TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Johnny & Tracey, Sarge & Stacey Louise, Michael & Felicity en Mark & Kaitlyn.
«
»
08:00 Tommy Teleshopping
«
»
10:00 Keukenrellen USA
De deelnemers bereiden hun eigen gerechten en tackelen dan de eerste teamuitdaging.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:40 Blind getrouwd USA
Binnen twee weken moeten de vier koppels beslissen of ze al dan niet getrouwd zullen blijven. Daarom bespreken ze hun toekomst, en daarbij zijn ook onderwerpen als geld en kinderen onvermijdbaar.
«
»
14:30 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Johnny & Tracey, Sarge & Stacey Louise, Michael & Felicity en Mark & Kaitlyn.
«
»
15:25 Neighbours
Yashvi is vastberaden Neds onschuld te bewijzen en wijst detective Graves op de tegenstrijdigheden in het onderzoek. Hij is onder de indruk van haar bevindingen.
«
»
15:50 Sturm der Liebe
Max wil een taart maken voor Shirin en vraagt Vanessa om hulp. Christoph maakt de originele video openbaar en verliest zo de districtsverkiezingen. Rosalie en Michael vieren hun overwinning.
«
»
16:50 Achter gesloten deuren
Liesbeth wordt verliefd op de Antiliaanse Nigel. Ze verzwijgt de relatie voor haar ouders omdat zij meerdere malen zijn overvallen door Antillianen. Maar dan raakt ze zwanger.
«
»
17:45 Keukenrellen USA
De teams staan voor de allereerste Grand Prix-pannenkoekenuitdaging van 'Hell's Kitchen', en proberen vervolgens een diner te serveren.
«
»
18:35 De Pfaffs
Jean-Marie is in Brazilië om de voetbalsport te promoten. Hij waagt zich aan een vriendschappelijke match met de Brazilian All Stars, maar Jean-Marie heeft ook een verrassing voor de kinderen.
«
»
19:15 Home and Away
Roo licht Alf eindelijk in over de terugkeer van Kieran, maar krijgt niet de reactie waarop ze had gehoopt. Leah begint te twijfelen aan de onschuld van Justin.
«
»
19:45 De Alarmcentrale: Pech Onderweg
Realityreeks.
«
»
20:40 Ik vertrek
We brengen opnieuw een bezoek aan de familie Henebiens die in 2018 een pension in Oostenrijk overnam. En we nemen een kijkje bij David en Gine die in 2019 vertrokken om een B&B te beginnen in Spanje.
«
»
21:45 Villa Zuid-Afrika
Realityreeks over Kathleen Aerts (K3) en haar gezin die een guesthouse openen in Zuid-Afrika.
«
»
22:45 Achter de sterren
In de lente van 2021 ligt er in het historisch hart van Antwerpen een grote bouwwerf. Na de zomer wil het luxehotel haar eerste gasten ontvangen maar de werken gaan moeizaam. De stress neemt toe.
«
»
23:45 De Alarmcentrale: Pech Onderweg
Realityreeks.
«
»
00:35 Dr. Christian Will See You Now
Dr. Jessen praat met Jodie en haar echtgenoot Dan. Jodie lijdt aan endometriose en ze vreest dat de gynaecologische aandoening haar belet om zwanger te geraken.
«
»
01:25 Tommy Teleshopping
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers