TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Johnny & Tracey, Sarge & Stacey Louise, Michael & Felicity en Mark & Kaitlyn.
«
»
08:00 Tommy Teleshopping
«
»
10:00 Hell's Kitchen
Voor de teamopdracht krijgen de chefs 40 minuten de tijd om hun eigen interpretatie van zes Zuidelijke gerechten te bereiden.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:45 Blind getrouwd USA
Acht singles uit Charlotte, North Carolina, leggen hun lot in handen van experten Pepper Schwartz, Calvin Roberson en Viviana Coles. Hoe gingen zij te werk?
«
»
14:30 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Johnny & Tracey, Sarge & Stacey Louise, Michael & Felicity en Mark & Kaitlyn.
«
»
15:25 Neighbours
Kyle wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Bea inspecteert het voertuig. Ze doet een verrassende ontdekking in de stuurkoppeling en stapt met haar bevindingen naar de politie.
«
»
15:50 Sturm der Liebe
Pas wanneer Maja haar het hele verhaal over Cornelius vertelt, kan Selina alles geloven. Ze heeft tijd nodig om alles te verwerken. Christoph merkt dat er iets niet klopt.
«
»
16:50 Achter gesloten deuren
Minka en Arjan hebben een open relatie. Dat denkt Arjan tenminste. Minka heeft nog nooit een onenightstand gehad en ze wil ermee stoppen.
«
»
17:40 Hell's Kitchen
Na de schokkende veranderingen van chef-kok Ramsay moeten de chefs samenwerken om zo goed mogelijk te presteren. Ze zullen een speciaal menu bereiden voor het International Ballroom Invitational-event
«
»
18:35 De Pfaffs
Terwijl Nicolas aan het werk is, gaat Debby met Keano op zoek naar de spelconsole die ze de jongen had beloofd. Lyndsey gaat met Bruce en Fay naar het autosalon om papa te verrassen.
«
»
19:15 Home and Away
Jasmine vindt de aanwezigheid van Kieran moeilijker dan gedacht en maakt zich zoveel mogelijk uit de voeten. Ryder heeft een hartig woordje met Nikau, en dat blijft niet zonder gevolgen.
«
»
19:45 De Alarmcentrale: Pech Onderweg
Realityreeks.
«
»
20:45 De Meilandjes zonder Centen
De familie gaat aan de slag met het inrichten van hun nieuwe woning en krijgt te horen welk bedrag zij per week te besteden hebben.
«
»
21:40 Achter de sterren
Nu Botanic Sanctuary Antwerp bijna volledig afgewerkt is, wordt er een proefslaap georganiseerd. Chef Gert De Mangeleer en maître-sommelier Joachim Boudens organiseren vanavond een testservice.
«
»
22:30 World's Most Luxurious Holidays
Documentaire.
«
»
23:30 De Alarmcentrale: Pech Onderweg
Realityreeks.
«
»
00:20 Ambulance
Dokter Ian en verpleegster Nikki worden tijdens hun nachtshift geconfronteerd met de gevolgen van jeugddelinquentie; een dertienjarige werd neergestoken.
«
»
01:20 Tommy Teleshopping
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers