TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 Rosemary and Thyme
Rosemary's vroegere schoolvriendin Dorothy nodigt Laura en Rosemary uit in Villa Glavany aan de Franse Rivièra. Ze zijn gevraagd om te helpen bij het restaureren van de 150 jaar oude tuin.
«
»
06:00 Ghosts
Alison wordt opgejaagd door de geesten. Ze probeert hen te negeren, maar dat lukt niet zo goed. Mikes pogingen om van het spookhuis een gezellige plek te maken, hebben rampzalige gevolgen.
«
»
06:30 Father Brown
De dokter van Kembleford wordt via anonieme brieven beschuldigd van een lugubere moord op een boerderij. Father Brown moet uitzoeken wie er verantwoordelijk is voor het versturen van de brieven.
«
»
07:15 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Als begrafenisondernemer Peter Quintis van huurmoordenaars te horen krijgt dat hij nog 24 uur te leven heeft, vlucht hij meteen naar het detectivebureau en biedt Frank geld om zijn leven te redden.
«
»
08:00 New Tricks
Wanneer er menselijke restanten worden gevonden nabij de eliteschool waar hij les gaf, moet het team de verdwijning van leraar Jason Bowe opnieuw onderzoeken. Het is hun eerste opdracht zonder Jack.
«
»
08:50 Death in Paradise
Wanneer de eigenaar van een voormalige suikerplantage dood wordt aangetroffen met een machete in zijn rug staan Richard en zijn team voor een bijna onoplosbare zaak.
«
»
09:45 Midsomer murders
Als Faith Alexander op bezoek gaat bij haar oom Rex Masters ontdekt ze tot haar verrassing dat hij verdwenen is.
«
»
10:35 Midsomer murders
De Amerikaanse Faith Alexander komt in Midsomer Deverell haar oude oom Rex Masters bezoeken, een gepensioneerde societyfotograaf. Maar er wacht haar een onaangename verrassing.
«
»
11:25 Jonathan Creek
Het skelet van een buitenaards wezen dat door een professor in New Mexico is gevonden verdwijnt op mysterieuze wijze. De Amerikaanse overheid vraagt Jonathan Creek om het skelet op te sporen.
«
»
12:25 Father Brown
Een race op een autocircuit wordt fataal voor één van de chauffeurs. Father Brown onderzoekt de zaak, maar dat is tegen de zin van inspecteur Sullivan, die zijn bemoeienissen meer dan zat is.
«
»
13:10 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Als er zich een tragedie voordoet tijdens de goochelshow van goochelaar Lawrence Pross roept deze de hulp in van Frank en Lu om te bewijzen dat zijn act was gesaboteerd door zijn aartsvijand Anton.
«
»
14:05 Call the Midwife: Xmas 2014
Zuster Julienne is bezorgd wanneer een kleuter verontrustende symptomen vertoont. Een overbezorgde moeder is dan weer in alle staten wanneer haar tienerdochter zwanger blijkt.
«
»
15:05 Why Didn't They Ask Evans?
Om het antwoord op de vraag te achterhalen, betreden Frankie en Bobby met gevaar voor eigen leven het hol van de leeuw om het brein achter het complot te confronteren.
«
»
16:00 The Mallorca Files
Max en Miranda worden naar een afgelegen deel van het eiland gestuurd om een vermiste Britse vogelaar met diabetes op te sporen.
«
»
16:55 New Tricks
Sandra heropent de zaak van een diplomate die enkele jaren geleden zelfmoord pleegde. Haar lichaam werd in een bevroren meer aangetroffen nadat haar overheidscomputer uit haar huis werd gestolen.
«
»
17:55 Death in Paradise
Poole en zijn team onderzoeken de dood van een jonge kloosterzuster, die in haar met rook gevulde slaapkamer werd aangetroffen. Poole vermoedt dat het om moord gaat.
«
»
19:00 Midsomer murders
Deel 1/2. Na de dood van Alan King trouwt zijn weduwe met zijn broer Charles tot misnoegen van haar zoon Ian.
«
»
19:55 Midsomer murders
Deel 2/2. Na de dood van Alan King trouwt zijn weduwe met zijn broer Charles tot misnoegen van haar zoon Ian.
«
»
21:00 Sanditon
Charlotte keert terug naar Sanditon en neemt een belangrijke beslissing. Georgiana ontmoet ondertussen een intrigerende kunstenaar en Esther Babington heeft een ongewenste ontmoeting.
«
»
22:05 The Outlaws
Myrna is de wanhoop nabij nu de organisatie die ze zelf heeft opgericht haar afwijst. Rani komt in aanvaring met Christian, maar een tochtje met de booze-cruise doet wonderen voor hun prille relatie.
«
»
23:15 The Split
De sekstape van Fi, Richie en hun nanny wordt gelekt, wat voor nog meer problemen zorgt. Het wordt steeds duidelijker dat Richie gevaarlijk is voor iedereen in zijn omgeving.
«
»
00:20 The Trial of Christine Keeler
Terwijl Stephen zich druk maakt over de verdwenen compromitterende foto's, keren alle oude bekenden zich tegen Christine. Ondertussen ruikt de oppositie lont.
«
»
01:20 This Is Going to Hurt
Na zijn fout bij Erika gedraagt Adam zich extra oplettend op het werk. Wanneer hij een patiënte met buikpijn onderzoekt, is hij ervan overtuigd dat ze een ernstige ziekte heeft.
«
»
02:05 Sanditon
Charlotte keert terug naar Sanditon en neemt een belangrijke beslissing. Georgiana ontmoet ondertussen een intrigerende kunstenaar en Esther Babington heeft een ongewenste ontmoeting.
«
»
03:00 DCI Banks
Annie Cabbot gaat met zwangerschapsverlof. Banks krijgt de koele maar efficiënte Helen Morton als vervangster toegewezen. Samen onderzoeken ze de moord op Jennifer Lewis.
«
»
03:50 The Split
De sekstape van Fi, Richie en hun nanny wordt gelekt, wat voor nog meer problemen zorgt. Het wordt steeds duidelijker dat Richie gevaarlijk is voor iedereen in zijn omgeving.
«
»
04:45 The Mallorca Files
Max en Miranda worden naar een afgelegen deel van het eiland gestuurd om een vermiste Britse vogelaar met diabetes op te sporen.
«
»
05:35 Home (GB 2019)
Sami krijgt een plek in huis en heeft eindelijk weer contact met zijn vrouw en kind, die inmiddels veilig bij een stel in Berlijn wonen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VTM GOLD

Lucas en Vic bezoeken wetsdokter Roos Missiaen en haar vriendin Anneke in de Ardennen om er te genieten van enkele dagen verdiende rust. Dit plan wordt brutaal verstoord door Nick, de vermoedelijke moordenaar van Hubert Rogiers en zijn dochter Delphine. Hij is kunnen ontsnappen en is naar de Ardennen getrokken. Meer zelfs, hij houdt Vic gegijzeld. In een telefoontje laat hij Lucas weten dat Vic pas wordt vrijgelaten als Frieda Rogiers haar beschuldiging intrekt. Hij houdt ook hardnekkig vol dat hij niets met de dubbele moord te maken heeft. Maar wie heeft het dan wel gedaan?

'Rupel', om 19.50 (3 afleveringen) op VTM GOLD.

Dossiers