TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Brandweerman Sam
«
»
06:10 Moominvalley
Moomintrol, Snif en Snuisterik vinden een grote hoge hoed. Wanneer Moomintrol wil dat zijn ouders hem niet meer als een klein kind zien, past hij de hoed.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Klus en Lui besluiten Kwebbel in de maling te nemen als ze vernemen dat ze bang is voor reigers.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Plop wil een kruk herstellen. Hij kan op de hulp van Klus en Lui rekenen. Maar het werkje heeft een nogal pijnlijk staartje.
«
»
06:40 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:05 Hallo K3
Josje leert uit een boekje hoe ze moet hypnotiseren. Ze denkt dat ze de anderen kan helpen met hun problemen door hen onder hypnose te brengen. Marcel besluit Rosie mee te nemen op cruise.
«
»
07:30 Beesties
Shauni knutselt de leukste dingen ineen voor je huisdieren en geeft tips om hun leven nog prettiger te maken. Charlotte trekt de wijde wereld in voor actie en avontuur met dieren.
«
»
07:45 Beesties
Dierenvrienden Shauni en actrice Charlotte combineren handige weetjes met een portie puur avontuur.
«
»
08:00 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:35 Tarzan en Jane
Terwijl Tarzan zich moet aanpassen aan het leven op school en in de stad, werkt hij samen met Jane om een bende dierensmokkelaars te ontmaskeren.
«
»
08:55 Verhalen uit Arcadia: 3 Onder
Een paar tienerkoninklijken en hun lijfwacht ontsnappen van hun thuisplaneet en proberen zich op aarde te mengen.
«
»
09:15 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: rösti van courgette en zoete aardappel met rode bietenketchup en salade van geitenkaas en tomaat & rijstpap met zilvervliesrijst.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Tijdens een patrouille treffen Eric en Brigitte een gewonde man aan op straat. De rechercheurs trachten te achterhalen wat er juist is gebeurd.
«
»
12:25 Lisa
De Drift-campagne loopt op zijn eind en blijkt geen onverdeeld succes. Lisa lucht haar hart bij Pilar.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Erik bedreigt Niko en wil dat hij stopt met hem te bespioneren. Véronique krijgt 2Wear zo ver om te onderhandelen over een contract. De toekomst van Fashion hangt er vanaf.
«
»
14:05 David
Herman heeft het kapotgetrapte doek met de sensuele tekening van Sofie en David gevonden. De bezorgde vader dringt er bij Sofie op aan haar problemen met Pieter op te lossen.
«
»
14:35 David
De tentoonstelling van Davids schilderijen is een groot succes. Zijn werken grijpen Christian gewoonweg naar de keel en Sofie is emotioneel als blijkt dat het 'Zonder Sofie'-doek is verkocht.
«
»
15:05 Night Shift
TC treft zijn schoonzus bewusteloos aan na een val van de trap. Jordan ontdekt dat ze zwanger is. Drew wordt steeds depressiever, waardoor zijn werk in gevaar komt.
«
»
16:45 Aspe
Sandy Borghs, de callgirl die Manuel Van Damme het laatst in leven heeft gezien, overleeft maar amper een aanslag op haar leven. Van In is ervan overtuigd dat Sandy hem kan helpen.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Er is een nieuw incident met een neppostbode. Gelukkig voor Floor en Patrick heeft het slachtoffer belangrijk bewijsmateriaal kunnen verzamelen.
«
»
18:20 Lisa
Olivia zet Lisa en Jonas ertoe aan om met elkaar te praten. Reinhout probeert te bemiddelen tussen Jonas en Vic over de Drift-campagne. Katja vertrekt met hoge verwachtingen naar haar nieuwe job.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:00 Familie
Niko slaagt er niet in om Mieke de waarheid te vertellen. Hanne vraagt Quinten om de operatie los te laten. Véronique en Lars krijgen ruzie over de opvang van Victor.
«
»
20:35 Huis Gemaakt
De koppels moeten nog één grote hindernis overwinnen om te kunnen starten aan de finaleweek. In het deadline-weekend worden in de panden drie nieuwe keukens geleverd en kan de afwerking beginnen.
«
»
21:55 Alloo bij
Luk Alloo gunt de kijkers een unieke blik in het leven van enkele BV's. Vandaag neemt hij Jens Dendoncker mee op een nostalgische tocht doorheen zijn verleden.
«
»
23:10 Wat als?
Wat als bowling een Mexicaanse sport was? Wat als piraten met hun tijd meegingen? Wat als paragnosten stielmannen waren? En wat als we slechts om de 9 maanden naar het toilet moesten?
«
»
23:40 Night Shift
TC treft zijn schoonzus bewusteloos aan na een val van de trap. Jordan ontdekt dat ze zwanger is. Drew wordt steeds depressiever, waardoor zijn werk in gevaar komt.
«
»
00:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers