TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Brandweerman Sam
«
»
06:10 Moominvalley
Moomintrol wordt verliefd op een zeepaardje en zit daardoor iedere nacht op het strand om te zien of ze nog eens terugkomt. Moominmama en Moominpapa hebben het bijgelegd en zijn weer gelukkig samen.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Plop heeft op zolder een oude vaas gevonden. Hij weet dat oude dingen waardevol kunnen zijn en springt omzichtig met de vaas om. Klus weet dat ook, maar hij is niet zo voorzichtig.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Kleuterprogramma.
«
»
06:40 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:05 Hallo K3
Josje mist haar familie in Friesland. Daarom besluit ze om terug naar Nederland te verhuizen. Karen en Kristel proberen Josje te overtuigen om bij hen in het appartementsgebouw te blijven wonen.
«
»
07:30 Beesties
Dierenvrienden Shauni en actrice Charlotte combineren handige weetjes met een portie puur avontuur.
«
»
07:45 Beesties
Dierenvrienden Shauni en actrice Charlotte combineren handige weetjes met een portie puur avontuur.
«
»
08:00 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:15 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:35 Tarzan en Jane
Tekenfilm.
«
»
08:55 Verhalen uit Arcadia: 3 Onder
Een paar tienerkoninklijken en hun lijfwacht ontsnappen van hun thuisplaneet en proberen zich op aarde te mengen.
«
»
09:20 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: quesadilla met kip, spinazie en maïs & wrap van ijsbergsla met guacamole, tomaat en gerookte wilde zalm.
«
»
09:55 Tommy Teleshopping
Tommy Teleshopping op OUTtv!
«
»
12:00 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke haasten zich naar een vechtpartij in een café. Ze kunnen een dader vatten, maar een tweede vechtersbaas is kunnen ontsnappen. En die wil wraak nemen.
«
»
12:30 Lisa
Katja begrijpt niet dat Lisa Gert blijft bezoeken. Ook Suzanne maakt zich zorgen. Olivia denkt na over haar toekomst. Ook Erik doet nu zijn best om het gezellig te maken met de jongeren.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Niko en Zjef worden opgeschrikt wanneer er plots een huiszoeking bij hen plaatsvindt. Guido probeert Mila opnieuw 'papa' te doen zeggen. Faroud breekt en wil de waarheid vertellen.
«
»
14:10 David
De scherpe uitval van David heeft Sofie duidelijk gemaakt dat hij in haar een moederfiguur ziet en geen vriendin. Dat is Delphine wel en ze neemt hem mee naar een dancing.
«
»
14:35 David
Sofie weet dat ze David moet loslaten en hem zijn eigen keuzes en fouten moet laten maken, maar toch heeft ze het er moeilijk mee. David heeft vandaag zijn theoretisch rijexamen.
«
»
15:00 Night Shift
Drew en Paul haasten zich naar een kettingbotsing. Paul raakt gewond in een poging mensen te redden en zet hiermee zijn toekomst als chirurg op het spel.
«
»
16:00 Cougar Town
Jules en Grayson zijn een week getrouwd en de eerste strubbelingen doen zich al voor. Jules doet haar best om de perfecte echtgenote te zijn, maar vreest niet aan die opgave te kunnen voldoen.
«
»
16:20 Cougar Town
Jules schaft de verplichte familieavond af, maar wanneer Travis te lang wegblijft wordt ze gek.
«
»
16:40 Aspe
Roeland Pieters wordt na een avondje squashen neergeschoten op de parking van de sportclub. De speurders hebben geen idee van de dader of het motief.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Eric en Brigitte worden opgeroepen voor een verdacht overlijden in een hotel. De rechercheurs moeten grondig te werk gaan want in een hotel lopen natuurlijk constant mensen binnen en buiten.
«
»
18:20 Lisa
Jonas is een emotioneel wrak na het bekijken van de video's. Lars is jaloers op de aandacht die Jonas van Olivia krijgt. En Elke is jaloers op de aandacht die Olivia van Lars krijgt.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:50 Familie
Mathias kan niet verkroppen dat hij door Véronique wordt afgewimpeld en gaat over tot actie. Hij maakt haar duidelijk waar het op staat. Mira denkt het spelletje van Guido door te hebben.
«
»
20:25 UEFA Nations League
Rechtstreeks verslag van de eerste wedstrijd van de Rode Duivels in de UEFA Nations League, waarin ze het in het Koning Boudewijnstadion (Brussel) opnemen tegen Nederland.
«
»
23:15 Walk the Line
1954. Zanger Johnny Cash vertrekt naar Memphis waar countrymuziek nog in de kinderschoenen staat. Zijn unieke stem maakt van hem een ster en hij toert door heel Amerika.
«
»
01:45 Night Shift
Drew en Paul haasten zich naar een kettingbotsing. Paul raakt gewond in een poging mensen te redden en zet hiermee zijn toekomst als chirurg op het spel.
«
»
02:40 Tommy Teleshopping
Tommy Teleshopping op OUTtv!
«
»
03:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Maya!
Maya en Willy vliegen door het bos op zoek naar een heel bijzondere bloem, de maanbloem. Het wordt echter vlugger donker dan ze gedacht hadden en ze verdwalen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers