TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Selina en Erik plannen samen een verjaardagsfeestje voor Ariane en wachten haar op in het restaurant. Wanneer Ariane wil vertrekken, wordt ze plots duizelig en ze valt bewusteloos neer.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Elysium
In het jaar 2154 zijn er nog maar twee groepen mensen: de rijken en de rest. De rijken wonen op Elysium, een paradijselijk ruimtestation. De rest woont op de overbevolkte en verwoeste aarde.
«
»
16:25 Will & Grace
Will en Grace hebben een discussie over het krijgen van een baby en voor wie het nu eigenlijk het zwaarst is. Karen wil eigenaar worden van het baseballteam en Jack helpt haar hierbij.
«
»
16:50 The Good Doctor
Shaun keert terug van zijn roadtrip met Lea en heeft een verrassende aankondiging over zijn toekomst. De risicovolle operatie op de Siamese tweeling verloopt niet zoals gehoopt.
«
»
17:40 Will & Grace
Will is vastberaden om vader te worden en maakt kennis met een potentiële draagmoeder. Grace vertelt een leugentje om toegang te krijgen tot AnnieCon.
«
»
18:05 Will & Grace
Grace en haar buurman besluiten hun relatie nog een kans te geven, maar een incident dreigt roet in het eten te gooien.
«
»
18:35 The Kids Are Alright
Mike en Peggy zijn verrast te horen dat eerwaarde Dunne een vriendin heeft. Frank verliest de kerksleutels die hem toevertrouwd waren.
«
»
19:00 The Simpsons
Lisa en haar nieuwe vriendin Juliet creëren hun eigen fantasiewereld, genaamd 'De Kronieken van Equailia', waarin ze wegvluchten van de realiteit.
«
»
19:25 The Simpsons
Homer ontdekt dat Vance Connor zal worden gehuldigd. Vance was op de middelbare school Homers grote rivaal, want ze wilden beiden verkozen worden tot klasverantwoordelijke.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Een gevangene wordt door een bende criminelen met militaire wapens bevrijd. Tijdens de klopjacht heeft Hondo een gespannen reünie met een medemarinier.
«
»
20:35 Mona Lisa Smile
1953. Lerares Katherine Watson gaat kunstgeschiedenis doceren aan een prestigieuze meisjesschool. Ze is vastbesloten om in het onderwijs iets aan de ouderwetse waarden en normen te doen.
«
»
22:35 The Change-Up
Dave, advocaat en papa van drie, is jaloers op het stressloze leven van zijn vriend Mitch, terwijl Mitch vindt dat Dave het voor elkaar heeft. Na een avondje uit worden ze wakker in elkaars lichaam.
«
»
00:30 S.W.A.T.
Een gevangene wordt door een bende criminelen met militaire wapens bevrijd. Tijdens de klopjacht heeft Hondo een gespannen reünie met een medemarinier.
«
»
01:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VTM GOLD

Lucas en Vic bezoeken wetsdokter Roos Missiaen en haar vriendin Anneke in de Ardennen om er te genieten van enkele dagen verdiende rust. Dit plan wordt brutaal verstoord door Nick, de vermoedelijke moordenaar van Hubert Rogiers en zijn dochter Delphine. Hij is kunnen ontsnappen en is naar de Ardennen getrokken. Meer zelfs, hij houdt Vic gegijzeld. In een telefoontje laat hij Lucas weten dat Vic pas wordt vrijgelaten als Frieda Rogiers haar beschuldiging intrekt. Hij houdt ook hardnekkig vol dat hij niets met de dubbele moord te maken heeft. Maar wie heeft het dan wel gedaan?

'Rupel', om 19.50 (3 afleveringen) op VTM GOLD.

Dossiers