TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Brandweerman Sam
«
»
06:00 Moominvalley
De lente laat nog op zich wachten terwijl de Moomins al uit hun winterslaap zijn. Meneer Flits, een sportieve macho verschijnt in de Moominvallei en daagt Moomintrol uit voor een skiwedstrijd.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Plop heeft het heel druk vandaag. Lui zal een handje toesteken en het lakentje strijken, terwijl Plop hout gaat sprokkelen. Maar Lui is moe, zo moe.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Kwebbel en Plop bouwen een mooi kaartenhuis. Lui en Klus willen biljarten. Om het kaartenhuisje te beschermen, stuurt Plop de twee naar boven om te spelen.
«
»
06:35 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
06:55 Hallo K3
Wanneer blijkt dat na het toiletbezoek Karens grote boodschap niet wil doorspoelen, slaat Kristel in paniek. Ze heeft zo meteen een date en die mag dat absoluut niet zien.
«
»
07:25 Skilz
De toestand van Sofie wordt steeds slechter, in haar hoofd zien we hoe zij en haar drie vrienden jaren geleden de bewuste meteoriet op een nabij gelegen strand aantroffen.
«
»
07:35 Skilz
Onze vier vrienden houden crisisberaad, het is namelijk van cruciaal belang te achterhalen wie de steen voor hun neus heeft weggekaapt.
«
»
07:50 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:25 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:50 Verhalen uit Arcadia: 3 Onder
Een paar tienerkoninklijken en hun lijfwacht ontsnappen van hun thuisplaneet en proberen zich op aarde te mengen.
«
»
09:10 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Fish and chips à la Bekkari met tartaarsaus & dessertcarpaccio met oranjebloesemwater.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Eric en Brigitte betrappen een wildplasser. Wanneer blijkt dat de man geen papieren kan voorleggen, vermoeden ze dat er meer aan de hand is.
«
»
12:25 Lisa
Vic ontrafelt een geheim van Lisa. Lars treft de laatste voorbereidingen voor de campagnestunt voor Drift. Arthur wordt opnieuw geconfronteerd met zijn belager.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Mieke hakt een belangrijke knoop door. Emma wil meer romantiek en passie in haar relatie, maar Guido heeft zo zijn redenen om afstand te houden.
«
»
14:10 David
Pieter begrijpt niet dat zijn toekomstig schoonvader rustig blijft nu Sofie naar de Caraïben wil reizen om David terug te halen. Herman doet de tirade af als jaloezie.
«
»
14:35 David
David blijft Sofie op zijn eiland missen. Hij weet echter niet dat zij naar hem onderweg is. Pieter weet dit wel en is woedend. Herman maant zijn toekomstige schoonzoon aan tot kalmte.
«
»
15:10 Night Shift
Nadat een boer per ongeluk zijn vrouw neerschoot, proberen TC, Kenny en Paul tevergeefs de vrouw nog te redden.
«
»
16:05 Cougar Town
Bobby voelt zich genegeerd wanneer Travis Grayson om liefdesadvies vraagt. Ellie vindt haar gelijke in de barman van een nieuwe wijnbar. Laurie blijft logeren bij Jules, die alle remmen losgooit.
«
»
16:25 Cougar Town
Grayson vraagt zich af waarom Andy problemen heeft met hem. Bobby wacht angstig het moment af waarop de bende hem begint te plagen met zijn nieuwe vriendin.
«
»
16:45 Aspe
Joerie Corneels wordt op klaarlichte dag in zijn appartement neergeschoten met een jachtgeweer, zonder dat een van de buurtbewoners iets heeft gehoord of gezien.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een visser heeft iets ongewoons opgevist uit de visvijver. Koen en Tineke gaan op zoek naar de rechtmatige eigenaar. Floor en Velimir worden opgeroepen voor een kabouterdiefstal.
«
»
18:25 Lisa
Lisa staat er helemaal alleen voor. Katja begrijpt niet dat ze Gert verdedigt. Lars slaagt erin Olivia mee te slepen in een spannend avontuur.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:05 Familie
Véronique past vandaag op Victor, zeer tegen de zin van Mathias. Het plan van Koen lijkt vruchten af te werpen. Rudi dreigt het geheim van Quinten aan Hanne te vertellen.
«
»
20:35 Huis Gemaakt
De koppels zetten de laatste rechte lijn in om hun tuin af te werken. De klussers staan er deze keer niet alleen voor. Ze mogen namelijk één iemand uitnodigen om een dagje te komen helpen.
«
»
21:55 Alloo bij
Vandaag neemt Luk Alloo Karen Damen mee op een nostalgische tocht doorheen haar verleden. Ze trekken naar DPG Media om een jarige Regi te verrassen in de radiostudio.
«
»
23:10 Blind gesprongen
Drie maanden geleden begon voor Senne, Jessica, Elia, Fred en Sana een groot, life-changing avontuur. Alle vijf sprongen ze blind in een nieuwe job, die ze niet zelf mochten kiezen.
«
»
00:20 Night Shift
Nadat een boer per ongeluk zijn vrouw neerschoot, proberen TC, Kenny en Paul tevergeefs de vrouw nog te redden.
«
»
01:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Brandweerman Sam
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers