TVgids - njam!

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 De smaaktoerist
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
06:20 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt het fornuis vandaag met chef Jan Tournier. De heren toveren een lekkere zwarte penne met een kruidige saus van inktvisinkt en garnalen op tafel.
«
»
06:55 De gastentafel
Vandaag met Dominique Persoone.
«
»
07:40 DIY (do it yourself)
Dominique Persoone maakt rijstpap, Dagnny Ros knšckebrod, Bart Desmit tovert pickles op tafel en Roger van Damme maakt aardbeienconfituur.
«
»
08:00 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Als het zomert, steekt hij de grill aan. Vandaag legt hij sardienen en ook kippenbrochettes op hete kolen die hij combineert met een zalige crŤme.
«
»
08:30 Tot op de graat
Vandaag hebben de Nieuwpoortse vissers gezorgd voor schelvis, een kabeljauwachtige uit onze Noordzee. Zijn zachte smaak en structuur maken de schelvis ideaal om kinderen vis te leren eten.
«
»
08:50 Soep!
Bloemkoolsoep (Romanesco) / Soep met gerookte zalm en Dille.
«
»
09:10 De Wereldkeuken
Maak je tafel al maar leeg want vandaag neemt Josť ons mee naar zijn Spanje. Wat resulteert in een tafel vol heerlijke tapas!
«
»
09:50 Op hete kolen
Vandaag belooft een leuke dag te worden, want het vaste barbecueteam van chef MichaŽl Vrijmoed komt op bezoek.
«
»
10:15 Karola's Kitchen
De ochtendrush! We kennen hem allemaal. Geen tijd voor niets. Daarom zet Karolien 2 voedzame ontbijtjes op het menu: een super simpele smoothie met aardbeien en jawel paprika. En ook ontbijtmuffins van appel. Perfect op voorhand te preppen.
«
»
11:05 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
11:20 De hofleverancier
Driesterrenchef Gert De Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten, die met liefde gekweekt en verzorgd worden door zijn culinair onderlegde tuinman Bart Praet.
«
»
11:45 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme haalt vandaag de frietketel boven om te bakken. Hij maakt er sneeuwballen in, en voor een goede verstandhouding: je kan ze wel degelijk opeten.
«
»
12:00 BBQ vanavond?!
Ceviche van zeebaars / Pizza van aubergines / Gegrilde cote ŗ l'os.
«
»
12:20 De smaaktoerist
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
12:55 Peppe's SiciliŽ
Citroenen, appelsienen, olijven, rozemarijn, salie,... het staat er allemaal. Als kind was dit voor Peppe ťťn grote speeltuin: het domein van zijn nonkel Vincenzo in SiciliŽ.
«
»
13:15 HAPeritief! (compilatie)
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
13:35 Beach Barbecue
Voor Bart Desmidt is het strand van Knokke-Heist zijn dagelijkse habitat en dat kan je vandaag goed merken.
«
»
14:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
14:50 Lekker lang leven
Volgens chef en diŽtist MichaŽl Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
15:15 Soep!
Bloemkoolsoep (Romanesco) / Soep met gerookte zalm en Dille.
«
»
15:35 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
16:45 Toasted!
's Morgens eten als een koning. Met deze zin brainwasht elke ouder zijn kind. En terecht: ontbijten Ūs belangrijk, maar ook plezant en ontspannend en dat laatste zit 'm vooral in het bereiden ervan.
«
»
17:10 Pasta & risotto
Steffi maakt een gezond courgette-broccolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt een verrassende risotto met venkel en roodbaars.
«
»
17:30 De zomertafel
Bart Desmidt en Jeroen De Pauw maken zomerse gerechten.
«
»
18:00 De Sterrenkaart - Nederland
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel.
«
»
18:30 Nuances
Thierry Theys bereidt iets lekkers met knolselder, beukenzwam en het malse vlees van een inlandse ree.
«
»
19:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
20:10 Bal National
Wim vult de gehaktballen met twee soorten vullingen: de eerste wordt gevuld met een vulling op basis van prei en Thaise groene curry en de andere met gerookt spek en uien.
«
»
20:40 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Bart! Vandaag zwiert hij zeeduivel op de grill, maakt hij een leuke variant op vitello tonnato.
«
»
21:10 Tot op de graat
Dat er geen enkele vis uit onze Noordzee is waar Johan Segers niet van houdt, wisten we al. En ook vandaag maakt hij met veel liefde een speciaal beestje uit de zee klaar: de scheermessen.
«
»
21:30 A la carte
Alain en zijn 14-jarige dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een vulling die lijkt op een soort fijne vol-au-vent.
«
»
22:15 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
23:00 Op hete kolen
Chef MichaŽl is in zijn nopjes vandaag, want zijn nicht Claire komt op bezoek en brengt vijf vriendinnen mee. Een barbecue met alleen maar madammen, dat belooft een feestje te worden!
«
»
23:25 De smaaktoerist
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
00:00 Pasta & risotto
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»
00:20 Culinair Thailand
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
00:45 A la carte
Alain en zijn 14-jarige dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een vulling die lijkt op een soort fijne vol-au-vent.
«
»
01:10 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt vandaag de keuken met vischef Bart Desmidt. Hij heeft pieterman meegebracht, de vis die je pijnlijk kan steken wanneer hij nog leeft.
«
»
01:50 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag de Limburgse tweesterrenchef die bulkt van de vakkennis: Bert Meewis! Hij maakt pladijs klaar die hij vult met champignons en ansjovis en gaart in de oven.
«
»
02:15 In de Mix (magazine Njam)
"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Marshmellow LemonadeHapjes - Bart Desmidt: VleeskroketjesReportage Saffraanboerderij
«
»
02:45 Bal National
Wim vult de gehaktballen met twee soorten vullingen: de eerste wordt gevuld met een vulling op basis van prei en Thaise groene curry en de andere met gerookt spek en uien.
«
»
03:10 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Bart! Vandaag zwiert hij zeeduivel op de grill, maakt hij een leuke variant op vitello tonnato.
«
»
03:35 Tot op de graat
Dat er geen enkele vis uit onze Noordzee is waar Johan Segers niet van houdt, wisten we al. En ook vandaag maakt hij met veel liefde een speciaal beestje uit de zee klaar: de scheermessen.
«
»
03:50 A la carte
Alain en zijn 14-jarige dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een vulling die lijkt op een soort fijne vol-au-vent.
«
»
04:15 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
04:50 Op hete kolen
Chef MichaŽl is in zijn nopjes vandaag, want zijn nicht Claire komt op bezoek en brengt vijf vriendinnen mee. Een barbecue met alleen maar madammen, dat belooft een feestje te worden!
«
»
05:15 De smaaktoerist
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
05:45 Pasta & risotto
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers