TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 Rosemary and Thyme
Gavin Patterson probeert de kijkcijfers van zijn tuinprogramma op te krikken met een nieuwe presentator, Quinnie. Rosemary en Laura worden ingehuurd om hem wat kennis over tuinieren bij te brengen.
«
»
06:00 Father Brown
Father Brown komt in een onmogelijke situatie terecht: iemand vertelt hem onder biechtgeheim dat het leven van bisschop Talbot op het spel staat.
«
»
06:45 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Wanneer een aan geheugenverlies lijdende man hun leven binnenwandelt, moeten Frank en Lu uitzoeken wat hem overkomen is.
«
»
07:30 New Tricks
Op de 17de verjaardag van haar verdwijning wordt in een kringloopcentrum een foto van een vermiste muziekstudente aangetroffen.
«
»
08:25 Death in Paradise
Humphrey en zijn team worden opgeroepen wanneer het lijk van de gerenommeerde chirurg Emma Redding wordt aangetroffen. Op het eerste gezicht lijkt het op zelfmoord.
«
»
09:20 Midsomer murders
Deel 1/2. Een wetenschapper heeft een cruciale fout ontdekt in de gangbare elektromagnetische theorie.
«
»
10:10 Midsomer murders
Deel 2/2. Een wetenschapper heeft een cruciale fout ontdekt in de gangbare elektromagnetische theorie.
«
»
11:00 Hope Street
Leila reageert verschrikt wanneer haar 'oude vriend' Rafid in Port Devine opduikt. Finn is ervan overtuigd dat de bezoeker kwade bedoelingen in de zin heeft.
«
»
11:45 Father Brown
Father Brown is geschokt wanneer inspecteur Sullivan zijn toevlucht zoekt in de kerk. Hij wordt gezocht voor moord, maar zweert bij hoog en laag dat hij onschuldig is.
«
»
12:30 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Frank en Lu voeren onderzoek naar een doodsbedreiging in Runningbrook, een exclusieve tennisclub.
«
»
13:15 Downton Abbey
Cora ontdekt dat ze zwanger is. Mary vraagt zich af hoe ze nu moet reageren op het huwelijksaanzoek van Matthew. Als de baby een jongen is, zou Matthews situatie immers helemaal veranderen.
«
»
14:20 Ghosts
Alison en Mike proberen een deal te sluiten in verband met een volgend event, maar iets uit het verleden van de Kapitein verhindert dat dit van een leien dakje loopt.
«
»
15:05 Ghosts
Mike doet een bijzondere ontdekking tussen enkele oude voorwerpen in de tuin. De vondst doet Thomas terugdenken aan een voorval uit zijn verleden.
«
»
15:45 Miss Scarlet and the Duke
Eliza neemt een ogenschijnlijk onmogelijke zaak aan. Ze moet de onschuld bewijzen van een man die met een bebloed mes in zijn hand op de plaats delict is aangetroffen en al schuld heeft bekend.
«
»
16:50 New Tricks
Na het vertrek van Sandra krijgt het UCOS-team een nieuwe baas. Wanneer Sasha Miller zich aandient, laat ze meteen blijken dat ze niet met haar laat sollen.
«
»
17:55 Death in Paradise
Tijdens een spirituele séance wordt de eigenaar van een rumstokerij vermoord. Het vreemde is dat alle sporen in de richting wijzen van een geest.
«
»
19:00 Midsomer murders
Als een slachtoffer net als Gulliver midden in het modeldorp vastgepind en vastgebonden wordt aangetroffen, wordt een moordonderzoek gestart.
«
»
19:55 Midsomer murders
Als een slachtoffer net als Gulliver midden in het modeldorp vastgepind en vastgebonden w ordt aangetroffen, wordt een moordonderzoek gestart.
«
»
21:00 Sanditon
De spanning loopt op voor Charlotte wanneer Colbourne en Lennox elkaar eindelijk tegenkomen op het jaarlijkse tuinfeest van Lady Denham.
«
»
22:05 The Outlaws
Christian wordt gedwongen om de geheimen over zijn verleden prijs te geven. Frank komt in de buurt van een verzoening met Margaret. John riskeert de band met zijn vader voorgoed kwijt te raken.
«
»
23:20 The Split
Nathan legt een bom onder zijn relatie met Hannah wanneer hij laat weten dat Kath zwanger is. Rose is in diepe rouw gedompeld in de nasleep van James' begrafenis.
«
»
00:25 The Trial of Christine Keeler
Na de zelfmoordpoging van Stephen leggen justitie en politie Christine het vuur aan de schenen. Ze wordt aangeklaagd voor meineed en belemmering van de rechtsgang in het proces rond Lucky.
«
»
01:25 This Is Going to Hurt
Adam ontdekt dat hij een ernstige klacht aan zijn been heeft, wat betekent dat hij zijn licentie zomaar zou kunnen verliezen. Hij raakt helemaal geobsedeerd door de vraag wie hem erin geluisd heeft.
«
»
02:15 Sanditon
De spanning loopt op voor Charlotte wanneer Colbourne en Lennox elkaar eindelijk tegenkomen op het jaarlijkse tuinfeest van Lady Denham.
«
»
03:10 DCI Banks
Pamela Jefferies raakt na haar gewelddadige aanval in coma. Banks ondervraagt, tegen de opdracht in, een parlementslid.
«
»
03:55 The Split
Nathan legt een bom onder zijn relatie met Hannah wanneer hij laat weten dat Kath zwanger is. Rose is in diepe rouw gedompeld in de nasleep van James' begrafenis.
«
»
04:55 Downton Abbey
Cora ontdekt dat ze zwanger is. Mary vraagt zich af hoe ze nu moet reageren op het huwelijksaanzoek van Matthew. Als de baby een jongen is, zou Matthews situatie immers helemaal veranderen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De industrie probeert het klimaatbeleid te dwarsbomen door twijfel te zaaien, ondanks toenemende bewijzen voor de klimaatverandering bij het begin van het nieuwe millennium. Denk maar aan de ondersteuning van aardgas als schonere energiebron, waardoor de overgang naar hernieuwbare energie ernstig vertraagd wordt.

'Big Oil v the World', om 21.40 uur op Canvas.

Dossiers