TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:45 Sturm der Liebe
Pas wanneer Maja haar het hele verhaal over Cornelius vertelt, kan Selina alles geloven. Ze heeft tijd nodig om alles te verwerken. Christoph merkt dat er iets niet klopt.
«
»
11:30 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:00 Get Carter
Maffiahulpje Jack Carter keert terug naar zijn geboorteplaats Seattle, waar hij ontdekt dat de dood van zijn broer geen ongeluk was. Hij neemt zich voor de moordenaars op te sporen en wraak te nemen.
«
»
15:55 Modern Family
Mitchell gaat samen met Phil naar Hero-Con, verkleed als hun favoriete personages van de serie 'Clash of Swords'.
«
»
16:20 White Collar
De FBI houdt Hagen aan op verdenking van vervalsing. Hagen neemt agent Burke op sleeptouw om zijn relatie met Neal bloot te leggen, maar dan wordt Hagen neergeschoten.
«
»
17:10 Modern Family
Haley weet niet goed of ze Arvin haar kus met Dylan moet opbiechten. Ze vraagt Mitch en Cam om raad. Gloria gelooft niet dat de Canadese vriendin van Manny echt bestaat.
«
»
17:40 Modern Family
Phil waagt zich aan een nieuwe carrièrezet. Claire heeft haar handen vol met haar vader.
«
»
18:10 Parks & Recreation
Het feestje van Andy en April blijkt een huwelijksfeest te zijn, maar daar is Leslie het niet mee eens. Ben denkt na of hij al dan niet in Pawnee moet blijven. Donna heeft advies voor Ann.
«
»
18:40 The Simpsons
Homers leven verandert drastisch als hij een wonderbaarlijk haargroeimiddel ontdekt. Helaas is het product verschrikkelijk duur.
«
»
19:10 The Simpsons
De Simpsons vertellen tijdens halloweenavond drie bloedstollende horrorverhalen.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Hondo en zijn zus proberen hun vader te overtuigen dat hij niet langer meer voor zichzelf kan zorgen. Chris krijgt een verrassend aanbod van Mumford.
«
»
20:35 Rogue One: A Star Wars Story
Dertien jaar nadat haar familie werd vermoord door het keizerrijk, wordt Jyn Erso benaderd door de rebellen om deel te nemen aan een missie: de plannen van de Death Star bemachtigen.
«
»
23:00 Split
Drie tienermeisjes worden ontvoerd door een mysterieuze man die over 23 persoonlijkheden blijkt te beschikken. Hij staat op het punt om een nieuwe, nog gevaarlijkere persoonlijkheid te ontwikkelen.
«
»
01:05 S.W.A.T.
Hondo en zijn zus proberen hun vader te overtuigen dat hij niet langer meer voor zichzelf kan zorgen. Chris krijgt een verrassend aanbod van Mumford.
«
»
01:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers