TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Johnny & Tracey, Sarge & Stacey Louise, Michael & Felicity en Mark & Kaitlyn.
«
»
08:00 Tommy Teleshopping
«
»
10:00 Hell's Kitchen
Na de schokkende veranderingen van chef-kok Ramsay moeten de chefs samenwerken om zo goed mogelijk te presteren. Ze zullen een speciaal menu bereiden voor het International Ballroom Invitational-event
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 Blind getrouwd USA
De vier koppels werden gevormd. Zij hebben nu nog twee weken de tijd om hun huwelijk voor te bereiden, een vrijgezellenfeest te organiseren én hun vrienden en familie in te lichten over hun grote stap
«
»
14:05 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Ben & Christie, Tyler & Olga, Kendrick & Romina, Marcus & Aimee, Lachlan en Miranda en Justin & Neesha.
«
»
15:10 Neighbours
Na alle gebeurtenissen en het verdwijnen van het bewijsmateriaal zijn Bea, Yashvi, Ned en Levi ervan overtuigd dat Scarlett nog in leven is. Kyle vreest dat er hem nog meer onheil te wachten staat.
«
»
15:40 Sturm der Liebe
Selina kan Maja en Cornelius niet vergeven. Ze weet ook niet of Cornelius wel echt onschuldig is. Cornelius maakt haar echter duidelijk dat hij voor haar liefde wil vechten.
«
»
16:35 Achter gesloten deuren
Het lijkt Lara voor de wind te gaan. Ze werkt bij haar moeder in de winkel en heeft een leuk vriendje. Als ze een SOA heeft opgelopen door een slippertje, verzint ze een verkrachting.
«
»
17:25 Hell's Kitchen
De chefs bereiden zich voor op hun volgende uitdaging: een blinde proeftest waarbij elk team de smaken van babyvoeding moet proberen te herkennen.
«
»
18:15 De Pfaffs
Drama in de ouderlijke villa. Liam heeft Jean-Maries scheerapparaat ontdekt en heeft zich op zijn eigen haardos uitgeleefd. Sam heeft een oplossing gevonden voor de politieke situatie in ons land.
«
»
18:55 Home and Away
De situatie met Alf wordt Kieran teveel en hij besluit Summer Bay te verlaten. Roo slaagt erin om hem te kalmeren, waarna Kieran besluit om nog één keer de confrontatie met Alf aan te gaan.
«
»
19:25 Border Security: Australia
Met ongekende toegang tot alle gebieden van de nationale veiligheid patrouilleren we in de frontlinie samen met de mannen en vrouwen van de douane en grensbescherming, immigratie en bioveiligheid.
«
»
20:00 Premier League Darts
Rechtstreeks verslag van de 16e speeldag vanuit de Utilita Arena in Newcastle.
«
»
23:35 Border Security: Australia
Met ongekende toegang tot alle gebieden van de nationale veiligheid patrouilleren we in de frontlinie samen met de mannen en vrouwen van de douane en grensbescherming, immigratie en bioveiligheid.
«
»
00:05 Obese NL
Wendy overvalt Ruben van Zijl om hem het goede nieuws te vertellen dat hij een van de zes kandidaten is die de kans krijgt om binnen een jaar weer een normaal leven te leiden.
«
»
01:30 Tommy Teleshopping
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers