TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 Cruel Intentions
De schatrijke studente Kathryn daagt haar stiefbroer Sebastian uit om nog voor de aanvang van het nieuwe schooljaar de mooie maar preutse Annette te versieren en haar te ontmaagden.
«
»
15:00 Magnum
Jan Kona en haar twee zakenpartners leiden een erg succesvol modebedrijf. Wanneer een van hen wordt vermoord, vraagt Jan aan Magnum om haar te beschermen.
«
»
15:55 Relic Hunter
Sydney en Nigel werken als technisch adviseurs mee aan een film. Zo ontdekken ze relikwieŽn die toebehoorden aan een Egyptische farao. Maar hoe komen ze terecht op een filmset in Londen?
«
»
16:50 Xena, The Warrior Princess
Ares, de Oorlogsgod, vraagt de Drie FuriŽn een oordeel te vellen over Xena. De FuriŽn besluiten haar met waanzin te vervloeken en reiken een premie uit voor degene die haar naar hun tempel brengt.
«
»
17:50 The World's Deadliest Weather
Een onverwachte vulkaanuitbarsting op White Island, Nieuw-Zeeland, heeft dodelijke gevolgen. - Een zware storm teistert Perth. - Een stormjager waagt zich wel heel dicht bij een tornado.
«
»
18:45 Top Gear
Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May hebben genoeg van de winterse toestanden op de Britse wegen en besluiten daar op doortastende manier een eind aan te maken.
«
»
19:45 De Raf & Ronny Show
Eťn van Rafs nachtelijke escapades heeft pijnlijke gevolgen in de vorm van de doofstomme Yolanda. Plannen voor een eigen talkshow worden reŽel.
«
»
20:35 The School of Rock
Gitarist Dewey Finn werd uit zijn rockband gezet en moet noodgedwongen een tijdelijke job aannemen als leerkracht op een conservatieve privťschool.
«
»
22:40 Sea Of Love
Frank Keller is een New Yorkse detective die onderzoek doet naar een seriemoordenaar. Tijdens zijn speurtocht wordt hij verliefd op Helen, de hoofdverdachte in de zaak.
«
»
00:45 Xena, The Warrior Princess
Ares, de Oorlogsgod, vraagt de Drie FuriŽn een oordeel te vellen over Xena. De FuriŽn besluiten haar met waanzin te vervloeken en reiken een premie uit voor degene die haar naar hun tempel brengt.
«
»
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VTM GOLD

Lucas en Vic bezoeken wetsdokter Roos Missiaen en haar vriendin Anneke in de Ardennen om er te genieten van enkele dagen verdiende rust. Dit plan wordt brutaal verstoord door Nick, de vermoedelijke moordenaar van Hubert Rogiers en zijn dochter Delphine. Hij is kunnen ontsnappen en is naar de Ardennen getrokken. Meer zelfs, hij houdt Vic gegijzeld. In een telefoontje laat hij Lucas weten dat Vic pas wordt vrijgelaten als Frieda Rogiers haar beschuldiging intrekt. Hij houdt ook hardnekkig vol dat hij niets met de dubbele moord te maken heeft. Maar wie heeft het dan wel gedaan?

'Rupel', om 19.50 (3 afleveringen) op VTM GOLD.

Dossiers