
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Pasta & risotto |
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»
06:00 | Culinair Thailand |
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
06:20 | A la carte |
Alain en zijn 14-jarige dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een vulling die lijkt op een soort fijne vol-au-vent.
«
»
06:45 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst deelt vandaag de keuken met vischef Bart Desmidt. Hij heeft pieterman meegebracht, de vis die je pijnlijk kan steken wanneer hij nog leeft.
«
»
07:15 | In de Mix (magazine Njam) |
"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Marshmellow LemonadeHapjes - Bart Desmidt: VleeskroketjesReportage Saffraanboerderij
«
»
07:45 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
08:00 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
08:50 | Bal National |
Wim vult de gehaktballen met twee soorten vullingen: de eerste wordt gevuld met een vulling op basis van prei en Thaise groene curry en de andere met gerookt spek en uien.
«
»
09:25 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Bart! Vandaag zwiert hij zeeduivel op de grill, maakt hij een leuke variant op vitello tonnato.
«
»
09:55 | Tot op de graat |
Dat er geen enkele vis uit onze Noordzee is waar Johan Segers niet van houdt, wisten we al. En ook vandaag maakt hij met veel liefde een speciaal beestje uit de zee klaar: de scheermessen.
«
»
10:15 | A la carte |
Alain en zijn 14-jarige dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een vulling die lijkt op een soort fijne vol-au-vent.
«
»
10:40 | De smaaktoerist |
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
11:15 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
12:00 | BBQ vanavond?! |
Chinese kool met worst en aardappeltjes / Meloen met gorgonzola op de barbecue / Lamsvlees met gegrilde aubergine.
«
»
12:20 | Toasted! |
's Morgens eten als een koning. Met deze zin brainwasht elke ouder zijn kind. En terecht: ontbijten ís belangrijk, maar ook plezant en ontspannend en dat laatste zit 'm vooral in het bereiden ervan.
«
»
12:45 | Pasta & risotto |
Steffi maakt een gezond courgette-broccolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt een verrassende risotto met venkel en roodbaars.
«
»
13:05 | De zomertafel |
Bart Desmidt en Jeroen De Pauw maken zomerse gerechten.
«
»
13:35 | De Sterrenkaart - Nederland |
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel.
«
»
14:10 | Nuances |
Thierry Theys bereidt iets lekkers met knolselder, beukenzwam en het malse vlees van een inlandse ree.
«
»
14:40 | Pasta & risotto |
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»
15:00 | Op hete kolen |
Chef Michaël is in zijn nopjes vandaag, want zijn nicht Claire komt op bezoek en brengt vijf vriendinnen mee. Een barbecue met alleen maar madammen, dat belooft een feestje te worden!
«
»
15:55 | Lekker lang leven |
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
16:25 | Pasta & risotto |
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus.
«
»
16:40 | De Wereldkeuken |
Maak je tafel al maar leeg want vandaag neemt José ons mee naar zijn Spanje. Wat resulteert in een tafel vol heerlijke tapas!
«
»
17:30 | De zomertafel |
Dagny Ros & Peppe maken zomerse gerechten.
«
»
18:05 | Apero-Dining |
Onze chef zet een uitbundige party-mix op tafel, serveert warme pruimensalsa met kaas in elegante blikjes, gooit Japanse kippenspiesjes op de barbecue en vult citroenen met sabayon van limoncello.
«
»
18:35 | Bal National |
Wim vult ballen van stevige aardappelpuree met kruidig rundergehakt en lepelt er een appelsaus bij.
«
»
19:20 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
20:05 | De smaaktoerist |
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
20:40 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Steffi! Zij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met een heerlijk gelakte koningsoesterzwam en zoete aardappelschijfjes met geitenkaas op de BBQ.
«
»
21:10 | Sportfood |
Loopster Chris is 10 jaar geleden beginnen te lopen en loopt nu zelfs marathons.
«
»
21:40 | Ellemiekes KIDchen |
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes: een pasta boordevol groenten en een hele originele pizza met enkel fruit. Buon appetito!
«
»
22:15 | Toasted on Wheels! |
Dominique en Dagny Ros openen hun foodtruck vandaag in het hartje van Gent. Op het menu staan vandaag: bloemkooltortilla's, fish sticks met humus en havermoutwafels.
«
»
22:40 | Veldvers |
Rauw, gekookt, in sapjes en zelfs in desserts! Chef Nicolas Decloedt is grote fan van de rode biet, net omdat die zo multifunctioneel is.
«
»
23:00 | Op hete kolen |
Het is vandaag een bloedhete dag, maar dat houdt Michaël Vrijmoed niet tegen om zijn barbecue aan te steken, want zijn mountainbike makkers komen vandaag langs.
«
»
23:25 | Bal National |
Wim vult de gehaktballen met twee soorten vullingen: de eerste wordt gevuld met een vulling op basis van prei en Thaise groene curry en de andere met gerookt spek en uien.
«
»
23:55 | Pasta & risotto |
Steffi maakt een gezond courgette-broccolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt een verrassende risotto met venkel en roodbaars.
«
»
00:15 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Jan Buytaert: Chips, Bart Desmidt: Humus, Johan Segers: Pommes duchesses, Roger van Damme: coulis bosvruchten
«
»
00:40 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
01:05 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt met de Ijslandse Dagny Ros Asmundsdottir. Comfort food is één van Dagny's specialiteiten, en dat toont ze vandaag met enkele heerlijke zeewolf tortilla's.
«
»
01:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de man die al jaren pannen en potten breekt tijdens elk tv-seizoen: De Pauw Jeroen! Hij maakt van knolselder ravioli en houdt het verder ook helemaal veggie.
«
»
02:05 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
02:10 | In de Mix (magazine Njam) |
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
02:40 | De smaaktoerist |
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
03:10 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Steffi! Zij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met een heerlijk gelakte koningsoesterzwam en zoete aardappelschijfjes met geitenkaas op de BBQ.
«
»
03:35 | Sportfood |
Loopster Chris is 10 jaar geleden beginnen te lopen en loopt nu zelfs marathons.
«
»
04:00 | Ellemiekes KIDchen |
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes: een pasta boordevol groenten en een hele originele pizza met enkel fruit. Buon appetito!
«
»
04:10 | Toasted on Wheels! |
Dominique en Dagny Ros openen hun foodtruck vandaag in het hartje van Gent. Op het menu staan vandaag: bloemkooltortilla's, fish sticks met humus en havermoutwafels.
«
»
04:30 | Veldvers |
Rauw, gekookt, in sapjes en zelfs in desserts! Chef Nicolas Decloedt is grote fan van de rode biet, net omdat die zo multifunctioneel is.
«
»
04:50 | Op hete kolen |
Het is vandaag een bloedhete dag, maar dat houdt Michaël Vrijmoed niet tegen om zijn barbecue aan te steken, want zijn mountainbike makkers komen vandaag langs.
«
»
05:10 | Bal National |
Wim vult de gehaktballen met twee soorten vullingen: de eerste wordt gevuld met een vulling op basis van prei en Thaise groene curry en de andere met gerookt spek en uien.
«
»
05:35 | Pasta & risotto |
Steffi maakt een gezond courgette-broccolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt een verrassende risotto met venkel en roodbaars.
«
»
05:50 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Jan Buytaert: Chips, Bart Desmidt: Humus, Johan Segers: Pommes duchesses, Roger van Damme: coulis bosvruchten
«
»