TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:50 Sturm der Liebe
Selina ontdekt dat Christoph tegen haar gelogen heeft en dat hij achter de chantagevideo zit. Als hij Selina niet wil verliezen, zal hij de originele video online moeten zetten.
«
»
11:35 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:05 Total Recall
Arbeider Douglas Quaid leidt een saai leven. Hij besluit een bezoek te brengen aan Rekall, een bedrijf dat verlangens kan omzetten in echte herinneringen.
«
»
16:10 Modern Family
Wanneer Claire kans maakt op Pritchett's Closets, verwacht Jay waardering voor zijn bijdrage en beloont hij zichzelf met een feestje. De ex-vriendin van Pam is terug.
«
»
16:35 White Collar
Neal wordt gechanteerd en moet voor Hagen een hoofdstuk uit een waardevol boek stelen. Met zijn nieuwe FBI-partner, die elke beweging van hem volgt, wordt dat echter niet eenvoudig.
«
»
17:25 Modern Family
Wanneer Claire een lucratieve deal sluit voor Pritchett's Closets, beloont Jay zichzelf met een feestje. De ex-vriend van Pam is terug om zijn familie voor zich te winnen.
«
»
17:50 Modern Family
Claires verzoek om een schuurtje voor zichzelf te mogen bouwen in de achtertuin wordt afgewezen door de vereniging van eigenaren, en alleen Luke en Phil weten waarom.
«
»
18:20 Parks & Recreation
Leslie krijgt de griep net vóór een belangrijke fondsenwerving voor het Harvest Festival. Chris probeert te voorkomen dat hij ook besmet raakt. Ron huurt Andy in als vervanger voor April.
«
»
18:50 The Simpsons
Wanneer Homer zijn job verliest door een post op sociale media van Marge, gaat hij aan de slag als afwasser in een Grieks restaurant.
«
»
19:15 The Simpsons
Bart en schooldirecteur Skinner strijden om de aandacht van Barts nieuwe lerares. Een nieuw zuivelproduct dat Homer bij de Kwik-E-Mart koopt, brengt grote veranderingen teweeg bij Bart en Lisa.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Het team van Hondo werkt samen met een oude bekende om een geheime drugsbende op te rollen.
«
»
20:35 National Treasure: Book of Secrets
Om de naam van zijn betovergrootvader te kunnen zuiveren reist schattenjager Ben Gates de wereld rond, op zoek naar een boek waarin alle Amerikaanse staatsgeheimen staan.
«
»
22:55 Scary Movie 4
Cindy Campbell probeert het verleden van zich af te schudden en heeft nu een baantje als oppas van een oude vrouw wier huis behekst blijkt te zijn.
«
»
00:20 S.W.A.T.
Het team van Hondo werkt samen met een oude bekende om een geheime drugsbende op te rollen.
«
»
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers