TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 Out of Sight
Bankovervaller Jack Foley ontsnapt uit de gevangenis en kidnapt de vrouwelijke sheriff Karen Sisco. De twee voelen zich meteen tot elkaar aangetrokken.
«
»
15:20 Magnum
Magnum is verbaasd wanneer een jonge, mooie, Engelse voor Higgins blijkt te vallen. Hij is ervan overtuigd dat de vrouw Higgins gewoon wil gebruiken.
«
»
16:15 Xena, The Warrior Princess
Xena zit nog altijd vast in Callisto's lichaam. Ze ontvangt een uitnodiging van Ares en zoekt hem op. Hij vertelt haar dat hij niet langer de Oorlogsgod is.
«
»
17:15 Stargate SG-1
Teal'c geeft zich op als vrijwilliger om een simulator uit te testen. Tijdens een virtuele missie moet hij de Stargatebasis verdedigen tegen enkele Goa'uld-supersoldaten.
«
»
18:10 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Regerend kampioen Polar Industries probeert zijn eerste plaats te handhaven, maar rivaal Darrell Ward is niet van plan om zich zomaar aan de kant te laten schuiven.
«
»
19:05 Top Gear
Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May proberen aan te tonen dat auto's ook kunst kunnen zijn en vullen daarom een galerij met allerhande autogerelateerde voorwerpen.
«
»
20:00 En toen kwam ons ma binnen
Wat hebben de IJslandse televisiekokkin Dagny Ros Asmundsdottir en een kameel met elkaar te maken? Waarom breng je je pornocollectie beter niet naar het containerpark?
«
»
20:35 The breakfast club
Vijf totaal verschillende tieners melden zich op een zaterdagochtend op school voor een strafstudie. Ze moeten een opstel over zichzelf schrijven en mogen niet met elkaar praten.
«
»
22:25 Tornado Warning
Dertig jaar na de verwoesting van een plattelandsdorpje wordt de wereld opnieuw geteisterd door een reeks ongewone, groene tornado's. Weerdeskundige Judd Walker trekt aan de alarmbel.
«
»
00:10 Stargate SG-1
Teal'c geeft zich op als vrijwilliger om een simulator uit te testen. Tijdens een virtuele missie moet hij de Stargatebasis verdedigen tegen enkele Goa'uld-supersoldaten.
«
»
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers