
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | Tot op de graat |
Vandaag lijkt het wel of er een goudvis bij de vangst van de vissers zit. Een prachtige, rode vis met sierlijke vinnen en schubben.
«
»
06:10 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst maakt vandaag verse tagliatelle met de Italiaans-Genkse koning van de pasta: chef Peppe Giacomazza.
«
»
06:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de zoete badboy en getatoeëerde braverik: Persoone Dominique!
«
»
07:00 | In de Mix (magazine Njam) |
Jeroen De Pauw en Julie Van Den Driesschen kiezen vandaag volop voor zoete zaligheden. Alexia Stevens en Steffi Vertriest houden de balans met een gezonde maaltijd.
«
»
07:30 | De smaaktoerist |
België en Bier. Het is een geslaagd huwelijk. Vandaag bezoekt onze smaaktoerist Jeroen De Pauw een microbrouwerij in de Ardennen.
«
»
08:00 | Op hete kolen |
De zon schijnt en dat is goed nieuws voor Michaël Vrijmoed: onze barbecuechef heeft vandaag 6 goede vrienden uitgenodigd om gezellig te komen barbecueën.
«
»
08:25 | Toasted! |
Mix de looks van de IJslandse Dagny Ros Asmundsdottir met de rock-'n-rol van chocolatier Dominique Persoone en je krijgt magie op je bord.
«
»
08:55 | Beach Barbecue |
Hoewel de weergoden Dagny Ros vandaag niet echt gunstig gezind zijn, wordt het toch een zomers eetfestijn op het strand.
«
»
09:15 | De sterrenkaart |
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
09:50 | Nuances |
Vandaag staat er bouillabaise op het menu, maar ook deze keer maakt Thierry er een eigen interpretatie van!
«
»
10:20 | Tot op de graat |
Ook Johan Segers heeft zo zijn favorietjes en de zonnevis is er één van.
«
»
10:40 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
11:25 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
12:00 | De dagschotel |
Vandaag maakt Johan Segers een Irish stew.
«
»
12:15 | Karola's Kitchen |
Peulvruchten zijn vaak buitenbeentjes, maar ze verdienen echt een plek in jouw voorraadkast. Daarom maakt Karolien vandaag een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
12:45 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst maakt vandaag verse tagliatelle met de Italiaans-Genkse koning van de pasta: chef Peppe Giacomazza.
«
»
13:25 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Het deel van het varken dat we het vaakst tussen onze boterham eten, is ongetwijfeld de ham. Gerookt, gedroogd of gekookt, altijd even lekker.
«
»
13:50 | A la carte |
Iedereen heeft wel een gerecht dat hem doet terugdenken aan vroeger. Iets wat moeder of grootmoeder klaarmaakte en waar je gek op was, en wat niemand anders op die manier kon bereiden.
«
»
14:10 | Panklaar |
Vandaag: Witloof in hesp, gepimpt met asperges.
«
»
14:30 | Lekker lang leven |
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
14:55 | Pasta & risotto |
Steffi maakt de groenste risotto ter wereld, uiteraard met een massa lekkere en gezonde groenten.
«
»
15:10 | De zomertafel |
Jan Buytaert & Johan Segers maken zomerse gerechten.
«
»
15:45 | Veldvers |
Witloof kennen we ook als het witte goud. En dat vindt topchef Nicolas Decloedt niet overdreven! Hij maakt van witloof uit volle grond verrassende cannelloni.
«
»
16:05 | Gin & Tonic, around the world in 80 gins |
In deze aflevering komt tv-presentatrice Cath Luyten naast Hanne aan de toog zitten. Naast lachen en haar man Frank Raes liefkozen, is ook gin-tonic drinken een van haar favoriete bezigheden.
«
»
16:15 | De Wereldkeuken |
Maak je tafel al maar leeg want vandaag neemt José ons mee naar zijn Spanje. Wat resulteert in een tafel vol heerlijke tapas!
«
»
17:05 | Beach Barbecue |
Bart Desmidt speelt een thuismatch vandaag, want hij steekt de barbecue aan op het strand van Knokke-Heist.
«
»
17:30 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
17:45 | De gezonde goesting |
Vandaag serveert healthy Steffi de perfecte camouflagetechnieken om de kids stiekem groenten & fruit te doen eten.
«
»
18:15 | Apero-Dining |
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
18:55 | Karola's Kitchen |
Peulvruchten zijn vaak buitenbeentjes, maar ze verdienen echt een plek in jouw voorraadkast. Daarom maakt Karolien vandaag een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
19:25 | Tot op het Bot: Het Rund |
Jaren geleden heeft iedereen het ongetwijfeld gegeten, maar de laatste tijd is het niet meer zo populair: de uier!
«
»
19:45 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
20:15 | Roger van Damme: Bakken |
Roger van Damme bewees zich al als topdessertenman. Maar ook met de deegroller en de oven kan hij als geen ander overweg. Vandaag toont hij ons hoe we een croissant maken.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag met Noordzeechef Bart Desmidt. De chef toont Gert hoe je aan de slag kan gaan met inktvis. De romp en tentakels krijgen van Bart een tweesterrenbehandeling.
«
»
21:10 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Het is geen evident product, maar wel de absolute favoriet van Johan Segers: varkensoren.
«
»
21:35 | Soep! |
Fazantenroomsoep / Pompoensoep met gember en sinaasappel
«
»
21:55 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Peppe Giacomazza - Passata / Bart Desmidt - Ceasar Dressing / Julie Baekelandt - Madeleines / Dagny Ros Asmundsdottir - Yoghurt Ice cream.
«
»
22:20 | Toasted on Wheels! |
De foodtruck van Dagny Ros en Dominqiue draait op volle toeren in hartje Gent. Op hun gewaagd menu staan vandaag: ontbijtwafels met spek, smörrebröd Tuna Smelt en Chocolade Pasta met exotisch fruit.
«
»
22:45 | Veldvers |
De ster van de dag is de bloemkool. Echt een gouwe ouwe. Topchef Nicolas Decloedt serveert de geroosterde kool vandaag met pickles en parelgerst.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de ladychef die helemaal hot en happening is in de Hasseltse city, Breysem Anne-Sophie. Ze maakt varkensvlees en een geitenkaasrollade met filet de saxe.
«
»
23:25 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
00:00 | Pasta & risotto |
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus.
«
»
00:20 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Jan Buytaert - Chutney / Peppe Giacomazza - Bolognesesaus / Julie Baekelandt - Opgelegde citroenen / Dominique Persoone - Limonade.
«
»
00:50 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
01:10 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag met Noordzeechef Bart Desmidt. De chef toont Gert hoe je aan de slag kan gaan met inktvis. De romp en tentakels krijgen van Bart een tweesterrenbehandeling.
«
»
01:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een chef die eigenlijk tussen de boeken is gebore(n): Moerman Lore! Ze maakt kabeljauw klaar in de oven en combineert die met couscous, pompelmoes en granaatappel.
«
»
02:05 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
02:15 | In de Mix (magazine Njam) |
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
02:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag met Noordzeechef Bart Desmidt. De chef toont Gert hoe je aan de slag kan gaan met inktvis. De romp en tentakels krijgen van Bart een tweesterrenbehandeling.
«
»
03:05 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Het is geen evident product, maar wel de absolute favoriet van Johan Segers: varkensoren.
«
»
03:25 | Soep! |
Fazantenroomsoep / Pompoensoep met gember en sinaasappel
«
»
03:45 | Toasted on Wheels! |
De foodtruck van Dagny Ros en Dominqiue draait op volle toeren in hartje Gent. Op hun gewaagd menu staan vandaag: ontbijtwafels met spek, smörrebröd Tuna Smelt en Chocolade Pasta met exotisch fruit.
«
»
04:05 | Veldvers |
De ster van de dag is de bloemkool. Echt een gouwe ouwe. Topchef Nicolas Decloedt serveert de geroosterde kool vandaag met pickles en parelgerst.
«
»
04:15 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de ladychef die helemaal hot en happening is in de Hasseltse city, Breysem Anne-Sophie. Ze maakt varkensvlees en een geitenkaasrollade met filet de saxe.
«
»
04:40 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
05:05 | Pasta & risotto |
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus.
«
»
05:20 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Jan Buytaert - Chutney / Peppe Giacomazza - Bolognesesaus / Julie Baekelandt - Opgelegde citroenen / Dominique Persoone - Limonade.
«
»
05:45 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»