TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
06:10 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met Dominique Persoone. Dominique vouwt een puntzak en vult die met gefrituurde lekkernijen uit de zee. De zeevruchten krijgen verschillende gepaneerde jasjes.
«
»
06:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt het zwaargewicht uit de culinaire showbusiness: Bert Meewis! Hij bakt varkenskoteletjes die hij serveert met een zalige Blackwellsaus.
«
»
07:05 De dagschotel
Dominique Persoone - Smeus met garnaal.
«
»
07:15 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
07:45 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Vandaag komt actrice en presentatrice Tatyana Beloy naast Hanne Troonbeeckx aan de toog zitten. Tatyana houdt van gin-tonic. Ideaal studiemateriaal dus voor onze meester-mixoloog Manuel Wouters.
«
»
08:00 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
08:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met Dominique Persoone. Dominique vouwt een puntzak en vult die met gefrituurde lekkernijen uit de zee. De zeevruchten krijgen verschillende gepaneerde jasjes.
«
»
09:10 Tot op de graat
Vandaag gaat Johan Segers aan de slag met de heek, een echte roofvis uit onze Noordzee die vreemd genoeg in de vissersmond ook 'mooie meid' wordt genoemd.
«
»
09:30 Soep!
Mexicaanse limoensoep (Sopa de Lima) / Knolseldersoep (Potage Pierre Le Grand).
«
»
09:50 Toasted on Wheels!
De foodtruck van Dominique en Dagny Ros staat vandaag op het Theaterplein in Antwerpen.
«
»
10:15 Veldvers
Witloof kennen we ook als het witte goud. En dat vindt topchef Nicolas Decloedt niet overdreven! Hij maakt van witloof uit volle grond verrassende cannelloni.
«
»
10:50 Karola's Kitchen
Groenten! In alle knallende kleuren. Da's Karolien haar verslaving. Eén van haar favorieten, is de wortel. Bij wijze van ode, maakt ze er een ovengerecht mee en verwerkt hem ook in een voedzame snack: in zalige carrot cake bliss balls!
«
»
11:15 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
12:00 De dagschotel
Jan Buytaert - Hollandse uitsmijter.
«
»
12:10 De Wereldkeuken
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
12:50 De zomertafel
Dominique Persoone & Lore Moerman maken zomerse gerechten.
«
»
13:30 De dagschotel
Als kleinzoon van een visser, is zijn grote liefde natuurlijk verse vis. Sterrenchef Bart Desmidt kiest vandaag voor de kabeljauw en maakt er een overheerlijke dagschotel mee.
«
»
13:45 De gezonde goesting
Af & toe moet je je lijf op pauze zetten. Na feestdagen, na een zwaar weekend of gewoon om je lever een handje te helpen.
«
»
14:10 Apero-Dining
Wat dacht je van een tequila-shot met een kraakverse oester? Of ontdek hoe je een heerlijke gin tonic maakt zonder alcohol. In de keuken bakt Jeroen een aperitiefworst.
«
»
15:20 Roger van Damme: Bakken
Als geurtelevisie zou bestaan, zou het bakprogramma van Roger van Damme nóg succesvoller zijn. En als er dan koekjes op het programma staan, kan je niet anders dan zelf ook in actie te schieten.
«
»
15:40 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
16:05 De Sterrenkaart - Nederland
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel.
«
»
16:40 Puur oosters: Japans
De perfecte sushi maken, het is een vak apart. Het is ook niet voor niets dat je in Japan jaren ervaring in de keuken nodig hebt, vooraleer je jezelf tot sushimeester mag benoemen.
«
»
17:00 De zomertafel
Dagny Ros Asmundsdottir & Jeroen De Pauw maken zomergerechten.
«
»
17:30 De dagschotel
Topchef Jan Tournier zweert bij eenvoudige gerechten, zowel in zijn restaurant als in de keuken van onze Dagschotel. Vandaag maakt hij pasta met bloemkool, ideaal comfortfood dus.
«
»
17:40 Het weekmenu
Preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree // Kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst // Pasta pesto van edamamebonen met groene groenten // Risotto van champigons met pancetta en rucola
«
»
18:25 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
19:10 Sportfood
Oliver Naesen is profwielrenner. Hij weet dus wat te eten om goed te presteren, maar zondigt af & toe met zijn lievelingsgerecht: macaroni met kaassaus.
«
»
19:35 Beach Barbecue
Chef Michaël Vrijmoed verwent de hongerige surfers en strandgangers met heerlijk gegrild buikspek met een avocadosalade, bruschetta's met mosselen en aubergines, en een sappige lamskroon.
«
»
20:15 Roger van Damme: Bakken
Bakles krijgen van Roger van Damme, het is een voorrecht. Roger toont je vandaag hoe je frangipanetaartjes maakt. Maar waar kan het fout gaan?
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag gezond en lekker met Alain Indria. Alain brengt een stuk tofu op smaak met een lekkere marinade van shoyu.
«
»
21:15 Tot op de graat
In deze aflevering staat er een leuk visje op het programma: de rode poon.
«
»
21:35 Het weekmenu
Couscous van bloemkool met gebakken zalm // Falafel met fris slaatje en mayo // Gevulde courgette met quinoa en kippengehakt // Ratatouille met geroosterde zoete aardappel (met Steffi Vertriest)
«
»
22:40 BBQ vanavond?!
Dip van butternut en salie met krokant brood / Pastasalade met vongole en venkel / Konijn met caponata.
«
»
23:00 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
23:20 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
00:00 Comfort Food
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food! Dat weet Jeroen De Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan.
«
»
00:20 De smaaktoerist
Onze grijze garnaal verdient een ereplaats in De Smaaktoerist. Jeroen De Pauw bezoekt vandaag West-Vlaanderen, vindt er ook topfruit en echte Belgische mosterd.
«
»
00:50 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag gezond en lekker met Alain Indria. Alain brengt een stuk tofu op smaak met een lekkere marinade van shoyu.
«
»
01:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken: de chef die Amsterdam met de meest markante horecaconcepten bombardeerde: Michiel van der Eerde! Bereid je smaakpapillen voor op een feest: zalmhaas met chips van krieltjes.
«
»
01:50 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
02:20 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
02:35 In de Mix (magazine Njam)
"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Basiel & AmélieHapjes - Bart Desmidt: Gevulde tomaat - Reportage Stoffels Tomaten- Handige Keukentools - Steffi Vertriest: Bloemkool paprikasoepCake.
«
»
03:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag gezond en lekker met Alain Indria. Alain brengt een stuk tofu op smaak met een lekkere marinade van shoyu.
«
»
03:35 Tot op de graat
In deze aflevering staat er een leuk visje op het programma: de rode poon.
«
»
03:50 Het weekmenu
Couscous van bloemkool met gebakken zalm // Falafel met fris slaatje en mayo // Gevulde courgette met quinoa en kippengehakt // Ratatouille met geroosterde zoete aardappel (met Steffi Vertriest)
«
»
04:25 BBQ vanavond?!
Dip van butternut en salie met krokant brood / Pastasalade met vongole en venkel / Konijn met caponata.
«
»
04:45 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
05:00 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
05:35 Comfort Food
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food! Dat weet Jeroen De Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan.
«
»
05:50 De smaaktoerist
Onze grijze garnaal verdient een ereplaats in De Smaaktoerist. Jeroen De Pauw bezoekt vandaag West-Vlaanderen, vindt er ook topfruit en echte Belgische mosterd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VTM GOLD

Lucas en Vic bezoeken wetsdokter Roos Missiaen en haar vriendin Anneke in de Ardennen om er te genieten van enkele dagen verdiende rust. Dit plan wordt brutaal verstoord door Nick, de vermoedelijke moordenaar van Hubert Rogiers en zijn dochter Delphine. Hij is kunnen ontsnappen en is naar de Ardennen getrokken. Meer zelfs, hij houdt Vic gegijzeld. In een telefoontje laat hij Lucas weten dat Vic pas wordt vrijgelaten als Frieda Rogiers haar beschuldiging intrekt. Hij houdt ook hardnekkig vol dat hij niets met de dubbele moord te maken heeft. Maar wie heeft het dan wel gedaan?

'Rupel', om 19.50 (3 afleveringen) op VTM GOLD.

Dossiers