagny Ros: Granola Jan Buytaert: Opgelegde mosseltjes Dominique Persoone: Snoepjes
«
»
07:15 | De gastentafel |
Vandaag met Peppe Giacomazza.
«
»
08:00 | Comfort Food |
Onder het motto "boost je baaldag!" maakt Jeroen De Pauw heerlijk Comfort Food. Vandaag wordt dat een Mexicaanse schotel met alles erop en eraan, inclusief de nacho's!
«
»
08:20 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
09:05 | BBQ vanavond?! |
Ceviche van zeebaars / Pizza van aubergines / Gegrilde cote à l'os.
«
»
09:30 | Het weekmenu |
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood
«
»
10:10 | De Sterrenkaart - Nederland |
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
10:45 | Peppe's Toscane |
De hype van het moment in Italië is het biokweken.
«
»
11:10 | De smaaktoerist |
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
11:45 | Puur oosters |
Quyên maakt het meest bekende hapje van Vietnam klaar: de nem, een klein gefrituurd hapje dat bij ons wel eens verward wordt met de loempia. Een tophapje waarmee je altijd scoort!
«
»
12:00 | Op de rooster |
In deze aflevering Els Pynoo, de zangeres van Vive La Fête.
«
»
12:30 | Sportfood |
Wielertoerist Staf fietst elke zondag meer dan 100km.
«
»
13:00 | Beach Barbecue |
Chef Bart Desmidt steekt vandaag de barbecue aan op het strand. Op het menu staan heel wat lekkere barbecuehapjes, waaronder Bart's variatie op een hotdog: een 'heten hond'.
«
»
13:30 | Panklaar |
Vandaag: Gezonde, gemakkelijke en gegrilde groenteschotel.
«
»
13:40 | Op hete kolen |
Wie aan barbecue denkt, denkt aan gemarineerde varkensribbetjes en dat is precies wat Michaël Vrijmoed op zijn grill legt.
«
»
14:10 | Likoké On Tour |
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
14:25 | Pasta & risotto |
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus.
«
»
14:45 | De smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
15:20 | De Zomerkeuken |
Roger Van Damme duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met een zalig stuk gelakte zalm op de grill en een verfrissende Thai beef salad.
«
»
15:50 | It's Aperotime Somewhere in the World |
Bartender Hannah Van Ongevalle neemt ons mee naar Barcelona, voor een klassieke cocktail op basis van gin, namelijk The Bee's Knees.
«
»
15:55 | Peppe's Toscane |
Federico Fazzuoli, de bekende Italiaanse Tv-presentator, heeft als hobby het kweken van de prachtige Toscaanse witte boon zolfino.
«
»
16:25 | Pasta & risotto |
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
16:45 | De Wereldkeuken |
Maak je tafel al maar leeg want vandaag neemt José ons mee naar zijn Spanje. Wat resulteert in een tafel vol heerlijke tapas!
«
»
17:30 | BBQ vanavond?! |
Chinese kool met worst en aardappeltjes / Meloen met gorgonzola op de barbecue / Lamsvlees met gegrilde aubergine.
«
»
17:50 | Tot op het Bot: Het Rund |
De côte à l'os is één van de beste delen van het rund: een sappig stuk met een stukje vet eraan, bereid aan het been, dat betekent extra veel smaak in de mond!
«
»
18:15 | Peppe's Sicilië |
Elk dorp in Sicilië heeft zijn graanvelden en graanmolens. Dat was honderden jaren geleden al zo en dat is ook nu nog het geval.
«
»
18:40 | De Sterrenkaart - Nederland |
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
19:20 | Peppe's pasta |
Caramelle met pompoen en amarettokoekjes
«
»
19:40 | Pasta & risotto |
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»
19:55 | Roger van Damme: Bakken |
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dat geldt ook voor Roger van Damme. Zijn overgrootvader was banketbakker en als kind ging hij vaak helpen in de bakkerij van het dorp.
«
»
20:15 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
20:40 | Op hete kolen |
Hoog bezoek vandaag in de tuin van Michaël Vrijmoed, want zijn collega-souschef uit het Hof van Cleve, Maarten, komt vandaag barbecueën!
«
»
21:10 | De smaaktoerist |
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
21:45 | Het weekmenu |
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
22:25 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
23:10 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Peppe! Hij denkt bij zomer aan het Zuiden en vooral aan Italië! Daarom steekt hij zijn gegrilde lamszadel in een Italiaans jasje.
«
»
23:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
00:30 | Soep! |
Heldere uiensoep / Chinese Kippensoep
«
»
00:55 | Smossen mag |
Bloem en eieren. Meer heb je niet nodig om eens goed te smossen. Tja, een keukenschort kan ook van pas komen...
«
»
01:25 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken! Vandaag met Bart Desmidt.
«
»
01:55 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken een straf kooktalent van onder de Gentse tore(n): Moerman Lore. Ze zorgt voor een hartverwarmend kommetje soep van witloof met amandelen en een toast van blauwe kaas.
«
»
02:25 | De dagschotel |
Michaël Vrijmoed - Gebakken inktvis in bouillon van ajuin.
«
»
02:35 | In de Mix (magazine Njam) |
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
03:05 | Roger van Damme: Bakken |
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dat geldt ook voor Roger van Damme. Zijn overgrootvader was banketbakker en als kind ging hij vaak helpen in de bakkerij van het dorp.
«
»
03:15 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
03:35 | Op hete kolen |
Hoog bezoek vandaag in de tuin van Michaël Vrijmoed, want zijn collega-souschef uit het Hof van Cleve, Maarten, komt vandaag barbecueën!
«
»
04:00 | De smaaktoerist |
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
04:30 | Het weekmenu |
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
05:10 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
05:50 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Peppe! Hij denkt bij zomer aan het Zuiden en vooral aan Italië! Daarom steekt hij zijn gegrilde lamszadel in een Italiaans jasje.
«
»