TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Moominvalley
De lente laat nog op zich wachten terwijl de Moomins al uit hun winterslaap zijn. Meneer Flits, een sportieve macho verschijnt in de Moominvallei en daagt Moomintrol uit voor een skiwedstrijd.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Het kruiwagentje van Plop is volgestouwd met boomstammen. Klus wil met het hout een toren vormen. Kwebbel vindt dit een schitterend idee en begint ook blokken te stapelen.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Plop heeft een kaartenhuis gebouwd. Lui vindt het een leuk huisje en wil het aanraken. Dat mag natuurlijk niet. De postbode mag wel op het huisje passen terwijl Plop hout gaat sprokkelen.
«
»
06:30 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
06:55 Hallo K3
De dames vinden hun eetgewoonten te weinig gevarieerd, ze eten elke week dezelfde dingen. Josje beslist daarop dat zij eens een keertje zal koken.
«
»
07:20 Booh!
Jonas, de zestienjarige zoon van de weinig succesvolle vastgoedmakelaar Marcel Kronkel, vindt in de kelder van een leegstaand kasteel een vreemdsoortige bril.
«
»
07:35 Booh!
Het alledaagse leven in het kasteel wordt door het verjaardagsfeestje van Jonas verstoord. Kronkel heeft voor zijn zoon een wel heel bijzondere goochelact ingehuurd.
«
»
07:50 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:30 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:50 Verhalen uit Arcadia: 3 Onder
Een paar tienerkoninklijken en hun lijfwacht ontsnappen van hun thuisplaneet en proberen zich op aarde te mengen.
«
»
09:10 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Portobello- en pitaburger met kalfsgehakt, avocado en notenmayonaise & appel-courgettesapje.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een huisdokter meldt het verdacht overlijden van een patiënt. Eric en Brigitte gaan erop af en vermoeden al snel dat er effectief kwaad opzet in het spel is.
«
»
12:30 De kotmadam
Charles-Victor eist de kamer van Jo op. Jeanne stelt voor dat er gestemd wordt: de verkiezingsstrijd wordt dan ook snel geopend. Het belooft een harde strijd te worden.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Guido besluit Niko op de hoogte te brengen van zijn situatie. Myriam duikt opnieuw op. Mieke en Lars flirten er onomwonden op los. Simon neemt een ingrijpende beslissing in afwezigheid van Wils.
«
»
14:10 David
Voor David is het een drama dat Lottes vader het schilderij van de duikerslamp heeft verkocht. Andrea zit er mee dat ze haar relatie met Herman nog langer stil moet houden.
«
»
14:30 David
David toont zich nog steeds erg dankbaar tegenover Pieter. Deze laatste wordt bang door het besef dat David nog niets vergeten is. Na een discussie met Robby zoekt Tim opnieuw contact met Sven.
«
»
14:55 Night Shift
Jordan en Drew riskeren hun leven tijdens een reddingsoperatie door uit een helikopter te springen.
«
»
15:45 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:00 Cougar Town
Ellie stuurt tweets in naam van Laura. Andy huurt een kostuum voor het verjaardagsfeestje van Stan.
«
»
16:25 Cougar Town
Travis start een nieuwe zaak met geld dat hij van Jules leende.
«
»
16:45 Aspe
De 17-jarige Jolan Vermeulen sterft aan een overdosis cocaïne tijdens een optreden van de rockgroep van zijn vader. Eva beseft dat Hannelore nog altijd gevoelens heeft voor Van In.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Eric en Brigitte moeten een vluchtmisdrijf oplossen, maar ze hebben enkel een vage persoonsbeschrijving van de chauffeur en een kapotte koplamp.
«
»
18:20 De kotmadam
De moeder van Jeanne vertrekt naar Parijs en geeft haar juwelen in bewaring bij haar dochter. Betty is ervan overtuigd dat Jo verliefd is op haar, maar dat hij het zelf nog niet beseft.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:05 Familie
Sam verrast Niko met een onverwacht probleem dat alleen hij kan oplossen. Hanne kijkt uit naar de komst van Quinten. Tussen Véronique en Lars komt het tot een intense confrontatie.
«
»
21:00 Boer zkt vrouw
Dina Tersago geeft het startschot voor een nieuw seizoen van 'Boer zkt vrouw' met een oproepaflevering. Wie zijn de deelnemende boeren Stef, Kevin, Raphaël, Jef en Cathy?
«
»
22:15 In Her Shoes
Maggie Feller is een werkloze losbol, haar zus Rose werkt bij een gerespecteerd advocatenbureau. Wanneer Maggie in bed duikt met Todd, de prille liefde van Rose, wil Rose haar nooit meer zien.
«
»
00:35 Night Shift
Jordan en Drew riskeren hun leven tijdens een reddingsoperatie door uit een helikopter te springen.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Maya!
Maya en Willy zitten vol varroas, een soort bijenluizen. Heel de bijenkorf is ermee besmet. Ze vragen de wilde bijen in het bos om advies om van die lastige parasieten af te geraken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers