TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:30 Sturm der Liebe
Shirin verdringt haar gevoelens voor Florian en probeert hem en Maja terug samen te brengen. Ze denkt dat dit het beste is voor iedereen. Vanessa gelooft Max niet en hij is er kapot van.
«
»
12:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:45 The Model Murders
Grace, een jong model, is blij wanneer modefotograaf Hunter haar wil helpen met haar carrière. Wanneer de fotoshoot uitmondt in een ontvoering worden zijn duistere intenties echter al snel duidelijk.
«
»
16:20 Will & Grace
Grace geeft toe dat ze niet met zekerheid kan zeggen wie de vader van haar baby is. Karen besluit een 'Mamma Mia'-moment te creëren.
«
»
16:45 The Good Doctor
Shaun verstopt zich in het appartement van Lea om Glassman te ontlopen. Hij vertelt haar dat hij de druk in San Jose niet meer aankan en eigenlijk terug naar huis wil.
«
»
17:30 Will & Grace
Will en Grace hebben een discussie over het krijgen van een baby en voor wie het nu eigenlijk het zwaarst is. Karen wil eigenaar worden van het baseballteam en Jack helpt haar hierbij.
«
»
17:55 Will & Grace
Grace en Jack huren Grief Panda in om Will te helpen bij het verwerken van zijn breuk met McCoy. Nu Karen het drukker dan ooit heeft met haar baseballteam, denkt Grace erover na om haar te ontslaan.
«
»
18:20 The Kids Are Alright
Peggy wil dat Timmy meer aandacht besteedt aan zijn persoonlijke hygiëne, maar Mike is bang dat ze hem onzekerheden aanpraat. Timmy ontvangt een valentijnskaart van een geheime aanbidder.
«
»
18:50 The Simpsons
Homer denkt dat Barts nieuwe vriend Bashir meewerkt aan een complot om het winkelcentrum van Springfield op te blazen. Lisa krijgt haar eerste MyPod.
«
»
19:15 The Simpsons
Mr. Burns wint een professioneel basketbalteam bij het jaarlijkse pokertoernooi. In een poging om fans te lokken, beslist hij om een luxueus stadion te bouwen.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Street doet een beroep op een voormalig undercovercontact om een bende carjackers aan te houden. Hondo biedt hulp aan Darryl, de zoon van een opgesloten jeugdvriend.
«
»
20:35 Dragged Across Concrete
Wanneer twee agenten worden geschorst vanwege hun onconventionele werkwijze, ziet het tweetal vervolgens uit geldgebrek geen andere uitweg dan zich in de criminele onderwereld te storten.
«
»
23:25 Every Last One of Them
In de zoektocht naar zijn vermiste dochter belandt Jake Hunter in een klein stadje in de woestijn, waar een zekere Nichols en zijn gemene jongere zus Maggie de plak zwaaien.
«
»
01:00 S.W.A.T.
Street doet een beroep op een voormalig undercovercontact om een bende carjackers aan te houden. Hondo biedt hulp aan Darryl, de zoon van een opgesloten jeugdvriend.
«
»
01:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VTM GOLD

Lucas en Vic bezoeken wetsdokter Roos Missiaen en haar vriendin Anneke in de Ardennen om er te genieten van enkele dagen verdiende rust. Dit plan wordt brutaal verstoord door Nick, de vermoedelijke moordenaar van Hubert Rogiers en zijn dochter Delphine. Hij is kunnen ontsnappen en is naar de Ardennen getrokken. Meer zelfs, hij houdt Vic gegijzeld. In een telefoontje laat hij Lucas weten dat Vic pas wordt vrijgelaten als Frieda Rogiers haar beschuldiging intrekt. Hij houdt ook hardnekkig vol dat hij niets met de dubbele moord te maken heeft. Maar wie heeft het dan wel gedaan?

'Rupel', om 19.50 (3 afleveringen) op VTM GOLD.

Dossiers