TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Seven Year Switch Netherlands
Na zo lang leven zonder hun eigen partner hunkeren de deelnemers naar informatie over hen. Maakt hun geliefde net zulke grote stappen als zijzelf? Ze krijgen foto's te zien van hun partner.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Dinner Date
Reality-show.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 Dinner Date
Reality-show.
«
»
13:40 Seven Year Switch Netherlands
Deze week staat groepstherapie op het programma. De mannen leren de controle over te geven en op een ander te vertrouwen. De vrouwen leren juist zelfverzekerder te zijn en over hun grenzen te gaan.
«
»
14:30 Neighbours
Hendrix is verbouwereerd wanneer hij ontdekt dat zijn klasgenoten een app gebruiken om de meisjes een 'score' te geven.
«
»
14:55 Sturm der Liebe
Selina en Erik plannen samen een verjaardagsfeestje voor Ariane en wachten haar op in het restaurant. Wanneer Ariane wil vertrekken, wordt ze plots duizelig en ze valt bewusteloos neer.
«
»
15:55 Ik vertrek
De Gooische Maikel en Britt de Groot vertrekken samen met hun kinderen Mike en Mikki naar de bergen van Oostenrijk om er een hotel-restaurant te beginnen.
«
»
16:45 B&B zoekt lief
Ze ontvangen Vlaamse singles die bij hen komen logeren en beslissen zelf wie mag blijven en wie op eender welk moment de bed and breakfast moet verlaten.
«
»
17:15 Een huis vol
De familie Adema heeft een actieve dag voor de boeg. Anne gaat met de vierling naar peutergym en ook Alex heeft sportieve plannen voor zijn 'vader-dochter-dag'.
«
»
18:10 De Planckaerts
Eddy is nog steeds druk bezig met de verbouwing van de woonwagen. Om het interieur wat op te knappen besluit hij de wanden met houten planken te bekleden.
«
»
19:00 Home and Away
Bella raapt al haar moed bij elkaar en gaat langs bij Nikau. Mia blijft Ari op afstand houden. Een emotionele Tane breekt wanneer hij Bella bij Nikau aantreft.
«
»
19:30 Pech Onderweg
Een klapband, motorproblemen of panne... Van De Panne tot Maaseik schieten Vlaamse wegenwachters te hulp bij pech onderweg.
«
»
20:30 De luchtpolitie
Bij een grote antidrugsactie nabij de grens spoort de Luchtpolitie-helikopter terugdraaiende voertuigen op vanuit de lucht. Wanneer een witte auto plots de vlucht neemt, stijgt de adrenaline.
«
»
21:25 Expeditie Gooris
De reis start in München waar Kelly haar jeugd doorbracht terwijl haar vader Jean-Marie Pfaff er als keeper furore maakte. Het gezin beleeft heel wat grappige situaties, maar ook ontroerende momenten.
«
»
22:30 B&B zoekt lief
Ze ontvangen Vlaamse singles die bij hen komen logeren en beslissen zelf wie mag blijven en wie op eender welk moment de bed and breakfast moet verlaten.
«
»
23:05 Achter de sterren
In de lente van 2021 ligt er in het historisch hart van Antwerpen een grote bouwwerf. Na de zomer wil het luxehotel haar eerste gasten ontvangen maar de werken gaan moeizaam. De stress neemt toe.
«
»
00:00 Gold Coast Medical
Chirurgen zetten alles op alles om de benen van een man te redden, een dokter probeert een zesjarig meisje gerust te stellen terwijl ze haar behandelt en een plastisch chirurg staat voor een uitdaging
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VTM GOLD

Lucas en Vic bezoeken wetsdokter Roos Missiaen en haar vriendin Anneke in de Ardennen om er te genieten van enkele dagen verdiende rust. Dit plan wordt brutaal verstoord door Nick, de vermoedelijke moordenaar van Hubert Rogiers en zijn dochter Delphine. Hij is kunnen ontsnappen en is naar de Ardennen getrokken. Meer zelfs, hij houdt Vic gegijzeld. In een telefoontje laat hij Lucas weten dat Vic pas wordt vrijgelaten als Frieda Rogiers haar beschuldiging intrekt. Hij houdt ook hardnekkig vol dat hij niets met de dubbele moord te maken heeft. Maar wie heeft het dan wel gedaan?

'Rupel', om 19.50 (3 afleveringen) op VTM GOLD.

Dossiers