TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
«
»
06:00 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:10 Jabaloe
Moe wil een drank- en eetautomaat in haar saloon, zodat ze minder van hier naar daar moet lopen. Sheriff Jack belooft haar tegen een lage prijs een automaat te bezorgen.
«
»
06:25 Jabaloe
Slampie heeft een dromenvanger gekocht. Alleen Moe en Slampie geloven dat de dromenvanger je wensdromen kan laten uitkomen.
«
»
06:40 Maya!
Lara laat Willy geloven dat ze zijn vriendinnetje is. Eigenlijk wil ze dat hij wat koninginnengelei voor haar steelt. Maya probeert Willy te laten inzien dat hij gemanipuleerd wordt.
«
»
06:50 Maya!
Beatrice wil graag met wat meer volwassen insecten spelen. De wespen grijpen deze mogelijkheid aan om Beatrice te gebruiken in hun slechte plannen.
«
»
07:00 Kabouter Plop
Lui heeft tandpijn. Zijn vriendjes willen het probleem oplossen met een mopje, maar dat werkt niet.
«
»
07:05 Kabouter Plop
Kwebbel en Lui hebben vernomen dat Klus op wereldreis vertrekt. Even later komt Klus de melkherberg binnen om afscheid te nemen.
«
»
07:15 Spirit: Samen vrij
Serie.
«
»
07:35 K3 Roller Disco
Marthe heeft n van de bekendste youtubers van het moment uitgenodigd. Als hij een filmpje maakt over de Roller Disco kan dat voor meer succes zorgen.
«
»
07:55 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:40 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
09:00 Lang leve koning Julien
Julien en Maurice staan voor een gevecht op de gladiatorschool. Mort reist naar een andere dimensie. Sage overtuigt Clover ervan dat Koto niet alleen maar slecht is.
«
»
09:25 Skilz
'Miss QueenyPOP', de plaatselijke missverkiezing voor tieners is volop aan de gang wanneer plots Merel Beks haar opwachting maakt backstage. Ze is Kamiel gevolgd.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: bessenmilkshake en fruitdonuts.
«
»
09:55 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Nabij een bouwwerf wordt het levenloze lichaam van een man gevonden. Het onderzoek leidt Eric en Brigitte naar de supermarkt, waar ze de bewakingsbeelden opvragen.
«
»
12:25 De kotmadam
Op verzoek van Betty en Sam komt er een Poolse studente economie op stage, tot groot ongenoegen van de jongens, en in het bijzonder van Charles-Victor.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Mieke laat Niko weten of ze al dan niet ingaat op zijn voorstel. Het stoort Zjef enorm dat Emma de kamer van hem en Rudi wil innemen. Jan nodigt Viv uit voor een etentje.
«
»
14:10 David
David neemt Sofie mee naar het domein van de Klaerhouts en toont haar alle plekken die voor hem bijzonder zijn en die hem herinneren aan dingen die ze samen hebben gedaan.
«
»
14:35 David
David heeft het moeilijk om te accepteren dat Sofie niet van hem houdt. Herman en Andrea kondigen officieel aan dat ze een relatie hebben en dat nieuws valt in goede aarde.
«
»
15:05 Gooische vrouwen
Claire kan de schijn niet langer hoog houden. Ze zet haar trots opzij en bekent aan haar vriendin Willemijn dat ze achtervolgd wordt door schulden. Binnen de maand moet ze 100.000 euro ophoesten.
«
»
16:15 Cougar Town
Laurie gaat op zoek naar een huis, maar moet iemand vinden die borg voor haar kan staan. En dan duikt haar moeder onverwachts op. Travis zorgt voor Barb, nadat ze behandeld werd door haar dermatoloog.
«
»
16:35 Wat als?
M.m.v. onder meer Ben Segers, Bert Haelvoet, Bruno Vanden Broecke, Charlotte Vandermeersch, Gnther Lesage, Nico Sturm, Robrecht Vanden Thoren, Ruth Beeckmans, Luc Nuyens, Sara De Bosschere.
«
»
17:10 Spartacus Run
Deze keer nemen stand-upcomedian Amelie Albrecht en tv-kok Loc Van Impe het tegen elkaar op. Amelie staat enthousiast aan de start, maar blijft ze lachen? Loc gaat voluit voor een finaleplaats.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een psychiatrische patint keert na zijn wandeling niet terug naar het ziekenhuis. Eric, Brigitte, Koen, Tineke en speurhond Barry starten een zoektocht, maar dan wordt er ook nog een meisje ontvoerd.
«
»
18:20 De kotmadam
Na een welverdiende vakantie keren de studenten terug naar Leuven en naar hun vertrouwde kot bij Jeanne. Alleen Charles-Victor ontbreekt op het appel. Zou hij dan toch niet terugkeren uit Polen?
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Op woensdag 11 juni 2016 kreeg Pairi Daiza er een prachtig dier bij: de babypanda van mama Hao Hao en papa Xinghui. We zien hoe de babypanda verwekt werd.
«
»
20:25 Villa Zuid-Afrika
Zangeres Kathleen Aerts woont sinds 2015 in Zuid-Afrika, waar ze samen met haar man Steven een succesvol reisbureau runt. Nu droomt ze ervan om een luxueuze en idyllische guesthouse te openen.
«
»
21:30 Spartacus Run
Op dit parcours geen kasseien voor ex-wielrenner Johan Museeuw, maar wel modder en een resem pittige obstakels. Hij deelt het parcours met Jinnih Beels, Antwerps schepen van Jeugd en Onderwijs.
«
»
22:15 Telefacts zomer
De danseressen in de mythische Moulin Rouge doen al 133 jaar mensen dromen. Vroeger maakte hun lichaamsbouw niet echt uit, maar al decennialang zijn de eisen op dat vlak torenhoog.
«
»
23:10 Kafka
Een klant die zijn lidkaart is vergeten, wordt niet geholpen door de receptioniste van een fitnesscentrum. Een lid wil zijn abonnement opzeggen, maar dat is moeilijker dan gedacht.
«
»
23:45 Gooische vrouwen
Claire kan de schijn niet langer hoog houden. Ze zet haar trots opzij en bekent aan haar vriendin Willemijn dat ze achtervolgd wordt door schulden. Binnen de maand moet ze 100.000 euro ophoesten.
«
»
00:35 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers