TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Brandweerman Sam
«
»
06:10 Moominvalley
Tekenfilm.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Klus beweert dat hij de beste danser van het kabouterdorp is. Zijn vriendjes geloven hem niet en dus wordt er een danswedstrijd georganiseerd.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Klus is naar de kabouterkapper geweest. Lui wil niet naar de kapper want hij is bang dat die in zijn oor zal knippen.
«
»
06:40 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:05 Hallo K3
Wanneer Josje terugkomt uit de Verenigde Staten, blijkt ze tot grote verbazing van Karen en Kristel, verloofd te zijn. Haar geliefde zal binnen een paar dagen naar België komen om met haar te trouwen.
«
»
07:35 Skilz
Onder begeleiding van Quinten geraakt Lara alsnog de lucht in met haar vliegtuig. Vanuit de lucht is het haar taak de smokkelaars en hun vliegtuig zo snel mogelijk te lokaliseren.
«
»
07:45 Skilz
Alexander is niet te spreken over de inzet van onze vrienden in hun band SKILZ, het is tenslotte al een hele tijd geleden dat de vier met een leuke nieuwe song op de proppen zijn gekomen.
«
»
08:00 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:15 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:40 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:00 Verhalen uit Arcadia: 3 Onder
Een paar tienerkoninklijken en hun lijfwacht ontsnappen van hun thuisplaneet en proberen zich op aarde te mengen.
«
»
09:25 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:35 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:45 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: eendenborstfilet met puree van peterseliewortel, veenbessensaus en cantharellen & cocktail van cava en granaatappel.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: De buurtpolitie
De buurt wordt geplaagd door een inbraakgolf. Koen en Tineke doen een controleactie en hebben snel prijs. Floor en Velimir moeten op zoek naar een goochelaar die mensen besteelt.
«
»
12:30 Lisa
Lisa lucht haar hart bij Katja. De ruzie tussen Erik en Suzanne bereikt een hoogtepunt. Arthur gaat de confrontatie aan met het groepje homofobe jongeren. Lars en Marthe gaan op date.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Niko maakt zich zorgen over de hoog oplopende ruzie tussen zijn overburen. Mieke heeft nog niet gereageerd op Wims voorstel.
«
»
14:10 David
Delphine heeft zich samen met Quinten in het uitgaansleven gestort, maar wordt op het matje geroepen door haar vader. Herman wil immers terug de touwtjes in handen nemen in zijn gezin.
«
»
14:40 David
Sofie is blij dat Pieter eindelijk terug is van de Caraïben. Tijdens een romantisch diner besluiten ze over twee weken hun verloving officieel aan te kondigen tijdens een groot feest.
«
»
15:10 Night Shift
TC en Topher komen in de problemen wanneer ze een gewonde drugskoerier behandelen. Krista onderzoekt een tienermeisje dat een vork heeft ingeslikt. Ze ontdekt dat het meisje boulimie heeft.
«
»
16:05 Cougar Town
Omdat Jules jarig is, organiseert ze een wedstrijd tussen haar vrienden om te bepalen wie haar het beste cadeau geeft. Andy stelt voor om Jules' verjaardag te vieren door een avond te gaan dansen.
«
»
16:30 Cougar Town
Travis neemt zijn nieuwe vriendin mee naar huis. Het huis van Grayson is de nieuwe hangplaats voor de groep geworden en dat vindt Jules maar niets.
«
»
16:50 Aspe
Op een braakliggend terrein wordt het lichaam van Ralph Schepens gevonden, die dodelijk getroffen werd door twee kogels. Schepens is geen onbekende voor het gerecht.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke houden een snelheidscontrole wanneer er plots een paard zonder ruiter voorbij galoppeert. Floor en Velimir onderzoeken een kunstroof.
«
»
18:25 Lisa
Lisa is niet blij wanneer ze hoort wie Jonas in vertrouwen heeft genomen over haar geheim. Suzanne heeft nagedacht over Eriks voorstel. Stemt ze toe of niet?
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:05 Familie
Benny wil scoren bij Brahim, maar hij vangt bot. Hanne probeert Jelle op andere gedachten te brengen. Quinten houdt zijn nieuw plan om geld in te zamelen voor zijn operatie geheim voor Hanne.
«
»
20:35 Liefde voor Muziek
Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola, Margriet Hermans, Camille, Ozark Henry, Koen Buyse van Zornik en Suzan & Freek brengen deze keer nieuwe versies van de liedjes van Davina Michelle.
«
»
21:50 Blind gesprongen
Drie maanden geleden begon voor Senne, Jessica, Elia, Fred en Sana een groot, life-changing avontuur. Alle vijf sprongen ze blind in een nieuwe job, die ze niet zelf mochten kiezen.
«
»
22:55 Kan u de vraag nog eens herhalen?
Gasten: Marcel Vanthilt, Luc Appermont en An Lemmens.
«
»
00:00 Night Shift
TC en Topher komen in de problemen wanneer ze een gewonde drugskoerier behandelen. Krista onderzoekt een tienermeisje dat een vork heeft ingeslikt. Ze ontdekt dat het meisje boulimie heeft.
«
»
00:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Brandweerman Sam
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers