TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Moominvalley
Moomintroll wordt te vroeg wakker en moet een strenge winter overleven.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Lui heeft tandpijn. Zijn vriendjes willen het probleem oplossen met een mopje, maar dat werkt niet.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Kwebbel en Lui hebben vernomen dat Klus op wereldreis vertrekt. Even later komt Klus de melkherberg binnen om afscheid te nemen.
«
»
06:25 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
06:50 Hallo K3
Karen krijgt een politieagent over de vloer die een gigantisch bedrag aan onbetaalde parkeerboetes komt innen. Ze probeert hem te bespelen in de hoop dat hij de boetes laat vallen.
«
»
07:10 Skilz
BATTLE OF THE BANDS is officieel van start gegaan wanneer SKILZ en ROCK's COOL elkaar treffen in de kleedkamer waarin ze allebei geplaatst zijn door de organisatie.
«
»
07:25 Skilz
De zomervakantie loopt weer op zijn einde en dat wil zeggen dat onze vrienden van Skilz weer voor een nieuw schooljaar staan.
«
»
07:45 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:25 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:50 Verhalen uit Arcadia: 3 Onder
Een paar tienerkoninklijken en hun lijfwacht ontsnappen van hun thuisplaneet en proberen zich op aarde te mengen.
«
»
09:10 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: ovenschotel van kip met tomaten, basilicum en krielaardappelen & verloren brood met kiwi en kaki.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een man doet een vreemde ontdekking in het bos: hij vindt er een hand. Eric en Brigitte onderzoeken de lugubere zaak, maar ze vinden niet meteen aanwijzingen die hen kunnen verder helpen.
«
»
12:25 De kotmadam
Jef is geboeid door de hobby van Jo: naaktschilderen naar een levend model. Maar wanneer hij verneemt dat ook Jeanne poseert, wordt het een heel ander verhaal natuurlijk.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
De Friends krijgen bezoek van Ronald, die op zoek is naar Emma en Guido. Zjef komt zwaar onder druk te staan. Peter houdt Lars en Véronique in het oog bij Fashion.
«
»
14:10 David
David is met zijn auto in de vaart gereden. Pieter springt in het water. Tim heeft er hoe langer hoe minder een probleem mee dat zijn omgeving weet dat hij een relatie heeft met Robby.
«
»
14:40 David
Andrea informeert Herman over het voorstel van Ludo om aan de slag te gaan bij Welvapharma. De vader van Lotte heeft financiële problemen, maar zij twijfelt om hem geld te lenen.
«
»
15:05 Night Shift
Scott en Jordan riskeren hun leven terwijl de brandhaarden rondom hen toenemen. Syd wordt geveld door tyfus op de Turks-Syrische grens. TC gaat tot het uiterste om medicijnen ter plekke te krijgen.
«
»
16:00 Cougar Town
Travis en Laurie geraken het niet eens over een naam voor hun baby.
«
»
16:20 Cougar Town
Jules en Ellie werken in de bar. Travis en Laurie hebben voor het eerst een weekend samen zonder hun pasgeboren baby.
«
»
16:40 Aspe
Langs een verlaten weg wordt het levenloze lichaam gevonden van Barbara Moens, een 42-jarige pianolerares. In de buurt vinden de speurders nog twee vrouwenlichamen.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een huisdokter meldt het verdacht overlijden van een patiënt. Eric en Brigitte gaan erop af en vermoeden al snel dat er effectief kwaad opzet in het spel is.
«
»
18:20 De kotmadam
Charles-Victor eist de kamer van Jo op. Jeanne stelt voor dat er gestemd wordt: de verkiezingsstrijd wordt dan ook snel geopend. Het belooft een harde strijd te worden.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:05 Familie
Mieke worstelt met veel vraagtekens. Lars is op zoek naar info, maar krijgt die niet van Véronique. Hij besluit Mieke uit te vragen. Kato vindt dat Jelle voor Sterre moet gaan.
«
»
20:35 B&B zoekt lief
Ze ontvangen Vlaamse singles die bij hen komen logeren en beslissen zelf wie mag blijven en wie op eender welk moment de bed and breakfast moet verlaten.
«
»
21:10 Villa Zuid-Afrika
Zangeres Kathleen Aerts woont sinds 2015 in Zuid-Afrika, waar ze samen met haar man Steven een succesvol reisbureau runt. Nu droomt ze ervan om een luxueuze en idyllische guesthouse te openen.
«
»
22:10 Alloo bij
Luk Alloo neemt Bart Kaëll mee op sleeptouw. Bart praat over zijn outing en vertelt waarom hij nooit een liefdesliedje voor een man zal zingen. Luk neemt Bart ook mee naar zijn oude school.
«
»
23:15 Telefacts zomer
Een superjacht bezitten kost miljoenen. Eentje huren voor een week? Honderdduizenden euro's. Maar dat is voor mensen die een fortuin bezitten geen enkel probleem. Hoe meer luxe, hoe beter.
«
»
00:10 Night Shift
Scott en Jordan riskeren hun leven terwijl de brandhaarden rondom hen toenemen. Syd wordt geveld door tyfus op de Turks-Syrische grens. TC gaat tot het uiterste om medicijnen ter plekke te krijgen.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Moominvalley
De lente laat nog op zich wachten terwijl de Moomins al uit hun winterslaap zijn. Meneer Flits, een sportieve macho verschijnt in de Moominvallei en daagt Moomintrol uit voor een skiwedstrijd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VTM GOLD

Lucas en Vic bezoeken wetsdokter Roos Missiaen en haar vriendin Anneke in de Ardennen om er te genieten van enkele dagen verdiende rust. Dit plan wordt brutaal verstoord door Nick, de vermoedelijke moordenaar van Hubert Rogiers en zijn dochter Delphine. Hij is kunnen ontsnappen en is naar de Ardennen getrokken. Meer zelfs, hij houdt Vic gegijzeld. In een telefoontje laat hij Lucas weten dat Vic pas wordt vrijgelaten als Frieda Rogiers haar beschuldiging intrekt. Hij houdt ook hardnekkig vol dat hij niets met de dubbele moord te maken heeft. Maar wie heeft het dan wel gedaan?

'Rupel', om 19.50 (3 afleveringen) op VTM GOLD.

Dossiers