TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Brandweerman Sam
«
»
06:05 Moominvalley
Mevrouw Filifjonk is verdwenen en haar huis is een puinhoop. Moominmama wordt verdacht van moord en belandt in de cel. Samen met Moomintrol ontsnapt ze en verstopt zich in het bos.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Plop en Lui kunnen niet zo goed lakens opvouwen. Kwebbel en Klus weten precies hoe het moet en geven een demonstratie.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Klus heeft van oom Klos een goeie mop gehoord en vertelt het grapje aan zijn vriendjes. Maar Plop, Lui en Kwebbel lachen niet.
«
»
06:35 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:00 Hallo K3
Bas is verliefd op een Spaanse studente. Dit is een regelrechte nachtmerrie voor de meisjes van K3. Straks gaat Bas nog in Spanje wonen. Ze moeten hem snel voor zich winnen.
«
»
07:25 Skilz
BATTLE OF THE BANDS is officieel van start gegaan wanneer SKILZ en ROCK's COOL elkaar treffen in de kleedkamer waarin ze allebei geplaatst zijn door de organisatie.
«
»
07:40 Skilz
De zomervakantie loopt weer op zijn einde en dat wil zeggen dat onze vrienden van Skilz weer voor een nieuw schooljaar staan.
«
»
08:00 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:15 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:40 Tarzan en Jane
De 15-jarige Tarzan heeft stropers altijd weten te ontlopen. Hij raakt bevriend met Jane, de levendige dochter van dr. Porter, die hij heeft gered van een panteraanval.
«
»
09:00 Verhalen uit Arcadia: 3 Onder
Een paar tienerkoninklijken en hun lijfwacht ontsnappen van hun thuisplaneet en proberen zich op aarde te mengen.
«
»
09:20 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:45 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: gepocheerde vis in kokosmelk met paksoi en boekweitnoedels & quinoasalade met geitenkaas en shiitakes.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een meisje komt na school niet thuis. Er zou een verband kunnen zijn met een eerdere verdwijningszaak. Eric en Brigitte pakken het dossier grondig aan.
«
»
12:30 Lisa
Jonas wil en zal te weten komen wie van zijn personeel de journaliste van Twentyfourseven zo onbeschaamd heeft ingelicht. Katja krijgt een vreemde jobaanbieding.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Wils breekt de onderhandelingen met Fashion af. Lars en Peter leggen de schuld bij Véronique, maar zij beweert dat Simon hiervoor schuld treft. Jan gaat gebukt onder schuldgevoelens.
«
»
14:05 David
Lotte heeft David meegenomen naar Antwerpen. Hij kijkt zijn ogen uit in de grootstad en is onder de indruk van het kraakpand, waar schilder Tom Leffebure woont.
«
»
14:35 David
Delphine heeft nood aan vaderlijke raad na haar discussie met Casper. Laura is erg suf en in de war na een bezoek van Tessa. Tim maakt zich zorgen en hij alarmeert Quinten en zijn oudste zus.
«
»
15:00 Night Shift
Een patiënt is blootgesteld aan radioactieve straling, wat tot chaos leidt bij de nachtdienst. TC ziet zich genoodzaakt om het volledige ziekenhuis in quarantaine te plaatsen.
«
»
15:50 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:05 Cougar Town
Jules en de groep maken plannen voor een gezamenlijke vakantie. Wanneer Travis halsoverkop naar Hawaï verhuist, besluiten ze achter hem aan te gaan en daar hun vakantie door te brengen.
«
»
16:25 Cougar Town
Jules en de groep maken plannen voor een groepsvakantie. Wanneer Travis halsoverkop naar Hawaï verhuist, besluit de groep hem achterna te gaan en daar hun vakantie door te brengen.
«
»
16:50 Aspe
Onderzoeksjournalist Gert De Loo komt de onrustwekkende verdwijning aangeven van klokkenluider Manuel Van Damme. Van Damme was De Loo's belangrijkste informant.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Tijdens een patrouille treffen Eric en Brigitte een gewonde man aan op straat. De rechercheurs trachten te achterhalen wat er juist is gebeurd.
«
»
18:25 Lisa
De Drift-campagne loopt op zijn eind en blijkt geen onverdeeld succes. Lisa lucht haar hart bij Pilar.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:05 Familie
Cédric deelt zijn bevindingen met Mathias en brengt hem zo op ideeën. Mieke organiseert een avondje uit voor haar en Niko. Hanne ontdekt dat het bij elkaar gezamelde geld plots verdwenen is.
«
»
20:35 De MUG
Eén jaar lang ging een cameraploeg op pad met de artsen en verpleegkundigen van de spoeddienst van het AZ Sint Lucas in Gent. Ze trokken mee naar de plaatsen waar het noodlot toesloeg.
«
»
21:40 Holland - België
Guga Baúl en Koen Wauters strijden onder leiding van Louis Talpe tegen het team van Ruben Nicolai met daarin Gwen van Poorten en Martijn Koning.
«
»
23:15 Telefacts
Als jonge transgender is het niet gemakkelijk om aan je transitie te beginnen. Je moet vooral veel geduld hebben, want de wachtlijsten zijn erg lang.
«
»
00:00 Night Shift
Een patiënt is blootgesteld aan radioactieve straling, wat tot chaos leidt bij de nachtdienst. TC ziet zich genoodzaakt om het volledige ziekenhuis in quarantaine te plaatsen.
«
»
00:55 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers