
TVgids - njam!
Andere zender »
05:40 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
06:05 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst deelt het fornuis vandaag met chef Bert Meewis van restaurant Slagmolen. De chef heeft een heerlijk sappig kalfsribstuk meegenomen.
«
»
06:35 | De dagschotel |
Jan Tournier - Brandade met kabeljauw en waterkers
«
»
06:45 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een vrouw die zich in haar smakelijke Gentse accent laat hore(n): Moerman Lore. Ze maakt een gerecht met haar lievelingsvis makreel.
«
»
07:10 | De gastentafel |
Vandaag met Jan Buytaert.
«
»
07:45 | Veldvers |
De beste groentechef van België Nicolas Decloedt is terecht fier op de Belgische tomaat en maakt er vandaag een frisse noedelsalade mee.
«
»
08:00 | De Wereldkeuken |
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
08:45 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de man die al jaren pannen en potten breekt tijdens elk tv-seizoen: De Pauw Jeroen! Hij maakt van knolselder ravioli en houdt het verder ook helemaal veggie.
«
»
09:10 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
09:45 | De Zomerkeuken |
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
10:15 | Peppe's Sicilië |
Elk dorp in Sicilië heeft zijn graanvelden en graanmolens. Dat was honderden jaren geleden al zo en dat is ook nu nog het geval.
«
»
10:40 | De zomertafel |
Bart Desmidt en Jeroen De Pauw maken zomerse gerechten.
«
»
11:10 | Het weekmenu |
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
12:00 | De dagschotel |
Dagny Rós Ásmundsdóttir - Visballetjes met frisse koolsalade.
«
»
12:15 | De hofleverancier |
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
12:40 | Roger van Damme: Bakken |
Roger van Damme staat ook vandaag in zijn bakkersmolen. Geen zoetigheden deze keer, maar wel een hartige en authentieke quiche lorraine.
«
»
13:05 | Culinair Thailand |
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
13:25 | Karola's Kitchen |
Koken doet je reizen. En vandaag neemt Karolien ons mee naar Azië. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van homemade currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep draait én als apero serveert. Dubbele pret!
«
»
13:45 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
14:20 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Jan Buytaert: Chips, Bart Desmidt: Humus, Johan Segers: Pommes duchesses, Roger van Damme: coulis bosvruchten
«
»
14:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
15:30 | Tot op de graat |
In deze aflevering van Tot op de graat mag Johan Segers proeven van echte Belgische mosselen, die in onze Noordzee leven.
«
»
15:50 | Soep! |
Aardpeersoep met truffel / Tomaten basisilicumsoep
«
»
16:10 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
16:30 | Toasted! |
De IJslandse schone Dagny Ros bereidt haar fameuze Roast Beef Wrapper en Dominique zet iedereen in vuur en vlam met zijn Geitenbreier.
«
»
16:55 | De zomertafel |
Dagny Ros & Peppe maken zomerse gerechten.
«
»
17:30 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
17:45 | De Sterrenkaart - Nederland |
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
18:20 | Nuances |
Vandaag staat er een vegetarisch gerecht op het menu op basis van Parmezaanse kaas waar hij ook een cakeje van ondermeer dragon en peterselie aan toevoegt.
«
»
18:50 | Het weekmenu |
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
19:35 | Peppe's Pizza |
Het zijn de beste kokkinnen ter wereld: onze grootmoeders, nonna in het Italiaans. Chef Peppe legt de lieve dames enorm graag in de watten en bakt dan ook speciaal voor hen een pizza nonna.
«
»
19:45 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
In deze aflevering gaat Johan Segers langs bij de beenhouwerij van Benny om er alle geheimen van een goed stuk spek te achterhalen.
«
»
20:05 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag met chef Bart Desmidt. Vis van de dag is de schelvis, een betaalbare en vooral lekkere kabeljauwachtige vis.
«
»
21:15 | Tot op de graat |
Vandaag gaat Johan Segers aan de slag met een indrukwekkende vis uit onze Noordzee: de rog.
«
»
21:35 | A la carte |
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één.
«
»
21:55 | Soep! |
Witloofsoep / Goulashsoep
«
»
22:10 | Panklaar |
Vandaag: traditie ten top.
«
»
22:30 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de man die kookt met passie en heel zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt bosduif met aard-én appelpuree. Een gerecht met een prachtig persoonlijk verhaal.
«
»
23:25 | Op hete kolen |
Vandaag belooft een leuke dag te worden, want het vaste barbecueteam van chef Michaël Vrijmoed komt op bezoek.
«
»
23:50 | Pasta & risotto |
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus.
«
»
00:10 | Culinair Thailand |
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
00:35 | A la carte |
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één.
«
»
01:00 | Tot op de graat |
Vandaag zijn er palingen in de netten van de vissers gezwommen en dat is eerder uitzonderlijk, want de paling is eigenlijk een zoetwatervis.
«
»
01:20 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag met chef Bart Desmidt. Vis van de dag is de schelvis, een betaalbare en vooral lekkere kabeljauwachtige vis.
«
»
01:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken een man die kookt én onderneemt, zeg gerust: hij is een all-in, Ballieu Wim!
«
»
02:15 | In de Mix (magazine Njam) |
Met o.m. Steffi Vertriest: Limonade met sinaasappel en gember, Cake - Julie Van den Driesschen : Appel crumble cake.
«
»
02:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag met chef Bart Desmidt. Vis van de dag is de schelvis, een betaalbare en vooral lekkere kabeljauwachtige vis.
«
»
03:10 | Tot op de graat |
Vandaag gaat Johan Segers aan de slag met een indrukwekkende vis uit onze Noordzee: de rog.
«
»
03:25 | A la carte |
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één.
«
»
03:45 | Panklaar |
Vandaag: traditie ten top.
«
»
03:55 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
04:20 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de man die kookt met passie en heel zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt bosduif met aard-én appelpuree. Een gerecht met een prachtig persoonlijk verhaal.
«
»
04:45 | Op hete kolen |
Vandaag belooft een leuke dag te worden, want het vaste barbecueteam van chef Michaël Vrijmoed komt op bezoek.
«
»
05:05 | Pasta & risotto |
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus.
«
»
05:20 | Culinair Thailand |
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
05:45 | A la carte |
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één.
«
»