TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen Uitzending
«
»
13:10 Magnum
Dr. Karen Harmon wordt ervan beschuldigd de dood van drie van haar patiënten te hebben veroorzaakt. Magnum beslist om haar, in naam van de vriendschap die ze hadden in Vietnam, te helpen.
«
»
14:05 Magnum
Magnum is totaal verrast wanneer hij verneemt dat de rijke playboy Wilson MacLeish, die stierf tijdens de explosie van zijn vliegtuig, hem zijn fortuin heeft geschonken.
«
»
14:55 Magnum
Magnum en een Ninja, een Samoerai en een oud zelfmoordpact. En dat alles vanwege een antiek bord!
«
»
16:00 M*A*S*H
In het kamp komt een GI aan in het gezelschap van een Koreaanse slavin, die hij voor vijfhonderd dollar van haar familie gekocht heeft.
«
»
16:30 M*A*S*H
Luitenant Bricker heeft de opdracht om een documentaire te draaien over het leven van de chirurgen in uniform.
«
»
17:05 Xena, The Warrior Princess
Joxer wint honderd dinars aan de speeltafel, maar verliest die weer even snel aan twee doortrapte zwendelaars die hem een beker van klatergoud verkopen.
«
»
18:05 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Een dronken bestuurder heeft voor heel wat schade gezorgd aan geparkeerde wagens. Agent Hollis start een zoektocht naar de dader.
«
»
19:05 All New Traffic Cops
De politie achtervolgt een gestolen Audi op de M62. Wanneer de wagen aan 225 kilometer per uur over de weg scheert, moet de politie hem snel en veilig aan de kant zien te zetten.
«
»
20:00 De Raf & Ronny Show
Op aarde hadden Raf en Ronny geen geluk met de vrouwen en in de hemel zijn ze er ook nog niet in geslaagd een vrouw aan de haak te slaan. Dit verbaast St. Rudolf niet.
«
»
20:35 Top Gear
Chris Harris, Freddie Flintoff en Paddy McGuiness nemen een ongebruikte lijkwagen onder handen en geven hem een nieuw leven als familiewagen.
«
»
21:35 Escape from New York
Snake wordt naar de zwaarbewaakte gevangenis van Manhattan Island overgebracht. Wanneer het presidentiële vliegtuig daar neerstort, moet Snake de president binnen de 22 uur van het eiland loodsen.
«
»
23:30 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Een dronken bestuurder heeft voor heel wat schade gezorgd aan geparkeerde wagens. Agent Hollis start een zoektocht naar de dader.
«
»
00:25 Xena, The Warrior Princess
Joxer wint honderd dinars aan de speeltafel, maar verliest die weer even snel aan twee doortrapte zwendelaars die hem een beker van klatergoud verkopen.
«
»
01:15 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gestrand op Honeymoon Island' (VTM 2)

De kersverse bruidsparen worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Bram en Shauni krijgen te maken met een zware regenbui, waardoor ze er maar niet in slagen om vuur te maken. Na een horrornacht en door een gebrek aan eten heeft Joeri weinig energie. Sarah laat dat niet aan haar hart komen en probeert de sfeer er toch in te houden. Koen en Eva vinden een oud vissersnet, waar ze creatief mee aan de slag gaan. Het al dan niet rantsoeneren van voedsel zorgt voor een diepgaander gesprek tussen de twee tortelduifjes. Keith heeft zijn zinnen gezet op een kokosnoot hoog in een boom, wat Maxine meermaals de stuipen op het lijf jaagt. Keith zet daarop een charmeoffensief in door hun huisje te verbouwen. De koppels maken verder nog een toilet, ieder op zijn eigen inventieve manier. Groot is de spanning als er plots een oranje kist voor elk eiland drijft. De spullen in de kist zorgen niet bij iedereen voor even grote vreugde.

'Gestrand op Honeymoon Island', om 21.30 uur op VTM 2.

Dossiers