TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Florian is geschokt wanneer hij merkt dat hij zijn broer heeft neergeslagen. Erik is buiten bewustzijn en Florian belt een ambulance. In het ziekenhuis blijkt dat hij inwendige verwondingen heeft.
«
»
11:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:25 Fallen Queen
Muzikant Trevor geniet van het leven, samen met zijn echtgenote Renee en hun dochtertje Clio. Aan hun zorgeloze leventje komt een einde wanneer ex-schoonheidskoningin Kaylie naast hen komt wonen.
«
»
16:05 Modern Family
Cam bereidt een presentatie voor zijn studenten voor over hun toekomstplannen.
«
»
16:35 White Collar
Nu Neal en Peter hebben ontdekt dat Keller werkt als informant voor Interpol, zullen de FBI en Interpol moeten samenwerken. Neal en Keller moeten een bestand stelen van een hightechbedrijf.
«
»
17:25 Modern Family
Jay organiseert een Super Bowl-feestje. Claire zet haar schouders onder een babyborrel.
«
»
17:50 Modern Family
Lily bereikt een nieuwe mijlpaal, eentje waar Cam en Mitch nog niet klaar voor zijn.
«
»
18:20 Parks & Recreation
De moeder van Leslie probeert Ben te versieren, niet wetende dat hij een relatie heeft met haar dochter. Chris voert enkele drastische veranderingen door op kantoor, en daar is niemand blij mee.
«
»
18:50 The Simpsons
Selma vertelt Homer en Marge dat ze graag een man zou vinden om haar verdere leven mee te delen. Homer en Marge willen die man voor haar zoeken.
«
»
19:20 The Simpsons
Na het zien van het toneelstuk 'McBane' krijgt opa Simpson een hartaanval. In het hospitaal vertelt hij aan Homer dat hij als jongeman een andere vrouw heeft gekend en dat zij samen een zoon hebben.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Het S.W.A.T.-team moet samenwerken met ex-teamlid Jim Street. Samen gaan ze op zoek naar een vrouw en haar zoon, die op de vlucht zijn geslagen voor een drugskartel.
«
»
20:35 Changeling
Los Angeles, eind jaren 20. Wanneer alleenstaande moeder Christine van de lokale politie haar vermiste zoon terugkrijgt, weet ze zeker dat het de verkeerde jongen is. Niemand gelooft haar echter.
«
»
23:10 The House Bunny
Playboybunny Shelley Darlingson wordt van de ene dag op de andere uit de Playboy Mansion gezet. Ze vindt een onderkomen op een universiteitscampus in het studentenhuis van de Zeta Alpha Zeta-club.
«
»
00:50 S.W.A.T.
Het S.W.A.T.-team moet samenwerken met ex-teamlid Jim Street. Samen gaan ze op zoek naar een vrouw en haar zoon, die op de vlucht zijn geslagen voor een drugskartel.
«
»
01:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers