TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Selina neemt Maja in vertrouwen en praat met haar over een mogelijk huwelijk met Christoph. Het lukt Rosalie maar niet om Michael te vertellen over de chantage.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 The Mechanics of Love
Matti keert terug naar haar geboortestad voor een bruiloft. In de autogarage van haar vader loopt ze een oude vlam tegen het lijf. Door deze gebeurtenis komt Mattilynn voor een lastige keuze te staan.
«
»
16:10 Modern Family
Wanneer DeDe langskomt voor een verrassingsbezoek, raken Mitchell en Cam het eens over haar invloed op hun leven. Phil, Luke, Alex en Haley hebben slecht nieuws voor Claire.
«
»
16:35 White Collar
Peter moet een onopgeloste diefstal van enkele Welshe gouden munten opnieuw onderzoeken. Dat brengt hem in een lastig parket, want niemand minder dan Neal blijkt de dader te zijn.
«
»
17:25 Modern Family
Mitchell gaat samen met Phil naar Hero-Con, verkleed als hun favoriete personages van de serie 'Clash of Swords'.
«
»
17:55 Modern Family
De familie Pritchett-Dunphy-Tucker zorgt voor heel wat vuurwerk bij de jaarlijkse optocht voor Onafhankelijkheidsdag, waarvan Jay de aanvoerder mag zijn.
«
»
18:25 Parks & Recreation
Leslie organiseert een kampeertripje om te brainstormen over nieuwe ideeën. Chris keert terug naar Pawnee als tijdelijke stadsmanager en dat brengt Ann nog meer in verwarring.
«
»
18:55 The Simpsons
Wanneer Marge Bart zonder haar naar het park laat gaan, wordt ze gearresteerd omdat ze hem alleen heeft gelaten.
«
»
19:20 The Simpsons
Bart krijgt op school te horen dat zijn volgende geschiedenistest beslist beter moet zijn, want dat hij anders het jaar moet overdoen.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Hondo en het team proberen een gijzelingsactie van een voormalig veroordeelde onder controle te houden. Streets liefdesleven loopt niet van een leien dakje. Chris wil hem helpen.
«
»
20:40 Colombiana
Als klein meisje was Cataleya getuige van de meedogenloze moord op haar ouders, nu is ze een ijskoude huurmoordenaar die wraak wil nemen op de drugskoning die haar leven verwoestte.
«
»
22:45 Get Carter
Maffiahulpje Jack Carter keert terug naar zijn geboorteplaats Seattle, waar hij ontdekt dat de dood van zijn broer geen ongeluk was. Hij neemt zich voor de moordenaars op te sporen en wraak te nemen.
«
»
00:35 S.W.A.T.
Hondo en het team proberen een gijzelingsactie van een voormalig veroordeelde onder controle te houden. Streets liefdesleven loopt niet van een leien dakje. Chris wil hem helpen.
«
»
01:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers