TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:05 Jabaloe
De cowboys vernielen per ongeluk de nieuwe speciale hoed van sheriff Jack en durven hem dat niet te vertellen. Joe beslist om naar Vegas te gaan om daar een identieke hoed te kopen.
«
»
06:20 Jabaloe
In Jabaloe Town moet voor het eerst een burgemeester verkozen worden. Zowel Sheriff Jack als Twinkly stellen zich kandidaat.
«
»
06:30 Maya!
Willy is boos op Maya omdat ze hem onder druk zet en hem te vaak zegt wat hij moet doen. Om te ontkomen aan een oefening, besluit Willy te doen alsof hij gewond is.
«
»
06:45 Maya!
Maya moet bewijzen dat ze haar plaats in de weide waard is, anders mag ze niet meer uit de korf. Lukt het haar om haar nu in de weide te bewijzen?
«
»
06:55 Kabouter Plop
Plop is zijn melkherberg aan het poetsen wanneer hij uitglijdt op het nieuwe balletje van Lui. Kwebbel en Klus komen binnen en even later maakt Lui hevig snikkend zijn opwachting.
«
»
07:00 Kabouter Plop
Kwebbel en Klus hebben ruzie over een kist, die de ene gevonden en de andere opgegraven heeft. Plop vindt dat ze de inhoud eerlijk moeten verdelen.
«
»
07:10 Spirit: Samen vrij
Serie.
«
»
07:30 K3 Roller Disco
Klaasje heeft veel oude spullen liggen en besluit om er kunstwerken van te maken. Ze wil zelfs een kunstkenner inschakelen om alles te laten schatten.
«
»
07:55 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:35 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
09:00 Lang leve koning Julien
Julien en zijn vrienden vermommen zich om mee te liften met een fossaschip. Jarsh-Jarsh stelt Clover voor een verwarrende, nieuwe uitdaging.
«
»
09:20 Skilz
De terugkomst van Wiels valt niet bij iedereen in goede aarde, er gaat geen moment voorbij of Wiels verzint een reden om onze vrienden van SKILZ op hun kap te zitten.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: maaltijdsalade met vers gebakken platbrood op basis van mediterrane kruiden en yoghurt.
«
»
09:50 Geen Uitzending
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
De plaatselijke karpervereniging vreest dat ze het slachtoffer zijn van een vissendief. Koen en Tineke beslissenom een hinderlaag op te zetten, maar zullen de dieven opdagen?
«
»
12:20 De kotmadam
Jeanne leest in de krant dat er een vacature is bij de plantsoendienst van Leuven. Ze wil dat Jef zich kandidaat stelt, zodat hij kans maakt op promotie. Maar Jef denkt daar anders over.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Niko wil Mieke een voorstel doen in verband met de verbouwingen van de brouwerij. Leen neemt nog steeds zware pijnstillers, maar houdt dit angstvallig verborgen voor haar omgeving.
«
»
14:10 David
David beseft voor het eerst dat hij jaloers is op Sofie en Pieter. Liesbeth wil niet dat Maarten hun relatie op het spel zet om de Klaerhouts te helpen.
«
»
14:35 David
David gaat op zoek naar Sofie. Hij wil dat ze toegeeft dat ze hem graag ziet. Op datzelfde moment probeert Pieter op Sofie in te praten. Ze moet David duidelijk maken dat hij moet vertrekken.
«
»
15:00 Gooische vrouwen
Om haar verdriet te verwerken, geeft Cheryl een etentje. Dat stelt Willemijn in staat op sluwe wijze de aandacht van Evert te herwinnen. Ook Claire voert diezelfde avond iets in haar schild.
«
»
15:55 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:10 Cougar Town
Jules wil Valentijnsdag niet in haar eentje vieren, dus vraagt ze aan Grayson om haar gezelschap te houden. Laurie ontmoet de vader van Smith.
«
»
16:35 Kafka
Hoe kan je naar het toilet zonder kleingeld? Kan je bij om het even welke ober bestellen? Mag je als jongste en laatst aangenomen werknemer van een overheidsbedrijf eigenlijk wel praten met je baas?
«
»
17:05 Spartacus Run
VTM NIEUWS-anker Freek Braeckman en chef-kok Marcelo Ballardin betreden het strijdtoneel. Freek is fanatiek en vastberaden een scherpe tijd neer te zetten. Marcelo is iets minder enthousiast.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Nabij een bouwwerf wordt het levenloze lichaam van een man gevonden. Het onderzoek leidt Eric en Brigitte naar de supermarkt, waar ze de bewakingsbeelden opvragen.
«
»
18:20 De kotmadam
Op verzoek van Betty en Sam komt er een Poolse studente economie op stage, tot groot ongenoegen van de jongens, en in het bijzonder van Charles-Victor.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Dierenarts Tim zit met een probleem. De hormonenspiegel van neushoorn Ellie zegt dat ze niet zwanger is, maar het vocht dat ze afscheidt doet het tegendeel vermoeden.
«
»
20:30 Het lichaam van Coppens
Met hout en fietsbanden bouwen Mathias en Staf een katapult. Ze gaan na hoe sterk vacuüm is en proberen met een eenvoudige soepkom een wagen op te tillen.
«
»
21:30 Spartacus Run
Deze keer nemen stand-upcomedian Amelie Albrecht en tv-kok Loïc Van Impe het tegen elkaar op. Amelie staat enthousiast aan de start, maar blijft ze lachen? Loïc gaat voluit voor een finaleplaats.
«
»
22:10 Wat als?
M.m.v. onder meer Ben Segers, Bert Haelvoet, Bruno Vanden Broecke, Charlotte Vandermeersch, Günther Lesage, Nico Sturm, Robrecht Vanden Thoren, Ruth Beeckmans, Luc Nuyens, Sara De Bosschere.
«
»
22:45 9-1-1: Lone Star
Nadat een vulkaanuitbarsting grote schade aanricht in Austin, haast de bemanning van de 126 zich naar een zwembadfeest en een gezinsuitje op een minigolfbaan.
«
»
23:40 Gooische vrouwen
Om haar verdriet te verwerken, geeft Cheryl een etentje. Dat stelt Willemijn in staat op sluwe wijze de aandacht van Evert te herwinnen. Ook Claire voert diezelfde avond iets in haar schild.
«
»
00:35 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers