TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Brandweerman Sam
«
»
06:05 Moominvalley
Tekenfilm.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Terwijl Lui een dutje doet, speelt Plop met de katapult. Klus wil ook het speeltje uitproberen en wel meteen. De kabouters krijgen ruzie en beginnen te vechten.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Plop wil zijn vriendjes verrassen met een glas overheerlijke Plopmelk. Klus wil zijn paddestoeltje opknappen en gebruikt daarvoor cement. Het cement komt echter niet op de juiste plaats terecht.
«
»
06:35 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:00 Hallo K3
Wanneer Karen de weddenschap aangaat om 48 uur zonder gsm te leven, ontdekken Kristel en Josje al snel dat ze valsspeelt. Ze stuurt met een andere gsm berichtjes naar Bas.
«
»
07:30 Skilz
Quinten is al vroeg uit de veren in het subtropisch park, hij moet tenslotte fris zijn om de hele dag aan nieuwe muziek te werken. Kamiel, Lara en Sofie denken daar anders over.
«
»
07:40 Skilz
De sfeer tussen onze vier vrienden is beneden alle peil. Na hun mislukte missie is het tijd om al hun kaarten op tafel te leggen. Wanneer blijkt dat hun gaven het niet meer doen, ontstaat er paniek.
«
»
07:55 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:35 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:55 Verhalen uit Arcadia: 3 Onder
Een paar tienerkoninklijken en hun lijfwacht ontsnappen van hun thuisplaneet en proberen zich op aarde te mengen.
«
»
09:20 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:30 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:45 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: citroenkip met zoete aardappel, wortelslierten en spinazie & golden milk.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke houden een snelheidscontrole wanneer er plots een paard zonder ruiter voorbij galoppeert. Floor en Velimir onderzoeken een kunstroof.
«
»
12:30 Lisa
Lisa is niet blij wanneer ze hoort wie Jonas in vertrouwen heeft genomen over haar geheim. Suzanne heeft nagedacht over Eriks voorstel. Stemt ze toe of niet?
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Bart heeft de familie belangrijk nieuws mee te delen. Leen ontdekt dat Mieke liegt en confronteert haar hiermee. Guido wil zijn mannetje staan tegenover Ronald en zijn deel van het geld achterhouden.
«
»
14:10 David
Stijn is bereid ver te gaan om zijn mandaat van WAC-voorzitter te kunnen verlengen. Pieter stelt zijn ouders voor om Welvapharma te gaan leiden, zodat zij hun huwelijk nieuw leven kunnen inblazen.
«
»
14:35 David
Bij het WAC worden de stemmen geteld. Robby is met een smoes binnengedrongen in de leefwereld van Maaike, de testpersoon van het slaapmiddelonderzoek met lichamelijke klachten.
«
»
15:05 Night Shift
Nu Tophers leven aan een zijden draadje hangt, wordt TC gekweld door herinneringen aan de dood van zijn broer in Afghanistan.
«
»
16:05 Cougar Town
Jules zegt voor het eerst tegen Grayson dat ze van hem houdt, maar krijgt niet het antwoord dat ze wil horen. Ellie en Laurie spannen samen om het optimisme van Andy te bestrijden.
«
»
16:25 Cougar Town
Jules helpt Bobby meer zelfvertrouwen te krijgen. Ze denkt dat dat kan lukken door zijn boot op te knappen en die te water te laten.
«
»
16:45 Aspe
Een overval op een spaarbank loopt verkeerd af. De directeur slaagt erin een van de overvallers neer te schieten, maar kan niet beletten dat een aanzienlijke som geld wordt gestolen.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een kinderlokker is actief in de buurt. Na een eerder mislukte poging slaagt hij erin een jongen te ontvoeren.
«
»
18:20 Lisa
Jonas staat op het punt zijn belofte aan Lisa te breken. Olivia gooit zich opnieuw in het avontuur met een andere man. Remco krijgt verontrustend nieuws.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:05 Familie
Lars maakt kennis met Evelyne. Benny haalt alles uit de kast om Brahim te helpen met zijn date. Tot het afhuren van de Foodbar toe.
«
»
20:35 Huis Gemaakt
Vandaag nemen de koppels hun tuin onder handen. Ze krijgen daarvoor twee weekends de tijd. Bartel Van Riet, Vlaanderens bekendste tuinexpert, brengt de koppels een bezoekje en helpt hen.
«
»
21:45 Andy op patrouille
Het paradijselijke Aruba staat vooral bekend om zijn parelwitte stranden en kokospalmen. Andy ontdekt dat het politiewerk hier wel erg verschilt van wat hij gewoon is in Brussel.
«
»
22:45 Boer zkt vrouw
Na boer Garry en zijn uitverkorene Els, is het nu de beurt aan William en Amber om enkele dagen van elkaar te genieten in een romantische setting. Een ideale kans om naar elkaar toe te groeien.
«
»
23:55 Night Shift
Nu Tophers leven aan een zijden draadje hangt, wordt TC gekweld door herinneringen aan de dood van zijn broer in Afghanistan.
«
»
00:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Brandweerman Sam
«
»
05:55 Moominvalley
Moomintroll wordt te vroeg wakker en moet een strenge winter overleven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers