TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:45 Sturm der Liebe
Cornelius zet Erik onder druk met een anonieme dreigbrief. Erik en Ariane zijn bang en proberen alle bewijzen tegen Erik te vernietigen. Dan beseffen ze dat ze bespied worden.
«
»
11:35 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:05 The adjustment bureau
Nadat de veelbelovende jonge politicus David verliefd is geworden op de mooie balletdanseres Elise, ontdekt hij dat een mysterieuze overheidsinstantie probeert hun relatie tegen te houden.
«
»
16:00 Modern Family
Gloria moet Phil met spoed naar het ziekenhuis brengen vanwege enorme maagpijn en ze roept de hele familie bij elkaar om bij hem te zijn.
«
»
16:25 White Collar
Neal gaat opnieuw undercover, maar dit keer als een butler. Het plan bestaat erin een bedrieger te pakken die het fortuin van een familie in Manhattan wil stelen.
«
»
17:15 Modern Family
Op Valentijnsdag verpesten Mitch en Cam de date van Luke. Jay en Gloria doen aan een rollenspel en Joe is verliefd op Claire.
«
»
17:40 Modern Family
Wanneer Jay Gloria hoort praten over haar seksleven, wordt hij onzeker. Mitchell heeft een nieuwe job en organiseert een feestje om zijn gram te halen bij Cams vriend.
«
»
18:10 Parks & Recreation
Wanneer Ron en Tammy een punt zetten achter hun relatie, besluit Tom om opnieuw zijn kans te wagen. Leslie vreest het ergste.
«
»
18:40 The Simpsons
Lisa wil de carrière van een dakloze folkmuzikant lanceren. Ondertussen probeert Homer de kat des huizes te redden die zich in de nesten heeft gewerkt.
«
»
19:05 The Simpsons
Lisa wordt dierenartsassistente. Ook Marge ondergaat ondertussen een belangrijke carrièrewending en neemt een job aan als poetsvrouw van plaats delicten.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Het team werkt samen met de Dienst Immigratie en Douane voor een grote arrestatie. Jessica voelt de gevolgen van haar hervormingsvoorstel.
«
»
20:35 Identity Thief
De onuitputtelijke geldbron waarmee Diana haar blitse levensstijl financiert is niet van haar, maar van Sandy Patterson, een doodbrave burger wiens identiteit ze gestolen heeft.
«
»
22:45 I Am Wrath
De politie slaagt er maar niet in om de moordenaars van Vivian, de vrouw van de werkloze ingenieur Stanley, op te pakken. Hij besluit het recht in eigen handen te nemen en heeft maar één doel: wraak.
«
»
00:25 S.W.A.T.
Het team werkt samen met de Dienst Immigratie en Douane voor een grote arrestatie. Jessica voelt de gevolgen van haar hervormingsvoorstel.
«
»
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers