
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | A la carte |
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één.
«
»
06:00 | Tot op de graat |
Vandaag zijn er palingen in de netten van de vissers gezwommen en dat is eerder uitzonderlijk, want de paling is eigenlijk een zoetwatervis.
«
»
06:20 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag met chef Bart Desmidt. Vis van de dag is de schelvis, een betaalbare en vooral lekkere kabeljauwachtige vis.
«
»
06:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken een man die kookt én onderneemt, zeg gerust: hij is een all-in, Ballieu Wim!
«
»
07:10 | In de Mix (magazine Njam) |
Met o.m. Steffi Vertriest: Limonade met sinaasappel en gember, Cake - Julie Van den Driesschen : Appel crumble cake.
«
»
07:35 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Johan Segers: Filet Americain Roger van Damme: vijgencompote Dagny Ros: Party nuts Dominique Persoone: Speculaaspasta
«
»
08:00 | Op hete kolen |
Vandaag belooft een leuke dag te worden, want het vaste barbecueteam van chef Michaël Vrijmoed komt op bezoek.
«
»
08:25 | Toasted! |
De IJslandse schone Dagny Ros bereidt haar fameuze Roast Beef Wrapper en Dominique zet iedereen in vuur en vlam met zijn Geitenbreier.
«
»
08:55 | De zomertafel |
Dagny Ros & Peppe maken zomerse gerechten.
«
»
09:30 | De Sterrenkaart - Nederland |
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
10:05 | Nuances |
Vandaag staat er een vegetarisch gerecht op het menu op basis van Parmezaanse kaas waar hij ook een cakeje van ondermeer dragon en peterselie aan toevoegt.
«
»
10:35 | Het weekmenu |
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
11:15 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
12:00 | De dagschotel |
Jan Tournier - Chinese kip met wilde rijst.
«
»
12:15 | Karola's Kitchen |
Koken doet je reizen. En vandaag neemt Karolien ons mee naar Azië. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van homemade currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep draait én als apero serveert. Dubbele pret!
«
»
12:50 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag met chef Bart Desmidt. Vis van de dag is de schelvis, een betaalbare en vooral lekkere kabeljauwachtige vis.
«
»
13:25 | Tot op de graat |
Vandaag gaat Johan Segers aan de slag met een indrukwekkende vis uit onze Noordzee: de rog.
«
»
13:45 | A la carte |
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één.
«
»
14:10 | Panklaar |
Vandaag: traditie ten top.
«
»
14:25 | Lekker lang leven |
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
14:50 | Pasta & risotto |
Peppe maakt zelf heerlijke ravioli met een mooie gorgonzola. Jan Tournier verrast met een koude risotto met sashimi van dorade die menig sushi-liefhebber zal verleiden.
«
»
15:15 | De zomertafel |
Steffi Vertriest en Roger van Damme maken zomerse gerechten.
«
»
15:50 | Veldvers |
De beste groentechef van België Nicolas Decloedt is terecht fier op de Belgische tomaat en maakt er vandaag een frisse noedelsalade mee.
«
»
16:05 | De Wereldkeuken |
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
16:55 | De zomertafel |
Jan Buytaert & Johan Segers maken zomerse gerechten.
«
»
17:30 | De dagschotel |
'De Dagschotel' is een kookprogramma waarbij elke keer een andere Njam!-chef makkelijke, budget- en gezinsvriendelijke gerechten klaarmaken.
«
»
17:50 | De gezonde goesting |
Geen ovenhapjes met duizenden laagjes bladerdeeg of frituurhapjes, maar wel super gezonde bits & bites.
«
»
18:20 | Apero-Dining |
Gemarineerde bloemkoolroosjes, Zeeuwse mosselen met zeegroenten, verse soep geschonken in oma's koffieservies en een crème brûlée met Parijse wafeltjes en Italiaanse kersen.
«
»
19:25 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
20:00 | Roger van Damme: Bakken |
Bakbeest Roger van Damme maakt vandaag een misérable. Hij bouwt een hele toren van lekkernijen: van biscuit over aardbeien en boterroom om zich uiteindelijk helemaal uit te leven tijdens de afwerking.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst staat vandaag in de keuken met de Ijslandse Dagny Ros Asmundsdottir. Dagny Ros maakt zelf een lekker smeuïge pesto en bakt een stuk sappige kip.
«
»
21:15 | Tot op de graat |
In deze aflevering van 'Tot op de graat' staat er een ondergewaardeerde, maar daarom niet minder smakelijke vis op het menu: de wijting.
«
»
21:35 | Soep! |
Consommé met kruidenpannenkoekjes / Aardappelsoep met gerookte paling.
«
»
22:05 | Toasted on Wheels! |
Het is nog vroeg maar Dominique en Dagny Ros zijn helemaal klaar om de Antwerpenaar te soigneren met spannende streetfood gerechten.
«
»
22:35 | Veldvers |
Het is al lang geen vergeten groente meer, de pastinaak. En daar is de beste groentechef van België Nicolas Decloedt blij om.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken een straf kooktalent van onder de Gentse tore(n): Moerman Lore. Ze zorgt voor een hartverwarmend kommetje soep van witloof met amandelen en een toast van blauwe kaas.
«
»
23:30 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
00:00 | Pasta & risotto |
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
00:25 | DIY (do it yourself) |
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
00:55 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
01:20 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst staat vandaag in de keuken met de Ijslandse Dagny Ros Asmundsdottir. Dagny Ros maakt zelf een lekker smeuïge pesto en bakt een stuk sappige kip.
«
»
01:55 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de Amsterdammer met het meest uitmuntende smaakprofiel: van der Eerde Michiel!
«
»
02:20 | De dagschotel |
Johan Segers - Witloof in de oven
«
»
02:35 | In de Mix (magazine Njam) |
Met o.m.: Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Café Nanas, Hapjes - Bart Desmidt: Kippenspiesjes.
«
»
03:00 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst staat vandaag in de keuken met de Ijslandse Dagny Ros Asmundsdottir. Dagny Ros maakt zelf een lekker smeuïge pesto en bakt een stuk sappige kip.
«
»
03:25 | Tot op de graat |
In deze aflevering van 'Tot op de graat' staat er een ondergewaardeerde, maar daarom niet minder smakelijke vis op het menu: de wijting.
«
»
03:40 | Soep! |
Consommé met kruidenpannenkoekjes / Aardappelsoep met gerookte paling.
«
»
04:00 | Toasted on Wheels! |
Het is nog vroeg maar Dominique en Dagny Ros zijn helemaal klaar om de Antwerpenaar te soigneren met spannende streetfood gerechten.
«
»
04:20 | Veldvers |
Het is al lang geen vergeten groente meer, de pastinaak. En daar is de beste groentechef van België Nicolas Decloedt blij om.
«
»
04:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken een straf kooktalent van onder de Gentse tore(n): Moerman Lore. Ze zorgt voor een hartverwarmend kommetje soep van witloof met amandelen en een toast van blauwe kaas.
«
»
05:00 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
05:25 | Pasta & risotto |
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
05:40 | DIY (do it yourself) |
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»