TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Onderbreking
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Christoph vermoedt dat er iets mis is met Lars omdat er geen informatie over hem terug te vinden is. Selina beseft dat ze Christoph de waarheid moet vertellen over Cornelius.
«
»
11:55 Onderbreking
«
»
14:25 Step Up All In
Danscrew The Mob keert na een reeks tegenslagen terug naar Miami. Sean blijft alleen achter en besluit zijn kans te wagen in een danscompetitie in Las Vegas.
«
»
16:25 Anger Management
Er ontstaan problemen wanneer Charlie een trio heeft gehad met zijn vriendin en een van haar vrienden. Lacey gebruikt Jordans hulp om haar eieren te verkopen.
«
»
16:50 The Good Doctor
Claire vraagt Melendez om hulp bij de behandeling van haar ex-klasgenoot, die tegen kanker vecht. Shaun en Morgan bespreken de mogelijkheden van een orgaantransplantatie bij twee eigenzinnige broers.
«
»
17:40 Anger Management
Nadat Sean zijn baan verliest in de stripclub door Charlies grote mond, probeert die Seans baan terug te krijgen zonder dat Sean weet dat hij werd ontslagen.
«
»
18:05 Anger Management
Charlie hoopt publiciteit te krijgen voor het helpen van een man die 50 jaar nadat hij ten onrechte is veroordeeld, werd vrijgelaten.
«
»
18:30 The Goldbergs
Barry wil een centje bijverdienen om nieuwe schoenen te kopen en gaat aan de slag in de meubelwinkel van Murray. Beverly verbiedt Adam om naar een nieuwe horrorfilm te gaan kijken.
«
»
19:00 The Goldbergs
Adam en Barry ontdekken een geheim kanaal op de televisie. Beverly bemoeit zich ondertussen met het liefdesleven van haar vader.
«
»
19:30 The Simpsons
Voor een schoolopdracht gaat Lisa de stamboom van de Simpsons na. Ze ontdekt het dagboek van haar voorouder Eliza. Zij hielp indertijd een zwarte slaaf zijn vrijheid terug te geven.
«
»
19:55 The Big Bang Theory
Leonard, Howard en Raj staan met de mond vol tanden wanneer ze Sheldons mooie tweelingzus Missy ontmoeten. Haar onaangekondigde komst doet hen het hoofd op hol slaan...
«
»
20:15 The Big Bang Theory
Wanneer Penny ontdekt dat Leonard zijn verjaardag nog nooit heeft gevierd, besluit ze een verrassingsfeestje voor hem te organiseren.
«
»
20:40 2012
Tijdens een gezinsuitstapje in het Yellowstone-natuurpark ontdekt Jackson Curtis aanwijzingen dat de apocalyps die door de Maya's voorspeld werd, wel eens binnenkort zou kunnen plaatsvinden.
«
»
23:20 The Boat
Een eenzame visser raakt verdwaald in een dichte mist. Wanneer hij een zeilboot tegenkomt, besluit hij aan boord te gaan. Maar wanneer hij terug aan dek komt, blijkt zijn eigen boot verdwenen te zijn.
«
»
00:50 The Big Bang Theory
Leonard, Howard en Raj staan met de mond vol tanden wanneer ze Sheldons mooie tweelingzus Missy ontmoeten. Haar onaangekondigde komst doet hen het hoofd op hol slaan...
«
»
01:10 The Big Bang Theory
Wanneer Penny ontdekt dat Leonard zijn verjaardag nog nooit heeft gevierd, besluit ze een verrassingsfeestje voor hem te organiseren.
«
»
01:35 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers