TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
«
»
07:35 I Found the Gown
Voor Lisa is alleen het beste goed genoeg als het om een trouwjurk gaat. Wanneer de druk te groot wordt, is het crisis.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Dinner Date
Reality-show.
«
»
10:45 Geen uitzending
«
»
13:15 Dinner Date
Reality-show.
«
»
14:05 I Found the Gown
Natalie wil een jurk met heel veel bling, maar haar moeder heeft andere plannen. Brenna's budget is waarschijnlijk te krap voor haar droomjurk van Vera Wang.
«
»
14:35 Neighbours
Paul krijgt de indruk dat Hendrix zijn focus aan het verliezen is en stapelt hem daarom op met extra werk. Aaron en David gaan allebei anders om met het nieuws van de zwangerschap van Nicolette.
«
»
15:00 Sturm der Liebe
Selina vertelt Christoph de waarheid over Cornelius. Christoph zoekt hem op en zegt hem dat hij bij Selina moet wegblijven. Benni komt in de problemen.
«
»
15:55 Ik vertrek
Hanneke (31) en Michiel (32) hebben in het Oostenrijkse Zell am See een droompand met drie verdiepingen gevonden. Daarin willen ze hun woonhuis én negen appartementen onderbrengen.
«
»
16:55 B&B zoekt lief
Ze ontvangen Vlaamse singles die bij hen komen logeren en beslissen zelf wie mag blijven en wie op eender welk moment de bed and breakfast moet verlaten.
«
»
17:25 Een huis vol
Bij de Buddenbrucks is het tijd voor liefde. Rob en Thaila besluiten voor de allereerste keer samen een weekendje weg te gaan, zonder de kinderen.
«
»
18:20 De Planckaerts
De Planckaerts zijn met Jean-Paul en Lutgard in Schotland aangekomen. Ze bezoeken er onder andere de Glenfiddich distilleerderij.
«
»
19:05 Urk!
Teun, Fred en Albert gaan proefslapen in hun eigen hotel om te testen of alles klaar is voor de komst van de eerste gasten. En dat blijkt geen overbodige luxe want er ontbreken nog wel wat zaken.
«
»
20:00 B&B zoekt lief
Ze ontvangen Vlaamse singles die bij hen komen logeren en beslissen zelf wie mag blijven en wie op eender welk moment de bed and breakfast moet verlaten.
«
»
20:25 De Meilandjes zonder Centen
Maxime wordt positief getest op corona en kan dus niet bij het grote evenement zijn om de nieuwe donateurs van Stichting Babyspullen te bedanken.
«
»
21:20 Getekend voor het leven
Presentator André Hazes volgt deze opvallende personen en de bijzondere maar vaak ook schrijnende verhalen achter hun tattoos, die dagelijks een enorme impact op hun leven hebben.
«
»
22:10 B&B zoekt lief
Ze ontvangen Vlaamse singles die bij hen komen logeren en beslissen zelf wie mag blijven en wie op eender welk moment de bed and breakfast moet verlaten.
«
»
22:40 The Grand Party Hotel
Lawrence vraagt Kris om deel te nemen aan een bokswedstrijd om geld in te zamelen voor een daklozentehuis. Staat de zachtaardige hotelmanager zijn mannetje in de ring?
«
»
23:50 Blind getrouwd: Australië
Ook de laatste vier koppels gaan op huwelijksreis. Connie kan niet wachten op haar eerste zoen met Jonethen. Ivan is zijn gsm kwijt.
«
»
00:50 Geen uitzending
«
»
02:15 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers