
TVgids - njam!
Andere zender »
05:55 | Soep! |
Aardappelsoep met wintertruffel / Blankenbergse Garnalensoep
«
»
06:15 | Smossen mag |
Cel (8 jaar), Thomas (8 jaar) en Luca (10 jaar) maken samen met chef Roger van Damme chips van vergeten groenten, een lekker dipsausje en popcorn.
«
»
06:35 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst krijgt vandaag het gezelschap van chef Olivier de Vinck. Op het menu staat een heerlijke, kruidige pompoensoep. De chef combineert de soep met kikkererwten en gebakken pompoenpitjes.
«
»
07:05 | KLAAR IN 20 minuten |
Bert Meewis maakt vis, spinazie en mousselinesaus in 20 minuten.
«
»
07:30 | De dagschotel |
Jan Tournier - Chinese kip met wilde rijst.
«
»
07:40 | Peppe's Sicilië |
Siculiana is niet groot, maar herbergt wel ongelooflijk veel mooie plekjes.
«
»
08:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken: de chef die Amsterdam met de meest markante horecaconcepten bombardeerde: Michiel van der Eerde! Bereid je smaakpapillen voor op een feest: zalmhaas met chips van krieltjes.
«
»
08:25 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
09:15 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Lang leve het varken en dan ook echt ALLE onderdelen ervan. Vandaag maakt Johan Segers één van zijn favoriete delen van het varken klaar, de poot.
«
»
09:40 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
09:55 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
10:25 | Tot op de graat |
In deze aflevering van 'Tot op de graat' staat de haring centraal, een vis die in de tweede wereldoorlog vele hongerige magen heeft gevuld.
«
»
10:45 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De laatste dag van hun weekend begint ongezien productief op het strand. De boys vangen grote zeebaarzen die meteen in de stamppot mogen.
«
»
11:30 | Karola's Kitchen |
Peulvruchten zijn vaak buitenbeentjes, maar ze verdienen echt een plek in jouw voorraadkast. Daarom maakt Karolien vandaag een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
12:00 | De dagschotel |
Peppe Giacomazza - Zeebaars met venkel
«
»
12:15 | Beach Barbecue |
Chef Bart Desmidt steekt vandaag de barbecue aan op het strand. Op het menu staan heel wat lekkere barbecuehapjes, waaronder Bart's variatie op een hotdog: een 'heten hond'.
«
»
12:40 | De smaaktoerist |
Jeroen De Pauw spreekt af met de pioniers van Belgische kaviaar, scoort aardbeien uit volle grond en kookt met zijn buit tussen de Kempenaren.
«
»
13:05 | De Wereld op je Bord |
Ga gerust zitten voor deze masterclass Turkse mezze tabagi in De wereld op je bord. Ideaal voor een tafel vol superlekkere hapjes.
«
»
13:30 | Peppe's Toscane |
Federico Fazzuoli, de bekende Italiaanse Tv-presentator, heeft als hobby het kweken van de prachtige Toscaanse witte boon zolfino.
«
»
13:55 | De sterrenkaart |
Op 1 mei 1997 begon chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, een restaurant.
«
»
14:30 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
15:00 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
15:30 | Roger van Damme: Bakken |
De geur van de bakker kruipt door je neus, verwarmt je hart en nestelt zich in je kleinste teen. Heerlijk! En als je nu eens zelf voor die bangelijke bakkerslucht zou kunnen zorgen.
«
»
15:50 | Lekker lang leven |
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
16:10 | Nuances |
Thierry Theys bereidt iets lekkers met knolselder, beukenzwam en het malse vlees van een inlandse ree.
«
»
16:35 | Peppe's Sicilië |
Reis samen met Peppe Giacomazza naar Siculiana, naar zijn roots. Siculiana heeft geen haven, daarvoor moet je al enkele kilometers rijden.
«
»
17:00 | Beach Barbecue |
Michaël Vrijmoed steekt vandaag de grill aan op het strand. Hij legt er gemarineerde varkensribbetjes en verse zeebaars op.
«
»
17:30 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
17:40 | Culinair Thailand |
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
18:10 | Karola's Kitchen |
Peulvruchten zijn vaak buitenbeentjes, maar ze verdienen echt een plek in jouw voorraadkast. Daarom maakt Karolien vandaag een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
18:40 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
19:25 | Veggie |
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
19:40 | De dagschotel |
Als kleinzoon van een visser, is zijn grote liefde natuurlijk verse vis. Sterrenchef Bart Desmidt kiest vandaag voor de kabeljauw en maakt er een overheerlijke dagschotel mee.
«
»
19:50 | De hofleverancier |
Driesterrenchef Gert De Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten, die met liefde gekweekt en verzorgd worden door zijn culinair onderlegde tuinman Bart Praet.
«
»
20:20 | Roger van Damme: Bakken |
Iedereen heeft altijd wel een pak koeken in huis voor onverwacht bezoek. Warme bakker van dienst Roger van Damme vult de koekjestrommel deze keer met eigen creaties.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst maakt vandaag een lekkere hap klaar met chef Roger Van Damme. De keukenvrienden koken heerlijke gevulde eitjes met zalm bij elkaar.
«
»
21:15 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Een heerlijke ouderwetse, zelfgemaakte paté. Wie houdt daar nu niet van? Dat Johan Segers hiervoor een toprecept heeft, zal niemand ongetwijfeld verwonderen.
«
»
21:40 | Soep! |
Pittige Paprikasoep / Roomsoep van paling en gerookte paling
«
»
22:00 | Gin & Tonic, around the world in 80 gins |
Vandaag komt radiopresentatrice en lachbek Linde Merckpoel naast Hanne Troonbeeckx aan de toog zitten.
«
»
22:15 | De Wereldkeuken |
Maak je tafel al maar leeg want vandaag neemt José ons mee naar zijn Spanje. Wat resulteert in een tafel vol heerlijke tapas!
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de Italiaanse chef Peppe Giacomazza! Op zijn menu kippendijtjes die hij opvult met natuurham en mozzarella. Heerlijk in combinatie met zijn groene asperges. Buon appetito!
«
»
23:30 | De Zomerkeuken |
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
23:55 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
00:30 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst maakt vandaag een lekkere hap klaar met chef Roger Van Damme. De keukenvrienden koken heerlijke gevulde eitjes met zalm bij elkaar.
«
»
01:05 | De dagschotel |
Jan Buytaert - Rode poon met wakame salade.
«
»
01:20 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om een smeuïge risotto te maken met kabeljauw en gegrilde asperges in 20 minuten.
«
»
01:45 | De gastentafel |
In 'De gastentafel' maakt telkens een van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.
«
»
02:35 | In de Mix (magazine Njam) |
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
03:00 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst maakt vandaag een lekkere hap klaar met chef Roger Van Damme. De keukenvrienden koken heerlijke gevulde eitjes met zalm bij elkaar.
«
»
03:35 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Een heerlijke ouderwetse, zelfgemaakte paté. Wie houdt daar nu niet van? Dat Johan Segers hiervoor een toprecept heeft, zal niemand ongetwijfeld verwonderen.
«
»
03:55 | Soep! |
Pittige Paprikasoep / Roomsoep van paling en gerookte paling
«
»
04:10 | De Wereldkeuken |
Maak je tafel al maar leeg want vandaag neemt José ons mee naar zijn Spanje. Wat resulteert in een tafel vol heerlijke tapas!
«
»
04:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de Italiaanse chef Peppe Giacomazza! Op zijn menu kippendijtjes die hij opvult met natuurham en mozzarella. Heerlijk in combinatie met zijn groene asperges. Buon appetito!
«
»
05:15 | De Zomerkeuken |
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
05:40 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»