TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Johnny & Tracey, Sarge & Stacey Louise, Michael & Felicity en Mark & Kaitlyn.
«
»
08:00 Tommy Teleshopping
«
»
10:00 Masterchef Australia
Wie kroont zich tot dertiende winnaar van MasterChef Australia en mag de hoofdprijs van 250.000 dollar in ontvangst nemen?
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Blind getrouwd USA
De koppels vieren feest: ze zijn exact één maand getrouwd. En terwijl sommigen van hen steeds dichter naar elkaar toegroeien, lijkt het tussen anderen steeds meer te botsen.
«
»
14:15 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Johnny & Tracey, Sarge & Stacey Louise, Michael & Felicity en Mark & Kaitlyn.
«
»
15:10 Neighbours
Terwijl Levi en Yashvi de puzzelstukjes in elkaar proberen te passen, krijgt Ned naast nachtmerries nu ook last van hallucinaties. Levi is ervan overtuigd dat Ned iets verbergt.
«
»
15:40 Sturm der Liebe
Selina ontdekt dat Christoph tegen haar gelogen heeft en dat hij achter de chantagevideo zit. Als hij Selina niet wil verliezen, zal hij de originele video online moeten zetten.
«
»
16:40 Achter gesloten deuren
Jessica is in verwachting van een kindje met het syndroom van Down. Haar man Robbert heeft een broertje met dezelfde aandoening dus verzwijgt Jessica de uitslag voor hem.
«
»
17:30 Keukenrellen USA
De deelnemers bereiden hun eigen gerechten en tackelen dan de eerste teamuitdaging.
«
»
18:25 De Pfaffs
Debby, Nicolas en de kinderen vertoeven nog steeds in de Ardennen. Vandaag staat er een tocht met de quad gepland. Kelly is in Nederland om onze noorderburen met haar dj-talenten te plezieren.
«
»
19:05 Home and Away
John kan zijn oren niet geloven wanneer hij verneemt dat Justin in verdenking werd gesteld in het onderzoek naar de dood van Susie. Samen met Stephen trekt hij naar het politiekantoor.
«
»
19:35 De Alarmcentrale: Pech Onderweg
Realityreeks.
«
»
20:30 Help, Mijn Man Is een Klusser
In Nieuwveen leeft de 39-jarige Jill met haar gezin al jaren in de kou en tussen het ongedierte. Jill zit er helemaal doorheen. Zelf doet ze zoveel ze kan, terwijl Marcel liever in de schuur zit.
«
»
21:50 Lady Truckers NL: Meiden die Rijden
We maken naast de stoere Adine en Babs kennis met de zelfbenoemde truckerbitch Janneke. We rijden mee naar München met globetrotter Anita en we leren truckerbabe Amy kennen.
«
»
22:45 Villa Zuid-Afrika
Nu hun guesthouse op volle toeren draait en (bijna) alles weer rozengeur en maneschijn is, gaat Steven na 12 jaar huwelijk voor een tweede keer op de knie voor zijn Kathleen.
«
»
23:50 De Alarmcentrale: Pech Onderweg
Realityreeks.
«
»
00:40 Bizarre slapers
De elf deelnemers worden uitgenodigd op het prachtige 'Landgoed Duin & Kruidberg'. Tijdens een diner blikken ze samen terug op hun behandeling en vertellen ze hoe het nu met hen gaat.
«
»
01:30 Tommy Teleshopping
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers