TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Ben & Christie, Tyler & Olga, Kendrick & Romina, Marcus & Aimee, Lachlan en Miranda en Justin & Neesha.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Hell's Kitchen
De laatste vijf chefs nemen het tegen elkaar op om als eerste op de knop te kunnen drukken en zo kaarten te pakken met drie extra ingrediënten, bovenop de drie die Ramsay hen al oplegde.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:40 Blind getrouwd USA
De koppels brengen voor het eerst sinds de receptie tijd door met elkaars vrienden en familie. Een van de dames wordt op de proef gesteld wanneer haar kersverse echtgenoot een hele nacht wegblijft.
«
»
13:50 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Ben & Christie, Tyler & Olga, Kendrick & Romina, Marcus & Aimee, Lachlan en Miranda en Justin & Neesha.
«
»
14:40 BBQ Street
BBQ, grill en outdoor cooking programma gepresenteerd door grillmaster Peter De Clercq waarin hij laat zien hoe jij thuis ook de lekkerste gerechten kunt bereiden met een barbecue.
«
»
15:15 Neighbours
Pierce probeert Dipi gerust te stellen wanneer ze ontdekt dat Paul op de hoogte is van hun affaire. Harlow probeert Jane te overtuigen van haar onschuld. Nell doet een ontdekking in de kamer van Dipi.
«
»
15:40 Sturm der Liebe
Ariane heeft geen symptomen meer en wil de MRI-scan afblazen. Dr. Kamml probeert haar duidelijk te maken dat het onderzoek belangrijk is om een ernstige ziekte te kunnen uitsluiten.
«
»
16:40 Achter gesloten deuren
Anja en haar zoon Raymond runnen sinds enkele jaren samen een webshop. Het duo draagt echter een groot geheim mee. De goederen die in hun webshop verkocht worden, zijn namelijk gestolen.
«
»
17:35 Hell's Kitchen
Na de eliminatie van twee kandidaten moeten de resterende chefs een unieke dinerervaring verzorgen voor een grote groep bekende chef-koks.
«
»
18:30 De Pfaffs
Carmen ondervond hoe druk het kan zijn met zes kleinkinderen in huis. Maar vandaag zijn de kinderen op hun zoetst, want ze mogen op bezoek gaan bij de Kerstman.
«
»
19:10 Home and Away
Dean stelt Tane en Ziggy voor om samen naar de tentoonstelling van Bella te gaan. John wil iets goeds doen met het geld dat hij van de bank teruggekregen heeft. Ziggy is in de war.
«
»
19:40 De alarmcentrale: Pech onder de zon
Jochem reist mee met een medewerker van de ANWB en spreekt met de pechvogels.
«
»
20:35 Step Up
Wanneer de roekeloze Tyler in een hogeschool schade aanbrengt, wordt hij tot een werkstraf veroordeeld in de bewuste school. Aanvankelijk wordt hij er als een gevaarlijke buitenstaander bekeken.
«
»
22:35 Speed
Crimineel Howard Payne bedenkt een duivels plan: hij plaatst een bom op een bus, die zal ontploffen als het voertuig minder dan 80 kilometer per uur rijdt.
«
»
00:40 De alarmcentrale: Pech onder de zon
Jochem reist mee met een medewerker van de ANWB en spreekt met de pechvogels.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers